Selamat Hari Lahir Untuk adik saya yang ke 19 tahun...


 Alhamdulillah... Hari ni 04/03/2012 adalah hari ulangtahun kelahiran adik kandung saya yang ke 19... Ohya, semalam 03/03/2012 ulangtahun kelahiran adik ipar saya yang ke 19 jugak.. Beza sehari je mereka ni..hihii

Apa2 pun, saya doakan semoga mereka berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi... Belajar rajin2.. Good luck untuk STPM tahun ni... Moga sentiasa dilindungi olehNYA

P/s : Petang or malam ni.. akan buat cabutan bertuah untuk IntaNBerliaN's First Giveaway..

{ 22 comments.. read them below or add one }

YaYaNsMuM YaYaNsMuM March 04, 2012
Wah...adiknye comel..:)
zareliqa afiqa zareliqa afiqa March 04, 2012
Happy bday kat adeq yg sweet tu :)
kakyong kakyong March 04, 2012
hepi besday utk adik intanberlian...
gud luck utk stpm.. all teh best


pasti ramai yg tak sabar nak tahu keputusan..
Syasya Johan Syasya Johan March 04, 2012
happy birhtday :D

cantiknya adik akak :D
Cik Rose Cute Cik Rose Cute March 04, 2012
Sama Birthday gan Syifa....hihihi

Happy Birthday Untuk adik Intan.
fazzlim fazzlim March 04, 2012
hehe..time kasih kakk ku :p
amin...harp2 reslt stpm nnt leh bt fmly bgga :p
eita eita March 04, 2012
selamat hari lahir....
Gen2Merah Gen2Merah March 04, 2012
adik kak Intan ke ni?? lawanya... ehehehe...
Semoga mereka berjaya dalam STPM kelak....
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa March 04, 2012
happy birthday buat adik akak.. ;-)nak wish kat blog cik pingu pulak laa
fieda fieda March 04, 2012
happy birthday sweety..amboi sweet nyer mcm kakak dia jugak..
fieda fieda March 04, 2012
happy birthday sweety..amboi sweet nyer mcm kakak dia jugak..
Tihara Tihara March 04, 2012
Selamat hari lahir utk adik ina n good luck utk dia..Insya Allah :)
Mama Adam Mama Adam March 04, 2012
Selamat hari jadi juga.... Untuk kedua2 nya la....

Lama dh tinggalkan no 1 pada umur. Heeee...
Ayesha Ramlee Ayesha Ramlee March 04, 2012
lembut nya wajah.. hapy birthday
yad'z yad'z March 05, 2012
tekejut masuk belog tengok gambar besar.. hehehehe... btw. happy bufday 2 ur sister and all the best for her tuk stpm .. =)
anisalya anisalya March 05, 2012
happy birthday untuk keduanya. besar pic. mesti dia hangin kalau tengok ina letak pic besar gitu. hehehe...
Puan Kutu Puan Kutu March 05, 2012
selamat hari lahir juga utk adk ina..adk bongu sy akan menjangkau umur 20 tahun nie.perempuan juga...:)
Masya Masya March 05, 2012
lainnya muka adik ina.. ke dalam gambar nampak lain.. fotogenik.. hapy belated bestday ok.. semoga njg umo & dimurahkan rezki.. good luck for exam stpm
wan nurul hezrina wan nurul hezrina March 05, 2012
comel mcm kakaknyer=)selamat hari lahir=)
Izan Ishak Izan Ishak March 05, 2012
selamat hari lahir buat adik ina.. belajar rajin2 utk stpm ye!
QasehnyaRania QasehnyaRania March 05, 2012
selamat hari ..hehehe

amik stpm ye...gd luck k;)