Alisha kurang sihat...!

Dekat dahi alisha, saya letak kain basah yang saya rendam dengan air asam jawa


Firstly, saya nak mintak maaf sangat dekat u all sebab tak sempat balas semua jejak u all semalam + belum publish pun komen u all...hanya separuh je saya baru balas.. tu pun pukul 1 or 2 pagi.. adusss.. Nanti saya terjah u all.. (",)

Emmm actually, anak kesayangan saya, si Alisha kurang sihat.. so, saya perlu beri lebih perhatian dekat dia.. Alisha demam lepas kene cucuk untuk 18 bulan semalam.. Ni first time dia demam + terhenjut2 berjalan sebab sakit dekat tempat cucuk tu.. next entry baru saya cerita yer...

{ 33 comments.. read them below or add one }

anisalya anisalya March 07, 2012
takpe ina. anak lebih penting. alhamdulillah anak2 akak cucuk yg last tak ada yang demam. Kak Long ada hencot2 skt. tapi Kak Ngah ok je. mcm tak kena cucuk pn.
Gen2Merah Gen2Merah March 07, 2012
kesian alisya.. mama jaga dia baik2 yaa... semoga cepat sembuh ya Intan...
Gen2Merah Gen2Merah March 07, 2012
eh silap... semoga cepat sembuh ya Alisha,... ehehe
QasehnyaRania QasehnyaRania March 07, 2012
ala ciannya kat Alisha...
cepat sembuh yer sayang ;)
Masya Masya March 07, 2012
kene cucuk yer.. cian dia.. demam nak besarlah tu... moga alisha cpt sembuh..
Ummu Muhammad Ummu Muhammad March 07, 2012
semoge cepat sembuh alisha sayang!
sue zainun sue zainun March 07, 2012
Alishaaaa..cepat sembuh ye..
Ibu Lala Ibu Lala March 07, 2012
Alah ciannya. Semoga cepat sembuh ye sayang...
eita eita March 07, 2012
alahai siannya...
moga2 cepat sembuh
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 07, 2012
cian dia..moga cpt sihat ea..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha March 07, 2012
get well soon sweetie....
teratak hati teratak hati March 07, 2012
kesiannye alisha..semoga cepat sembuh ye..18 bulan pun ade cucuk lagi ke,ingtkan smpai 6 bulan je..
fiza fiza March 07, 2012
Alisha...aunty doakan semoga alisha cepat sembuh.
Falsya Falsya March 07, 2012
kesian nye alisha..selalu tgk die lincah jer..get well soon sweety..
Puan Kutu Puan Kutu March 07, 2012
kesian budak comel nie...kesian betul tgok wajah Alisya tu,macam menanggung sakit sgt2..cepat sembuh tau Alisya..:)
nanakimie nanakimie March 07, 2012
semoga cepat sembuh alisha,makan ubat ye...
*azni* *azni* March 07, 2012
alahai sian dia..semoga cepat sembuh ye..
Jaa Jaa March 07, 2012
ala, ciannyer alisha....moga cepat sembuh yer...
mama irfan mama irfan March 07, 2012
irfan pon semalam g cucuk 18 bulan gak... malam tadi badan dia cam panas sket... lepas semalamam tido dalam kepanasan, pagi tadi nampak cam okey da... tapi still risau takut demam dia datang balik.... mintak2 irfan sihat n alisya pon sembuh dari demam...amin....
Mama Ema Mama Ema March 07, 2012
cepat sembuh yer Alisha
Zie Zie March 07, 2012
Ala cianya dia.. mudahan cepat sembuh yer... emm mesti dia tahu nak mama dia nak dapat new baby kot..
LYAfrina LYAfrina March 07, 2012
kesiannya alisha..mmg nmpk lemah sgt2..
moga alisha cpt2 sembuh yer
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ March 07, 2012
ala kesiannye alisha...get well soon dear!
Tina Othman Tina Othman March 07, 2012
alahai, kesiannya alisha, moga cepat sembuh
anitadiana anitadiana March 07, 2012
semoga alisya cepat sembuh ya ..intan...kasihan tengok...
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 07, 2012
ciannye alisha..

Moga alisha cepat sembuh..
selalunya camtu la kan budak akan demam bila kena cucuk..

ermm..xpela yg penting alisha perlukan perhatiannya ibunya.., budak kalau demam selalunya mmg akan terlebih manja dgn kita..
Joanna Yunus Joanna Yunus March 07, 2012
Kesian alisha....cepat sembuh ye
SeputihSalju SeputihSalju March 07, 2012
moga cepat sembuh alisha...
Papa Mifz Papa Mifz March 07, 2012
semoga Alisha cepat sembuh yer...amin...
jemarisuri jemarisuri March 07, 2012
kesian plak tengok gambar alisha ni...semoga cepat sembuh...
fieda fieda March 07, 2012
ooo..alisha tak sihat ye...mkn ubat tau...:)patut la kak fieda kata mana la pegi ina ni..senyap sunyi umah ni...puas bg salam takder org jawab...rupanya gi klinik bwk alisha ye...
Cik Rose Cute Cik Rose Cute March 07, 2012
sEMOGA ALISHA CEPAT SEMBUH YA....
Azi Azi March 07, 2012
sib baik alisha ni ok klu nak letak tuala kat dahi, anak saya mau mengamuk...