Aksi Alisha bercakap telefon..

Alisha ni hari2 dia akan cakap telefon tau.. sebabnya opah dia hari2 telefon.. kalau tak voice call, video call... Kadang tu, takda orang nak cakap dengan dia.. dia cakap telefon sorang2... tapi yang best tu.. nada macam betul2 bersembang tu... muahhahhaha.. tapi guna bahasa dia la kan (",)

Alisha ni banyak gaya time bersembang dengan telefon tu.. kadang tu, dia kepit telefon dekat bahu + telinga dia.. tangan sambil buat kerja.. amboiii.. busy la tu konon...hahhahhah.. kat bawah ni antara gaya yang saya sempat snap..


 Time ni dia eksen je lebih.. bukannya sembang dengan sape2 pun.. sembang sorang2..hahhahhah


 Tu diaaa.... bersembang siap baring..hihiii


Nampak tak muncung mulut anak saya tu... hihii.. Alisha ni kalau dia bersembang telefon, bukan main rancak lagi.. jenis macam ibu dia lah.. banyak cakap..muahahhah.. Siapa yang pernah sembang telefon dengan Alisha tahulah macamana Alisha..hihii.. yang pernah sembang dengan Alisha baru 2 orang.. Auntie Nisa & Auntie Sue (^_^)

P/s : Saya ada berita gembira nak berkongsi dengan u all tapi tak boleh umum lagi (~_~)

{ 30 comments.. read them below or add one }

fiza fiza March 01, 2012
Hehehehe...tomei, qahirah pon mcm tu gak.

Berita gumbira apakah itu intan? Tak sabo nak tau ☺☺
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ March 01, 2012
die tiru ibu la tue..ckp tepon ngn ayahnye..hehe..ade sebut lapyu2 x? ekekekeke
anitadiana anitadiana March 01, 2012
sama lah...dulu masa arwah mak mertua ada..hari-hari akan call cakap dengan cucunya aqil dan arisya biasa cakap lah..sekarang ne dah tak ada deringan lagi...mak mertua suka call walaupun tak faham anak cakap apa..
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ March 01, 2012
salam Ina..gelak tgk telatah Alisha ni...
SumeSakan SumeSakan March 01, 2012
wahhh seksinya mulut alisha nih...hehehehe...bijaknya dia....

yg berita gumbira tuh x sabarnya nak dengaq pengunguman...hehehehe...alisha nak dpt adik eh?opsss...hehehehehe
mama irfan mama irfan March 01, 2012
adakah berita gembira itu adalah pengumuman ibu alisya pregnant? kalu tul, alhamdullillah...hehehe...
LYAfrina LYAfrina March 01, 2012
hehe..comel sgt2..mungil mulut alisha
Totie@Tomy Totie@Tomy March 01, 2012
alisha ni bijak..dan cumel..
anisalya anisalya March 01, 2012
comel sangat. petah betul la alisha ni. suka bercakap mcm anak2 akak jgk la. dok pegang telefon dan macam2 gaya dia orang buat.

berita gembira apakah itu? jeng3x...
syawalsimpsons syawalsimpsons March 01, 2012
kikiki...alisha sama ngan syawal la...kikiki...muncung jaa mulut tu..kkakakakka...

p/s ; ina nak tau gak ape yang brite gumbira tu...nak tau..nak tau..nak tau..kikkiki...excited jaa...
Dylla Abas Dylla Abas March 01, 2012
amboi...sampai terbaring-baring cakap dalam fon ek..mengalahkan orang bercinta Alisha ni :)
mamavogue mamavogue March 01, 2012
same mcm hakim.. x semestinye tepon, keta ke remote tibi ke pisang ke.. janji sampai dr mulut ke telinga hehehe..

byk persamaan gak kita ni ye. birthday hakim 1 julai, alisha?
Naz Naz March 01, 2012
hello..hello..Alisha ngah buat apa..hehe
QasehnyaRania QasehnyaRania March 01, 2012
good news?cer citer ...adakah..ehem..ehem.....
QasehnyaRania QasehnyaRania March 01, 2012
oh ya ina...nape su tak boleh nk buka blog nisa..dah byk kali try tapi tak boleh2 aje ...nape errrk?

nak melawat dia pon xdapat...
eita eita March 01, 2012
bakal busineswomen..memang gaya cakap macam ni..hehehehhe...
ermmm..berita gembira?...mesti alisha nak dapat adik kan...hehehe
Zie Zie March 01, 2012
salh mcm ank2 kak zie...

emmm peknen yer....?
ecadwinkyasha ecadwinkyasha March 01, 2012
oi oi,gaya alisha.....mcm ckp dgn pakwe.hahahaha

berita baik apa?.akak pregnant eh?..tau~.hahaha
Cik Rose Cute Cik Rose Cute March 01, 2012
hehehe...kelakar la alishanie...sekrg syifa dah pandai buat2 cakap di telefon tapi bahasa dialah...
Falsya Falsya March 01, 2012
pandai betul alisha..mcm niece falsya..baru 2 thn ckp pun xbrape nak reti..tp bile tgk die konon2 borak2 kat hp pakai bahasa die, comel sgt..
Bui Junaidi Bui Junaidi March 01, 2012
MCM BERCAKAP DGN PAKWE JER SAMBIL2 BARING2 MANJA GITU..HEHE

GUD NEWS..?ADAKAH...?*__*
Tina Othman Tina Othman March 01, 2012
tang muncung yg tak menahan tu

psst, alisha nak dpt adik ke?
zareliqa afiqa zareliqa afiqa March 01, 2012
Nak tau berita gumbira! nak tau..hehe~ terover :D
Imaginasi alisha kuat niey! sebab tu bole sembang sorang2~ :)
Izan Ishak Izan Ishak March 01, 2012
pandai betul alisha bergaya...cam ye2 bersembang kat telefon tu... kelakar je.

harap2 tekaan kak izan dlm hati ni betul... jeng3... tak sabar nak tau nih...
Jaa Jaa March 01, 2012
alisha tiru gaya ibu dia la ni...

berita gumbira? jeng jeng jeng... saya tahu..heheh
Masya Masya March 02, 2012
amboi anak dara ni bukan main lagi borak kat telefon yer...

wahhh.. berita gembira apa tu?? sy pulak teruja nak tahu...
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 02, 2012
heheh..comel jerk..sama la mcm zaquan kalau berckp telefon mcm org besar..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina March 02, 2012
esok kalau mintak jadi bakat cilik berlakon mcm mia sarah mesti luklusnie=)gaya dah ada2=)
Puan Kutu Puan Kutu March 03, 2012
hehe macam gaya..mmg pandai bersembang kt telefon alisya nie yer..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda March 03, 2012
hihi~... tp Alisha cam malu2 je ckp ngan Auntie Nisa, hehe.. >_<

comel aa bibir Alisha..suke tgk!! ^_^