Alisha dah dapat SIJIL MASTER (^_^)

Hari ni 05/03/2012 genaplah umur Alisha setahun 6 Bulan.. & genap jugaklah selama 18 bulan Alisha menyusu badan.. (",).. Seperti yang saya pernah inform u all sebelum ni, cara saya motivasi kan diri untuk menyusu Alisha adalah 0 hingga 6 bulan = DIPLOMA, 6 bulan hingga 12 bulan = IJAZAH, 12 bulan hingga 18 bulan = MASTER, 18 bulan hingga 24 bulan = PHD..

So, sekarang ni secara automatiknya Alisha dah pun dapat MASTER di dalam penyusuan susu ibu (",) Semoga Alisha membesar sebagai anak yang pandai.. Mana tahu dengan takdir Tuhan, nanti Alisha betoi2 dapat MASTER.. (",) InsyaAllah..

Saya hanya ada lagi 6 bulan untuk melunaskan penyusuan selama 2 tahun... & Alisha akan dapat PHD.. Lepas tu, adik Alisha pulak sambung..muahahhaha.. Moga susu saya terus banyak untuk menjadi rezeki anak2 saya... InsyaAllah.. (",)

 
Alisha dah dapat SIJIL MASTER (^_^)

{ 20 comments.. read them below or add one }

wan nurul hezrina wan nurul hezrina March 05, 2012
wahhh hebat hebat..tahniah budak tecik nak jadi kakak dah nnt..email?

nurulhezrina1983@yahoo.com.my
Gen2Merah Gen2Merah March 05, 2012
hahahaha,.. mama Alisha ni... penyusuan pun ada mastering juga ya. tahniah buat alisha... Insya Allah moga membesar menjadi anak yang berjaya...

tak sabar nak tunggu adik alisya ni.. hihihihi
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 05, 2012
hehehe..tahniah Alisha dh dapat Master..

Insyaallah berkat susu ibu kan moga alisha membesar jadi anak yg sihat & berjaya didunia & akhirat..AMIN.
Falsya Falsya March 05, 2012
wahh..alisha dpt master..amin amin amin..mana tau berkat doa ibu alisha dpt master betul2..silap2 PHD..;D
Tina Othman Tina Othman March 05, 2012
insyaallah, tahniah ye
Masya Masya March 05, 2012
tahniah alisha.. nak dapat PHD yer.. hihihihi.. moga membesar jadi juara..
jemarisuri jemarisuri March 05, 2012
tahniah dh master ekk...ingat apa tadi...hehe
Ummu Muhammad Ummu Muhammad March 05, 2012
tahniah alisya bijak yang solehah!!! lepas ni ibu nak tambah adik...yeeeaahhh!!!
eita eita March 05, 2012
owoh..best r alisha dapat master....
LYAfrina LYAfrina March 05, 2012
wah... tahniah..
semoga mbesar bagaikan juara yer alisha
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ March 05, 2012
yeaaayyy...alisha dpt MASTER!!! da bleh jd CEO..hahaha..amin..semoga apa yang dicita2 tercapai ina...
Puan Kutu Puan Kutu March 05, 2012
tahniah buat ina dan alisya..bkn senang tau nak dapat master.Aiman dulu diploma pun terkandas,tu pun sbb berjauhan..klu takde masalah msti aiman dh dpt phd..mungkin bkn rezeki Aiman..:)
Tihara Tihara March 05, 2012
Tahniah Alisya dan mamanya nak dapat adik baru dalam famili..Alhamdulillah :)
anisalya anisalya March 05, 2012
alhamdulillah... nak ada adik pun blh je menyusu lagi. kalau nurse tak bagi. tapi akak ni bagi je sbb susu alhamdulillah banyak. blh je kongsi2.
Puan Kutu Puan Kutu March 05, 2012
itulah sy pun kurang setuju dengan cara rih undi nie..klu tahu awal2 mmg malas nak join.haha..

tp dh terlanjur masuk, kempen ajalah..bkn harap sgt nak menang pun..

boleh je Ina..mmg nak sgt jumpa ina dan Alisya..klu betul2 nak dtg umah Aiman inform tau..takut muni keja.sy nie keja tak tentu masa.mmg sgt berbesar hati klu nak dtg rumah dan bagi by hand...:)
QasehnyaRania QasehnyaRania March 05, 2012
suke-suke..i'ALLAH..AMIN..

DOAKAN TOK ALISHA ..:)
Izan Ishak Izan Ishak March 06, 2012
tahniah ina! bukan semua org boleh capai sampai master ni. lepas ni boleh sambung ke PHD n teruskan pada adik2 alisha plak ye...

moga alisha terus membesar bagai johan!
Papa Mifz Papa Mifz March 06, 2012
tahniah alisha...hehe
Cik Rose Cute Cik Rose Cute March 07, 2012
SERONOKKAN...DAPAT MENYUSUKAN ANAK SAMPAI 2 TAHUN...CIK ROSE ANAK YG KEDUA SI HAZIQ 2 TAHUN LEBIH TAU..MENYUSUKAN DIA...HIHIHI