Cerita Alisha & Safi Rania Gold lagi.. hihii

Harini terlambat sikit bersiaran sebab semalam tak sempat nak buat auto publish.. bukan apa, tido awai.. semalam kaki Alisha terkena perut saya... adusss.. terus tertidur... Komen u all pun belum sempat publish sebab belum sempat terjah u all la... (^_^)


Semalam ketika saya sibuk nak menempek dekat muka saya dengan Safi Rania Gold.. macam biasalah.. alisha pun mesti 2x5 sibuk nak menempek jugaklah..hehehhe


Tapi kali ni lagi hebat.. nampak tak, siap kerusi dia buat naik atas katil.. adoiii... saya ambik kerusi tu, dia pot pet pot pet.. dapat duduk atas kerusi diam..hahhhahhahhah

 

Kalau u all nak tahu, dalam banyak2 produk safi rania gold ni.. Toner tu je lah yang dia berkenan.. hihii.. yang lain pun berkenan jugak  tapi toner ni lebih sikit..hehhehe


Gaya tak menahan... padahal nak sapu toner je pun... sampai ternganga mulut.. penuh keasyikan.. hihihii


Bila saya tengok gambar Alisha ni kan... Hati saya tiba2 terdetik.. cepatnya anak saya ni besar... rasa macam baru lagi lahirkan dia... Tak lama lagi dah nak bercerai susu.. alahaiiiiii... time tu mesti saya akan rindu saat2 kene gigit, kene gentel, kena raba dengan Alisha kan..muahahahhhahha


Anak saya ni dah bosan sebab ibu dia asyik ambik gambar dia nak sapu toner.. last2 dia terus pusingkan badan mengadap dinding...hahhahhahhah

P/s : Harini nak masak nasi ayam.. hope selera nak makan nasi akan membuak2lah..hihihii

{ 28 comments.. read them below or add one }

ajumohit ajumohit March 16, 2012
amboi alisha, ngalahkan auntie sebab auntie pon tak pakai toner kkekekekke...nasi ayam, nyum sedapnya...moga baby ada selera nak mamam
Afiq Yassin Afiq Yassin March 16, 2012
kecik-2 dah pandai bergaya ni.

salam perkenalan dari afiq
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 16, 2012
haha..amboi bukan men..kck2 lagi dah makeup..
syawalsimpsons syawalsimpsons March 16, 2012
alisha dah mula nak pandai pose tu...sila la berjaga-jaga...kang gambo alisha sue letak kat destop computer sue kat opis kang...macam anak uyun tu..kikikikiki
mimie.. mimie.. March 16, 2012
ehehehe..lawak la entry ni..
bab yg nak bercerai susu badan tu yg tak tahan tu hahaha.. ^_^

alisha sangat comel lah..rambut dia kerinting..suka tengok ^_^

ina guna kamera ape ye??
Karukord Jagau's Karukord Jagau's March 16, 2012
psstt....! tanda harga kat krusi tu tak buang lagi...baru bli ek... (^__^)
Falsya Falsya March 16, 2012
hehehe..suke baca keletah alisha nieh..comel sgt2..;D
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ March 16, 2012
hahahaha...mcm2 alisha ni..siap bwk kusi comel die naik atas tilam...ekekeke
LYAfrina LYAfrina March 16, 2012
alahai.. comella alisha.. ada gaya lagi tu...

dh nk bercerai susu yer... msti rindu saat bfkan alisha kan..tp xpelah.. lps ni blh bf adik alisha lak
jemarisuri jemarisuri March 16, 2012
pompuan suka la tengok comei2 kan..

***sedapnya nasi ayam tetiba rasa nak mkan..hehe
Tihara Tihara March 16, 2012
suruhlah alisha jd model iklan safi rania plok..ganti rozita che wang tuh :)
aanie aanie March 16, 2012
dah pandai nak jaga kecantikan ni...hehe...
intan morsalin intan morsalin March 16, 2012
sonok tgk glagat anak2 ni kan..tp kdg2 leh jadik geram gak...huhuu..sabo jeler
Mama Ema Mama Ema March 16, 2012
amboi alisha nak pakai toner..tak perlulah..kulit dah cantik tu...hehehe
Myra Jay Myra Jay March 16, 2012
Amboi kemain lagi amoi ni nak melawa ye..
Pasni abesla Ina punya mekap tools semua Alisha nak try :D
fiza fiza March 16, 2012
Hehehehe...pengguna cilik safi rania.

Alisha nak juga ikat rambut yer, anak dara saya tu tak nak langsung, bila ikat di tariknya balik...hhhmmmmm....
Gen2Merah Gen2Merah March 16, 2012
saya pun secara tak langsung dapat mengikuti perkembangan alisya dari kecil sampai lah dia membesar kini...

mana lah tau dapat sempat tengok alisha di blog mama Intan ini dengan membesar menjadi anak remaja yang cantik dan terus ke alam rumah tangga... tu yang kena keep following up blog ini,. ehe

wahhh
PinkUmmi PinkUmmi March 16, 2012
Sama la macam Aina....
Kalau PU nk pakai toner ngan pelembab sibuk nak skali...
Kadang2 bila PU pakai lipstick dia pun siap muncung kan mulut dia suro sapukan lipstick...Sabar jela....
anitadiana anitadiana March 16, 2012
amboi alisha dah comel sanggat dah....pandai betul tu kan intan...toner tu sejuk kot tu yg alisha suka kan...
sue zainun sue zainun March 16, 2012
Alisha pun nak cantik cam ibunya..haruslah pakai toner kan sayang..hihi
cIk JanNah cIk JanNah March 16, 2012
kemain lagi alisha. mesti tengok mama dia hari2 tu yang dia tiru tu. hehe..

sedapnya nasi ayam kak. selamat menjamu selera :)
anisalya anisalya March 16, 2012
sedapnya nasi ayam. alahai alisha... dah besar dah ye. dah nak belajar muka segala la ni.
fieda fieda March 16, 2012
adoii..kelakar la plk dgn gelagat alisha ni..mcam2 ye ina..nak membesar sebagai anak dara yg comeyy kan..

done jacob
Puan Kutu Puan Kutu March 16, 2012
hehe minat betul alisya dengan SRG.kemain bergaya atas katil.hikhik..

sy dh pakai 3mggu apa,so far ok jer la..macam sama jer muka saya.tp ada gak cerah sikit kot.selama ni agak gelap sbb malas nak tempek bedak bila keluar.kiki..

sedap plak bila ina sebut nasi ayam.peberet aiman ibu n abah.tp dh sebulan dua tak beli ayam sbb stok ikan kt rumah nie tak putus2.
Cik Rose Cute Cik Rose Cute March 17, 2012
bestnya masak nasi ayam hihihi
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 19, 2012
btol tu mmg cepat jerk masa berlalu kan, cepat jerk anak2 mmbesar..

k.eija pun rasa mcm tu, mcm baru jerk melahirkan diorang, sedar x sedar si abg dh nak masuk 4 thn, adik pulak dh nak masuk 11 bulan..

lepas ni turn adik alisha la pulak..
Azi Azi March 19, 2012
bestnya tengok alisha ikat rambut camtu. anak sy klu ikat xsampai seminit dh cabut.. comel la alisha ni..
Masya Masya March 20, 2012
wah² kt pun tak pakai toner tau... mesti tiru gaya ibu dia pakai tonerkan.. comeyy jer.. rambut terikat dok dgn kerusi ats katil tu... boleh jadi duta safi rania gold ni...