Nak mintak tolong u all support disaat2 akhir pulak...

Nak mintak tolong u all support saya lagi di saat2 akhir ni.. Lagi satu hari je saya diberi peluang oleh Kakyong untuk promote entry "Tips anak bijak guna otak kanan".. Esok pukul 11 pagi dah TAMAT.. hihii.. Sudi2 kanlah diri u all untuk meninggalkan komen DI SANA.. Walaupun sebelum ni u all dah komen.. tapi komen lagi sekali boleh kan.. hihii... Adussssss... Boleh pulak cakap gitu... Buat malu je... Sebenarnya saya malu2 alah ni.. tapi tu la.. dah penjurian contest tu kena buat macam ni.. saya tebalkanlah sikit muka nih... huhuuu

So, jika u all sudi komen.. klik link dekat bawah tu yer.. (",)


P/s : Terima kasih tau! (",)


Nak mintak tolong u all support disaat2 akhir pulak...

{ 10 comments.. read them below or add one }

MaryaYusof MaryaYusof March 17, 2012
As salam IntanBerlian,

Akak tak tahu nak komen ape... Komen ape2 je bolehkan...hehehe
anisalya anisalya March 17, 2012
hari ni baru berkesempatan share kat fb, tweet, google + dgn like sekali. komen jugak. hehehe...
fieda fieda March 17, 2012
ooo..blh komen byk kali rupanya...ok terjah..

kenyang mkn biskut pagi ni..
Yumida Yumida March 17, 2012
gdluck pd Kakyong! dh drop komen semalam...tp memang terbaek la entry tu...
Zie Zie March 17, 2012
emm entry yg menarik.. good luck yerr
Puan Kutu Puan Kutu March 17, 2012
eh esok dh tamat ekk..ada harapan menang sbb byk komen n like sy tgok.hehe..jap nak g terjah komen lg..:)
ieda ieda March 17, 2012
semoga intan berjaya ..
insyaallah dikk kalau ada rejeki x kemana ;)