World's Best Sister Award


Actually, award @ pingat ni adalah hadiah dari adik saya sempena birthday saya bulan lepas... Baru hari ni berkesempatan nak upload..hihii.. Nampak tak, sampai dah kemek sikit dekat bawah tu haaa.. ni semua kerja anak kesayangan saya tu lah... kikikii


Thanks yer untuk adik saya tu sebab sudi bagi saya award ni.. terharu pulak... Yela, masa kecik2 dulu selalu gaduh.. alaa gaduh2 manja.. zaman budak2lah katakan..hihii


Tapi sekarang ni tidak lagi.. siap dapat "World's Best Sister Award" lagi.. so, paham2 sendirilah saya kakak yang macamana yer.. hihii.. Ada siapa2 nak jadi adik saya ker?..muahhahhahha


 Nampak tak Alisha ni.. Bukan main kalut dia bila nampak pingat tu.. Dari gambar dekat atas ni pun, u all boleh nampaklah betapa susah payahnya anak saya berusaha untuk pakai award tu..hihiii


Bila Alisha bersusah payah nak pakai jugak pingat tu.. so, saya anggap.. Alisha pun akan berusaha untuk jadi "World's Best Sister" untuk adik2 dia jugaklah nanti.. betapa dia bersusah payah + berusahanya dia pakai pingat tu.. so, InsyaAllah macam tu lah jugak dia akan bersusah payah + berusaha untuk jadi kakak yang terbaik.. (",)

Ohya, untuk pengetahuan u all.. dekat bekas tersimpannya award tu.. ada tertulis kata2 dekat bawah ni... (^_^)

Best Sister Award
You are the sweetest, dearest, truest friend one can have, You are my sister and we'll stand side by side for life. You are the greatest.
You're worth your weight in gold!

P/s : Sedang bertungkus lumus menulis alamat dekat sampul surat untuk penghantaran hadiah saguhati.. (",)

{ 27 comments.. read them below or add one }

anisalya anisalya March 22, 2012
idea yang bagus untuk anniversary thn ni. hehehe... bagi award kat husben dgn ulisan world's greatest husband. terbaik la. hehehe...
Shafiq Shafiq March 22, 2012
Tahniah di atas penganugerahan ni.. :-)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 22, 2012
tu dia..bgus punya hadiah ni kak.. cntik aje..jrg org wat..
.:fyzz:. .:fyzz:. March 22, 2012
so suwit la adik intanberlian ni tau..betui2..w/pn kita selalu bergado2 ngan adik kita..tp sayangg ttp sayang kan..
alisha pun nak gak award mama tuh:)
Bui Junaidi Bui Junaidi March 22, 2012
WAH..MMG KAKAK YG TERBAIKLAH NI SAMPAI DAPAT AWARD..

BUI NK JADI ADIK ANGKAT INTANLAH KALAU MCM NI..(perasan diri muda..hahaha)
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ March 22, 2012
Salam Ina..mmg masa kecik2 dulu kawan gaduh,tp dah dewasa ni kakak/adiklah BESTFRIEND kita yg paling rapat...
Masya Masya March 22, 2012
amin.. moga alisha pun jadi kakak yg baik satu hari nanti yer....
fiza fiza March 22, 2012
Bestnya...dah terbukti ina kakak yg terbaik, sbb dpt award dari adik tu ☺☺
mimie.. mimie.. March 22, 2012
wahhhh bestnyeee...nak jugakk...nak jadi adik ibu alisha la jugak..bole?ahaha
eita eita March 22, 2012
bagus nye....dapat adik macam ni..
siap bagi pingat lagi..
seyes jeles ni...huhuhuhu...
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ March 22, 2012
cooooo cweeetttt...congrats akak! haha
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ March 22, 2012
mcm leh p gadai je emas tu..hahaha..
Tihara Tihara March 22, 2012
wahh special ni..nak jadilah adik ina..ekekeke :)
noor noor March 22, 2012
wah intan dpt award...kreatiflah adik intan!
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 22, 2012
heheh..mmg sweet sgt..
World's Best Sister lagi tu..
Adik dah bg pingat maknanya betul la tu mmg kakak yg terbaik..

biasala mmg zaman kecik2 dulu adik beradik la teman gaduh, tp bila masing2 dh meningkat dewasa & dah bekeluarga automatik adik beradik akan jd teman yg paling rapat.

Moga Alisha juga akan jadi kakak yg terbaik..Insyaallah..AMIN.
fieda fieda March 22, 2012
wow..speselnyer hadiah dari adik...susah2 dia tempah kan...mmg kakak kesayangan ni..kalau gitu nak jadi adik ina jugak lah...wah...ramai ni beratur nk jadi adik ina..eh..terperasan plk mcm la diri ni muda..ahaks...
Mrs Lurve Mrs Lurve March 22, 2012
wahh..pertama kali tgk pingat untuk kakak! best!!
fazzlim fazzlim March 22, 2012
huhu..sama2..
tgk btapa adik anda ni mhargai kakk nye..huhu.. :p
gdh2 mnje..tp ttp syg bebeno...

WORLD BEST SISTER FOR YOU :P
Puan Kutu Puan Kutu March 22, 2012
kihkih nak jadi adk ina boleh?
Mama Ema Mama Ema March 22, 2012
bangganya punyai adik camtu
~aYu~ ~aYu~ March 22, 2012
eeii.. bestnya.. nak gak la carik camni utk besday hubby minggu dpn..
sue zainun sue zainun March 22, 2012
beshhhnya..kreatif adik ina..tanda kasih sayang tu..hihi..btw..cantik la header baru..yg ni nampak cam Fatheen Nabila..hehee
QasehnyaRania QasehnyaRania April 08, 2013
wah..kreatip cik pingu..so, cm na cik pingu lepas ni.. apa targetnya skrg lepas stpm?