My little precious Part 2

Actually entry ni dah 2 bulan tertangguh.. hihii.. Bukan apa pun, entry ni sekadar saya nak tunjuk perkembangan rupa wajah & fizikal Alisha setiap bulan.. heheh

Kalau u all nak tahu setiap 4hb & 5hb setiap bulan, saya akan buat reminder dekat handphone supaya saya tak lupa untuk ambik gambar Alisha setiap bulan.. Tak kisah time alarm berbunyi tu, Alisha tengah buat apa, pakai baju apa, saya main snap je gambar dia.. muahhaha

Tapi tu la, kadang2 tu, saya pergi tangguh2.. last2 tarikh  tu pun dah terlepas.. adusss.. Tapi takpala.. Jomlah layan gambar Alisha dekat bawah ni yer (",)


05/03/2011.. ketika ni Alisha berumur 6 bulan.. tengoklah rambut dia tu.. Dekat tengah banyak.. bahagian tepi kena "makan bantal".. hihii


 05/04/2011..


 04/05/2011.. Ketika berumur 8 bulan.. time ni Alisha sibuk nak bukak hadiah yang diterima dari Kak Ema sebab menang Contest Anakku Menangis Comel


 05/06/2011


 09/07/2011.. Ketika 10 bulan, saya dah terlepas untuk snap gambar alisha pada tarikh yang sepatutnya.. Geram betullah.. tu lah saya ni.. bertangguh sangat.. takpa, 09/07 pun bolehlah yer Alisha.. hihii
 

05/08/2011


05/09/2011.. Genap umur Alisha setahun.. Siap ada tanda calar lagi tu.. terkena kuku dia lah tu.. hihii

Fuhhhh finally settle jugak entry tertangguh ni.. bukan tertangguh pasal apa, pasal saya malas nak pergi godek2 gambar Alisha dalam komputer ni.. hahhhah.. 

Apa2 pun Alisha.. Inilah gambar Alisha dari kecik2.. setiap bulan ibu snap gambar Alisha tau.. betapa ibu menghargainya saat2 alisha membesar.. (",) So, tunggu lagi 6 bulan, saya akan upload gambar Alisha dari umur setahun sebulan hingga umur setahun 6 bulan..

Ohya, kalau u all nak tengok gambar Alisha dari SEHARI hingga 5 BULAN, KLIK SINI

{ 16 comments.. read them below or add one }

~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ November 14, 2011
kecik2 da pandai tgk kamera kan..budak2 sekarang kan..cpt tol paham..
LYAfrina LYAfrina November 14, 2011
makin bsr..mkin comel...happy belated birth buat alisha...
mama irfan mama irfan November 14, 2011
comelnya alisya... gerammm..
mama irfan mama irfan November 14, 2011
btw birt alisha nak sama irfan la.... irfan 3.09.2010...huhu...sama umur ya
eB ezrin eB ezrin November 14, 2011
cepat jerk ms berlalu kan? sgt2 cmel :)
MamaEma MamaEma November 14, 2011
seronok lihat pekembangan anak dari hari sehari...
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 14, 2011
alahai tomei tomeinya alishya=)ooo rajin mama alisya amek gambr=)
Cik Azizah Cik Azizah November 14, 2011
bagusnya mummy alisha! nnt alisha dah besar boleh tengok balik blog ibu ni yer..
fieda fieda November 14, 2011
muka alisha tak byk berubah..makin ari makin tomey macam ibu dia ...hihih..kak fieda pun suka tgk gambar2 anak2 dari kecik sampai ke besar..

ina pun suka tat telo..hahaha..cayalah..mmg sama kita ni..kak fieda dari zaman sklh tu mmg nak mkn tat telor sokmo..
aimi aimi November 14, 2011
biler lah nk dpt baby cm ni =)
tiefazatie tiefazatie November 15, 2011
comel2..hee..best kan dpt tgk sendiri anak membesar sis..hee
Puan Kutu Puan Kutu November 16, 2011
sy pun suka snap gambar budak sbb suka tgok keletah mereka.tmbh2 anak sendiri..

dulu selalu snap gambar Aiman.Dah besar2 nie jer jarang dah.hehe..