Panahan blogwalking asyik terpandang kek.. (^_^)

Ni cerita minggu lepas la.. saya pergi blogwalking asyik terpandang gambar kek je... Bila pergi terjah blog masakan, lagilah asyik nampak macam2 jenis kek... Adoiii... tergoda tau.. hihiii... So, hari Jumaat baru ni, saya pergi Kedai Kek king's, terus beli sebijik kek... selalu beli sepotong, tapi kali ni siap bagitahu my dear.. Jangan marah sebab saya nak beli sebijik kek makan sorang2...muahhahhahha..


Saya beli kek Coklat bliss... Rm37 setengah kilo... puas hati.. hihiihiii


Tapi 1/4 daripada kek tu, saya bawak pergi rumah muni, bagi aiman makan.. hihi


Balance 3/4 tu, memang saya makan sorang2 pun sebabnya my dear & alisha tak suka sangat kek ni... puas mengadap sorang2...muahahhah.. Tapi tu la, saya tak makan topping coklat dia tu.. manis sangat.. saya tak suka manis2 ni... emmm lenkali nak beli kek keju pulak sebijik... nyum nyum mesti sedap kan..hehehheh

P/s : INGAT ENTRY SAYA DAH PUBLISH PAGI TADI RUPANYA TERSALAH SETTING DATE ESOK... HUWAAAAA.... MAKCIK JADI SEMAKIN PELUPA SEKARANG... HAHAHHAHHAHHA


{ 34 comments.. read them below or add one }

:: Mrs.Eady :: :: Mrs.Eady :: March 28, 2012
errkkss..saya juga hampir begini!audududuuddduuu...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 28, 2012
amboi,sedapnya..

cer bg sni skit..
CikPuan Azizah CikPuan Azizah March 28, 2012
sedapnyaaaaaa kak! nyummy2 terliur pulak!
ummiarissa ummiarissa March 28, 2012
ingat buat sendiri kek tu rupanya beli waa...sedapnya...coklat itu...pernah tengok tak kek kat blog saya?mehlah tengok..
Tina Othman Tina Othman March 28, 2012
amboi, makan sorang ye kek, samalah kita, suka makan kek nya aje, yg frosting tu tak makan pun, naknya kalau dari krim lagilah
mamaNoriz mamaNoriz March 28, 2012
wah, mabeles!

tapi akak dpt oder kat Groupon, RM37 gak tapi utk sekilo dr Kings confectionery, lagi murah!
fieda fieda March 28, 2012
hahaha..kak fieda pun pernah sekali setting tersilap..ye2 jer ingat dah publish..bukak tghari tgk senyap sunyi blog..hahaha..rupanya duk dlm draft lagi..

ina..kek tu menggoda betul la...ina mkn srg2..hihi..kuat mkn doh..nanti mesti gemuk ni..
Falsya Falsya March 28, 2012
tp betul tau ina..kalau kite BW blog org yg post pasal makanan..automatik jd teringin..hahahaa..
fiza fiza March 28, 2012
Baru jer makan kek semalam. Daku memang peminta tegar kek coklat ☺☺
Cik Rongoks Cik Rongoks March 28, 2012
alaaaaaaaaaaa..
sdapnye ^^
ika suka makan kek :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha March 28, 2012
muahaha.apakah perasaan itu?!....nak bgi jeles sikit,semalam eca makan kek angry bird :D
mama_umar_maryam mama_umar_maryam March 28, 2012
hik3, comel je suke tgk kek..kebetulan zt baru je berjaye bakar kek coklat ;)
Ummi Iman Ummi Iman March 28, 2012
mengidam ya... comellah nanti...
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ March 28, 2012
hahahah...kesiannn...kata xtergoda!!! cehhhh...pasni eskrim lecka2 lak ye.. jahahahah
Masya Masya March 28, 2012
hamboiii tuhh dia sebijik terus beli yer.. mmg puas makan kan.. sy pun minat kek jugakk.. nyum².. ulah.. tp nak mkn banyak ni kene ikut mood sbb semua kat rumah pun x suke mkn huhuhuhuhu..... sape nak layankan.. kan...
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 28, 2012
akak,meh la pat join Kek lapis GA sblm terlambat.ni ms turn akak kempunan kek ni memang bagus la nak join GA tu.hehe kot-kot akak dapat kek free ke... =)
Siti Asiah Siti Asiah March 28, 2012
Yang tak tahan tu bl sebiji nak makan sorang2...hihi...
ni mesti penangan pegnant nie...org pegnant mcm2 ragam...:)
Siti Asiah Siti Asiah March 28, 2012
Yang tak tahan tu bl sebiji nak makan sorang2...hihi...
ni mesti penangan pegnant nie...org pegnant mcm2 ragam...:)
Papa Mifz Papa Mifz March 28, 2012
amboi...3/4 menghadap sorang2...dasat...hehe
anisalya anisalya March 28, 2012
sabar je la. yang dah potong takde ke? suka kek keju. yummeh...
Cho Zila Cho Zila March 28, 2012
sabarjerler.... boleh yrk 3/4 makan sorang2... akakpun bleh buat2 terkejut....
sue zainun sue zainun March 28, 2012
wahhh makan sebiji sorg..hihi selera sungguh nih..
Myra Jay Myra Jay March 28, 2012
Tu dia aihhh, makan sorang kek..
Cayalah...hehee
PinkUmmi PinkUmmi March 28, 2012
Macam macam fiil org peknen nih kan...skali tuh die sejibik kek..muahaha
nanakimie nanakimie March 28, 2012
sodapnya.....tp nana kurang kek2 neh..hehe....laju mkn moist choc cake tu je:)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 28, 2012
hehe..penangan mengidam la ni ye..

sedap pulak tgk kek coklat ni..sib baik x ngidam..hehe
Puan Kutu Puan Kutu March 28, 2012
klu ina nak tau aiman makan kek tu sikit je masa ina tgok dia makan dekat kita,pastu semua sy yg habiskan.muahaha..

aiman sama macam ina tak berapa suka coklat..:)
eita eita March 28, 2012
owoh.....
bahaya betol selera orang mengandung ni..
hihihihi
Izan Ishak Izan Ishak March 29, 2012
kak izan pun kalau teringin sangat nak makan kek, pegi SR beli je beberapa slice. buat hilang kempunan orang kata...hehe...
LubLy LubLy March 30, 2012
akak..sdp nyeeee..nyumm3