Cabaran Mencari Pemenang IntaNBerliaN's First Giveaway..

Cabutan pemenang IntaNBerliaN's First Giveaway saya telah lakukan petang semalam dari pukul 5:20 petang hingga pukul 9:30 malam... 4 jam hokayy..!! Fuyooooo lama yang amat kan... adehh padahal nak cabut hanya 45 nombor je...hihii

Seperti yang u all tahu, yang tukang cabut undi tu adalah anak dara saya si Alisha tu kan.. so, u all paham2 je lah, budak2 macam alisha tu mana boleh concentrate pada sesuatu kerja tu terlalu lama kan... U all bayanglah, dari pukul 5:20 petang hingga pukul 8:00 malam hanya 23 kali sahaja anak saya berjaya mencabut nombor bertuah..muahahhahah...


Yela, time saya suruh dia cabut undi tu.. time tu lah dia jadi sangat sibuk.. nak mencontenglah.. nak minum susulah.. nak main lah.. hahhah.. layankan je lah..hihii.. U all nampak tak tupperware kat sebelah alisha tu.. haa dalam tu lah, terisinya nombor2 bertuah u all... (",)


Nampak tak.. siap kaki dia pun, dia sempat lagi conteng..muahhahahha.. Untuk pengetahuan u all, anak saya ni ada ketikanya, dia bagi sampai segenggam kertas cabutan tu tau.. pendek kata, kebanyakannya lebih dari 1.. TAPI SAYA TIDAK TERIMA MACAM TU YER... SEBAB SAYA HANYA ACCEPT SATU NOMBOR SETIAP KALI CABUTAN... thats y, sampai berjam2 nak suruh Alisha cabut..hihii

Tapi bila pukul 8 lebih malam, saya dah suruh my dear tolong cabut.. my dear ni pulak tengah baca paper.. saya cakap.. sambil baca sambil cabutlah nombor tu.. So, my dear ni pun, mata tengok surat khabar, tangan pulak gaul2 kertas & cabut undi..hihii.. Bila dah hujung2 tu, saya suruh Alisha cabut kembali.. tu pun penat pujuk.. Asyik nak bagi lebih dari 1 je..hehheheh.. Bila dua yang terakhir.. tiba2 saya teringin jugak nak cabut..hehehheh.. So, saya cabutlah.. 2 yang terakhir.. (",)

Rumusan Cabutan :-

Cabutan 1 - 27 = Dicabut oleh Alisha
Cabutan 28 - 35 = Dicabut oleh my dear
Cabutan 36 = Dicabut oleh Alisha
Cabutan 37 - 39 = Dicabut oleh My Dear
Cabutan 40 - 43 = Dicabut oleh Alisha
Cabutan 44 - 45 = Dicabut oleh Ibu Alisha
    
Apa2 pun, tetap bersyukur sebab akhirnya 45 orang pemenang telah pun saya dapat... Cabutan undian dilakukan secara telus yer.. sampai sakit kepala melayan karenah Alisha nak cabut undi.. muahahaa

P/s : Tunggu entry pemenang lepas ni yer.. (^_^)

{ 19 comments.. read them below or add one }

anisalya anisalya March 05, 2012
siapa pun yang menang tu tahniah in advance. dah umum nnt tahniah lg. budak2 mmg mcm tu ina. letih tggu dia orang. hehehe... nasib baik la ur dear tak buat mcm tu jugak kan...
fieda fieda March 05, 2012
mmg la ina..budak2 bknnya boleh kosentrate dgn satu2 keje..siapalah yg bertuah tu ye..

cc je la ina pagi ni...
Puan Kutu Puan Kutu March 05, 2012
haha habis diceontengnya kaki.sweet betul alisya nie.hehe..

sama2 kita nantikan pemenangnya..:)
KhaiZa KhaiZa March 05, 2012
mcm2 ea ragam si alisha..
mimie.. mimie.. March 05, 2012
hehehe..habis kaki dicontengnya..
klakar la alisya nih ^_^

tak sabar nak tahu sape pemenangnye~
Cik Rose Cute Cik Rose Cute March 05, 2012
tak sabar nak tengok result...hihihi
Siti Fairos Jaafar Siti Fairos Jaafar March 05, 2012
Xsabarnye..harap2 ada rezeki...amin... ^_^
SumeSakan SumeSakan March 05, 2012
pandai alisha pegang pen ye...comel sangat...Nway kepada nama yg tercabut t didahulukan dengan ucapan tahniah...hehehehe..gila skema ayat...huhu
eita eita March 05, 2012
macam2 lah alisha ni...
suka menulis nak buat macamana...
Pink Lavender Pink Lavender March 05, 2012
huhuhu...xsabar nak tgk list pemenang...
syiela syiela March 05, 2012
sapa le yg bertuah nanti
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ March 05, 2012
ala bestnye alisha pon cabut laaa...hehehe..
Mr.Clive Mr.Clive March 05, 2012
adoiyai....siap kaki diconteng eh...?haha XD
wan nurul hezrina wan nurul hezrina March 05, 2012
si pencabut undi kerja keras.tgk tgk!kaki kena chonteng dah!hahaha
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 05, 2012
terima kasih alisha cabut nama aunty..:)

heheh..mcm2 kerenah anak2 bila kita minta tolong, sama mcm zaquan la dulu, lebih byk main dr tolong..hehe
QasehnyaRania QasehnyaRania March 05, 2012
nti suruh ibu belikan board yer alisha...tak mo conteng2 kaki k ;)
Izan Ishak Izan Ishak March 06, 2012
mmg penat tu ina nak cabut sampai 45 nama pemenang. apapun... tahniah alisha sbb dah berjaya buat cabutan dgn jayanya. sampai conteng2 kaki tu ye...
TiranaAduka TiranaAduka August 03, 2012
Assalamualaikum wbth..
wah.......si comel tu cabut juga...?