Alisha pun pandai melayan Adnan sempit.. (^_^)

Sebelum ni saya ada download cite Adnan Sempit dekat Komputer... Tak sangka pulak saya, alisha pun pandai tengok adnan sempit..hahahha... Setiap hari, saya akan pasang cite adnan sempit ni dekat Alisha sebabnya saya taknak dia ganggu saya sedang masak.. kiranya cite ni sebagai umpanlah...muahahahhahha


Tapi yang saya heran sampai buat saya terpikir tu... Adakah Alisha paham tengok cite ni... Adakah Alisha tengok cite ni, dari sudut pandangan kita yang besar ni... Sebabnya...


U all tahu tak.. alisha akan gelak tengok cite adnan sempit lepas tu beria cerita dekat saya sambil tergelak2 & tangan menunjuk2 dekat komputer & siap "bergaya2" lagi tangan tu.... hahhahhahah... Kalau kita yang dewasa ni gelak, saya pahamlah sebab kelakar... tapi Alisha yang kecik ni.. takkan tengok Adnan sempit dari pandangan orang dewasa kot....


Anak saya akan tengok cite ni tanpa mempedulikan saya.. Tengoklah tu.. saya ambik gambar pun dia buat tak tahu.. langsung tak pandang kamera... hahhah... Amboi... hebat jugak penangan Adnan sempit ni dekat anak dara i ni yer.. muahhahaha

{ 31 comments.. read them below or add one }

anisalya anisalya March 21, 2012
suka adnan sempit ye. nnt mintak ibu download adnan sempit dua pulak yer alisha.
aimi aimi March 21, 2012
ahahhahaha hbt alisha... aimi pon x tgk ag cter nie =)
LYAfrina LYAfrina March 21, 2012
wah.. kemain lg alisha yer
Zie Zie March 21, 2012
itulah pasal.. mungkin citer ni ada humor dia tu... samalah cam anak dara kak zie.. kalau tengok balik muka depa mesti ada gelak tersenyumlah...

macam2... tapi cute
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 21, 2012
haha..kuat pgruh gak ni..ngeh3..
anitadiana anitadiana March 21, 2012
fokus betul si alisha tengok...kalu arisya kejap aje kalu tengok apa2 cite..selebihnya buat benda lain...
Dylla Abas Dylla Abas March 21, 2012
hehehe...bila tengok budak2 fokus sgt tengok tv mcm ni rasa kelakar kan..macam faham sgt je gayanya :)
Naz Naz March 21, 2012
eh Alisha, dekat sgt tu..xelok utk mata
*azni* *azni* March 21, 2012
mmg hebat penangan adnan sempit ni..sy rasa semua budak suke tgk cite ni..anak saya pun camni jgk..
Myra Jay Myra Jay March 21, 2012
Budak2 ni dia faham dari cara pergerakan dan percakapan, Firas pun camtu gak kalau part citer sedih dia akan cakap 'Ias nak nanges' :)
syawalsimpsons syawalsimpsons March 21, 2012
dier dah mula boleh PK kot ape itu kelakar N ape itu tak kelakar kot...kikikiki..syawal pon sama jaaa
cik mun cik mun March 21, 2012
khusyuk btol die...hehehe
eita eita March 21, 2012
acik pun tak tengok lagi citer ni..
alisha dah tengok..
nanti leh lah citer kat acik guane citer dia..
tengok gaya tu macam faham je....
fieda fieda March 21, 2012
amboi alisha...maira tak layan sgt cite ni..dia suka tgk lawak ker der...mmg gelak betul dia tgk time jozan punya show..

done..jacob
ajumohit ajumohit March 21, 2012
hehehhe alisha teman mama tgk adnan sempit ye, hubby akak pon layan yourube jek, akak je tak sempat nk join hehehe
ummi anum ummi anum March 21, 2012
waa...mana aci ni..aunty anum pun tak tengok lagi citer ni nih...huhuhu..pandai dia tengok..dia faham lah tu kot..
Falsya Falsya March 21, 2012
beria alisha nengok haaa..betul2 mengadap..paham ke tuh..hehhe..
noor noor March 21, 2012
alisha nih btl2 minat nih hehehhe..mesti kt dlm tuh dia ada suka sapa2 kot heheheh
Masya Masya March 21, 2012
x berkesempatan lagi nak langgan adnan sempit 2 kat astro first, adnan sempit amir pun suke.. ulang bnyk kali msh nak gelak lg...
Tihara Tihara March 21, 2012
pandai alisha ni kan...seronok tgk perkembangan dia :)
Mama Ema Mama Ema March 21, 2012
dekatnya tgk skrin tu..nanti rosak mata tau
fiza fiza March 21, 2012
Amboi...suka tgk adnan sempit yer.
cIk JanNah cIk JanNah March 21, 2012
dekat betol alisha tengok screen komp tuh. menghayati tu
Mama Adam Mama Adam March 21, 2012
wah!!!!! depan tv betul2 ni
daya daya March 21, 2012
amboi, kecik2 lagi dah pandai dah. hehe. :D
Jaa Jaa March 21, 2012
wah, pandai alisha layan movie.. kl Idlan confirm x...dia nk dgr lagu jer...
Puan Kutu Puan Kutu March 21, 2012
melalui pemerhatian selalunya budak sebaya alisya akan faham apa yg org dewasa cakap walaupun mereka tak reti nak bercakap..so sy rasa mmg alisya faham,sbb tu dia ketawa.hehe..
Izan Ishak Izan Ishak March 21, 2012
rasanya dia faham tu ina, sbb tu dia ikut ketawa bila ada aksi2 yg kelakar. bijak betullah alisha ni.
nanakimie nanakimie March 21, 2012
nana baru ngk semalam,hee...da lama download,tapi xda masa nak ngk,tp pada nana xbest sangat adnan sempit 2 ni,huhu...
Cik Rose Cute Cik Rose Cute March 22, 2012
kusyuk betul alisha hihihi nie cerita remaja...pandai pulak dia nengoknya..
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 22, 2012
bdk2 mmg suka kot citer Adnan Sempit ni..

Anak k.eija pun sama baru2 ni kami beli Adnan Sempit kat Astro First, mmg tgk tergelak2, siap dia x kisah x layan kartun ..