Si cilik Alisha lakukan cabutan yang kedua.. (",)

Seperti yang saya bagitahu dalam entry semalam, saya akan suruh alisha lakukan satu lagi cabutan kan.. So, malam tadi.. anak dara saya tu pun lakukanlah 1 cabutan lagi..hihii


Mula2 Alisha gaul2 dulu dengan nombor2 bertuah tu semua...


Tiba2 mata terpandang iklan di tv...hihii


Akhirnya, anak saya, si Alisha telah melakukan satu cabutan..hehheehh


So, inilah no bertuah tersebut... 167... Siapa yang rasa ni no dia.. cepat2 angkat tangan..hihiii... Hadiah yang peserta no 167 ni akan dapat adalah BROOCH KARISMA (",).. TAHNIAH



Kebagusan anak saya melakukan tugas.. hanya sekejap je... lepas dah cabut undi.. terus dia buat main semua no2 bertuah tu.. adoiii... habis bersepah rumah....


Bila saya tegur.. dia pergi pulak panjat learning table dia tu...hahhahha... ABC & 123 yang lekat dekat dinding tu hilang, semuanya hasil kreativiti tangan anak sayalah yang menangggalnya...hihiii


Dah puas panjat.. anak saya pergi main pulak handphone saya yang saya tengah cas.. So, apa lagi.. saya pun telefonlah opah Alisha.. tapi atuk alisha pulak yang jawab.. Akhirnya, bersembanglah Alisha dengan atuk dia...hehhehheh.... Saya suka betoi tengok gaya Alisha ni bersembang.. sebab macam orang besar.. kadang tu, sambil minum pun dia sembang.. lagi hebat, bersembang sampai habis serumah dia pusing...muahhahhahhah

P/s : Pada pemenang yang dah dapat hadiah, saya harap u all suka.. pada yang belum terima hadiah sponsor harap bersabar.. dah inform sponsor.. & pada yang dapat Flower h/p strap.. bersabar jugak yer.. sebab saya masih belum terima fower h/p strap tersebut (^_^)

{ 25 comments.. read them below or add one }

.: mama lynn :. .: mama lynn :. March 14, 2012
wahh kemain lagi intan eh.. da pandai tel atuk eh. ish geram lak aunty tgk..

++

tahniah utk pemenang
Masya Masya March 14, 2012
tahniah.. buat pemenang.. hamboiii tu dia alisha klu memanjat confident jer kan.. x jatuhh...
Pwincess sarah Pwincess sarah March 14, 2012
hehe...comel je alisha nie....:)
Naz Naz March 14, 2012
segalanya di tangan Alisha..hehe
syawalsimpsons syawalsimpsons March 14, 2012
tahniah pada yang menang...alisha tu ikat rambut erk..mmg cumill la...suke3....aunty soya nak gak boleh..nnt calling2 la aunty soya..kiter berburak pusing 1 umah tau..kikikikiki
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 14, 2012
ahakz..comel aje..

kejap aje dia sopan,pastu dia sepahkan..hihi.
Dylla Abas Dylla Abas March 14, 2012
amboi...Alisha ni macam gaya org besar lak bila tgk dia cabut nombor bertuah tu kan :)

anyway congrat to de winner!!
Zie Zie March 14, 2012
no yg cantik.... suka lah ni tu.. hehehehe

tahniah
anisalya anisalya March 14, 2012
alahai alisha. tapi okay la time nak buat cabutan dia tak sepah2kan. kalau tak puas pulak nak kutip semula.
fieda fieda March 14, 2012
tahniah pada pemenang baru..

amboi alisha..mcm org dewasa dia ye...
jemarisuri jemarisuri March 14, 2012
tahniah buat pemenang...
msredcheesecake msredcheesecake March 14, 2012
ALISHA LEN KALI CABUT NAMA AUNTY MSRED YEA... HHEEE..
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa March 14, 2012
hahaha kemain lagi pegang hp macam org besar je..
Mama Ema Mama Ema March 14, 2012
ala..napa alisah tak sabut nombor aunty..hehehe...
Myra Jay Myra Jay March 14, 2012
Macam orang besar gayanya ha..
Bijak tul :)
aimi aimi March 14, 2012
alisha sgt chomel....nk cubit cikit blh x?? =P
Gen2Merah Gen2Merah March 14, 2012
hahaha.. alisha alisha... bertuah sungguh pemenang itu (",)
IBU AQIL IBU AQIL March 14, 2012
comel n bijak alisha ni... kdg tu slalu termarah anak pastu lupa kdg tu lupa nak mintak maaf sbb geram sgt...lps ni blh cuba guna idea utk otak kanan tuh...briliant!!!
Puan Kutu Puan Kutu March 14, 2012
good job alisya!hehe..

nti dtg umah anty kita sembang..:)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 14, 2012
Tahniah kpd pemenang

sama la mcm zaquan, kalau bercakap telefon mcm org besar, kadang2 xde sape2 pun dlm talian, tp gaya yg lebih...
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ March 14, 2012
comel nye laa alisha ikat rambut..
zareliqa afiqa zareliqa afiqa March 15, 2012
Wahh,kemain alisha dok bersembang yer :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha March 15, 2012
bukan main alisha semangat cabut nombor..hehehe
mimie.. mimie.. March 15, 2012
yaAllah mimi baru perasan entry ni..soriee intan.. ^_^

sebab mimi kursus sehari ari rabu semalam ehehe..
neway..terima kasih yg tak terhingga pada si comel alisya yang cabut undi..yeayy no. aunty memang bertuahh!!hihi

alisya...pandainya dia beborak kat tepon ye...nanti dah besar, dah pandai bercakap mesti tak menang mulut ibu alisya nak menjawabnye hihihi
tq intan! ^_^