My little precious Part 1

Dulu saya ada bagitahu nak letak gambar alisha yang every month kan... so, kita layan la pic perkembangan si alisha ni...Ohya, sebelum tu, untuk anak ibu, lihatla alisha betapa ibu menghargainya kehadiran kamu dalam hidup ibu & abah, hingga ibu tak pernah lepaskan peluang untuk mengambil gambar kamu setiap bulan, supaya nanti kamu pun berpeluang melihat wajah kamu yang comel2 ni.... ;-)


 Beberapa jam selepas dilahirkan pada 05/09/2010


 04/10/2010, tengok la anak ibu ni, baru sebulan tapi dah start nak isap jari.. haipp!


05/11/2010, berkerut kening memikirkan masalah negara.. ;p


 05/12/2010, smile.. ;-)


04/01/2011


05/02/2011, tadaaa alisha dah besar, dah 5 bulan...hehheh


Alisha suka sangat buat mulut macam ni, saja je buat ibu makin geram kat dia..hihii 


23/02/2011..., see, alisha dah berjaya angkat badan dia sampai ke pinggang... Alisha memang rajin buat senaman pumping ni, jaga badan la katakan....hahhahha

P/s : Semalam Alisha dah berjaya mengangkat keseluruhan badannya, mean, hanya tapak tangan & jari kaki je yang menyentuh lantai... Perkembangan yang bagus.... ;-)

4 comments.. read them below or add one

Masya Masya March 20, 2012
so sweetkan.. dapat tgk gambar anak berkemban depan mata.. kadang² rasa mcm tak percaya dia dah membesar dengan cepat...
Mrs Lurve Mrs Lurve June 11, 2012
comenya alisha masa kecik...
PinkUmmi PinkUmmi October 19, 2012
comel kan alisha....geram jer sy tgk...
deno deno May 13, 2013
olo comelnya alisya!!! first time tengok alisya zaman baby! hihi.. maklum la baru jumpa blog akak tahun lepas :)