Alisha yang suka menggoda saya..

Alisha ni seorang yang cukup suka makan buah... Antara buah yang jadi kegemaran dia.. ANGGUR, DELIMA, RAMBUTAN, LIMAU, PELAM.. Opah Alisha lah yang ajar alisha makan buah2 ni.. Kalau tengok Alisha makan.. daripada saya tak suka & tak teringin nak makan.. tiba2 rasa terliur jugak..muahhahahah.. Alisha ni kalau dia makan buah macam penuh kenikmatan buah tu.. dia betoi2 menikmati kelazatan buah tu... Tak caya, meh layan gambar Alisha makan buah anggur sambil melayan cerita Adnan Sempit..hihiii






Secara peribadinya, saya tak suka makan buah anggur tapi u all tengoklah ni... sampai air buah anggur pun meleleh kat mulut alisha.. so, nampak sangat sedap tak???.. tergoda saya tau.. terus pergi rembat jugak 2 3 bijik..hahhahahha.. Untuk pengetahuan u all, kalau setangkai buah anggur yang kami beli, hanya untuk Alisha sorang je... Betapa sukanya dia..hihi


{ 29 comments.. read them below or add one }

Naz Naz March 27, 2012
bgus opah ajar..makan buah byk bagus..
Tina Othman Tina Othman March 27, 2012
pandainya dia makan buah, baguslah
Mama Adam Mama Adam March 27, 2012
Erk.... Suka anggur ;)
cIk JanNah cIk JanNah March 27, 2012
memang nampak menyelerakan. patut lah akk pon tak leh tahan . hehe
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 27, 2012
hehe.btl la kak.mcm sedap je dia makan.terliur jgk Solehah tgk.ehee
syawalsimpsons syawalsimpsons March 27, 2012
sue pon sejak preggy ni suke benar ngan buah oren..siap kalo G kedai minta air... " bang...air vitamin C 1..kikikikiki....
Siti Asiah Siti Asiah March 27, 2012
Kemain lagi Alisha yea...bagus la suke makan buah kan mamam...:)
klu anak sy babanya ajar makan buah anggur dikupas kulitnya...tak ke susah tu...disebabkan baba dia yg ajar, time bl buah anggur jer, suh baba dia layan dia makan buah tu...
sue zainun sue zainun March 27, 2012
hah..tak tahan tgk gambar Alisha masuk jari dalam mulut tu..kesedapan sungguh..hihi
eita eita March 27, 2012
owoh...
betapa nikmatnya melihat alisha makan...
lepas ni nak gi rembat jugak lah.....
Tihara Tihara March 27, 2012
bagus lah ina alisha ske makan buah, takde lah maslaah sembelit macam sesetengah baby tu..kesian saya tengok...
ieda ieda March 27, 2012
ahahahha bukan anggur yg buat kecur kan .. tapi gaya alisha tuu yg buat kita tergoda hahaha
alishaaa ... alisha ! .. ;)
zareliqa afiqa zareliqa afiqa March 27, 2012
A'ah..terliur pulak bila tgk alisha makan nie.hehe, pandai makan buah.Ada budak tak suka makan buah kan..bagus2~ :)
Puan Kutu Puan Kutu March 27, 2012
bagus betul alisya nie.aiman masa besar alisya mmgtak reti makan buah.yg lembik2 macam betik je dia makan.

skang dah besar semua buah makan.anggur paling peberet,sama macam alisya!

rugi ina tak suka anggur.sy paling suka.masa mengandungkan aiman mmg byk makan anggur..:)
Bui Junaidi Bui Junaidi March 27, 2012
ANAK2 KAK BUI PUN GEMAR MAKAN ANGGUR NI..LAGIPUN BAGUS UTK KESIHATAN TAWWW..
fiza fiza March 27, 2012
Aunty yg nengok pon tergoda gak ni ha ☺☺
Falsya Falsya March 27, 2012
sedapnye layan anggur smbl tgk tv..mengadap dpn2 lagi..hehe..chomel la alisha ikat rambut..hehe..
.:fyzz:. .:fyzz:. March 27, 2012
alisha..give me five..pap.!!..aunty fyzz pun suka makan buah2..leh geng ngan aunty..sweet ja alisha ngan anggur..plus adnan sempit..:P
anisalya anisalya March 27, 2012
memang teruja tgk alisha ni makan. anak2 akak pun sm. suka buah.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha March 27, 2012
mak aiii....alisha ne mgoda betul.nak cari anggur a ptg ne :D
Mrs Lurve Mrs Lurve March 27, 2012
auww...penuh penghayatan hehehehe
Izan Ishak Izan Ishak March 28, 2012
good girl alisha! bagus lah makan buah banyak2... kulit pun cantik je... aunty yg tgk pun tergoda sama ni!
fieda fieda March 28, 2012
maira pun suka makan buah anggur..
fieda fieda March 28, 2012
inaaaaaaaa....mana ni...nape pulok takdok entry arini..mcm pelik pulok bile ina tak updated..

hadiah dah sampai..mekasih byk2 ye..
Cik Rose Cute Cik Rose Cute March 28, 2012
Berselera betul alisha...patutlah mamanya terliur hihihi
Masya Masya March 28, 2012
anggur antara buah yg bagus makan tau masa mengandung sbb dia pun salah satu tambah darah merah klu x silap selain roti bijirin.. suke sgt makan masa mengandung.. sekarang amir pun suke jugakkk.. terpengaruh dr dlm perut kot hihihihihi....
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 28, 2012
hehe..mmg nmk bersungguh alisha makan buah anggur tu..

anak k.eija pulak cukup suka mkn buah betik & pisang, buah yg keras2 ni dia kurang makan. kalau tgk dia mkn pisang mmg x caye jerk tgk bdk2 suka mkn pisang..4-5 biji pisang sekali dia mkn..huhu
mimie.. mimie.. March 29, 2012
bestnyeee tengok dia makan..macam mimi pulak yg tergoda ehehe