Alisha semakin menunjukkan kehebatan dia memanjat... Adoiii

Gambar tengahari semalam

Kes ni berlaku semalam.. Pada mulanya elok je dia duduk sebelah my dear.. kononnya teman abah dia makanlah... Sekali, dia boleh pergi panjat meja makan.. Kalau u all perasan dekat gambar atas tu.. Alisha betoi2 berjalan di tepi meja kan.. silap langkah, memang boleh terjatuh ke bawahlah jawabnya... Adoiii...

Saya yang tukang tengok ni pun terkejut tapi sempat lagi ambik gambar... sebabnya sebelum tu, memang saya tengah pegang kamera pun.. Aksi seterusnya saya dah tak mampu ambik sebab sedang berjaga2 dengan tingkah laku Alisha seterusnya..


Ada nampak muka orang ketakutan tak?.. or muka orang berani??.. Gambar pagi tadi

Untuk pengetahuan u all.. aksi alisha seterusnya adalah berdiri tepi meja sambil kaki terjuntai ke bawah.. siap dia goyang2kan lagi kaki dia tu.. Adoiiiiiii... Anak dara saya ni lah.... memang hebat betoi bab2 memanjat ni.. langsung tak gayat... Padahal masa dia kecik dulu.. masa mula2 pandai jalan.. ketinggian yang 1 inci tu pun dia gayat... siap menangis2.... hahhahhah... Tapi entah dari mana datang kekuatan dia tu pun tak tau lah.. hilang rasa gayat.. timbul rasa berani..kikikikiii.. Ingat hari ni dah tak buat... tapi.. dia buat lagi.... tu yang saya sempat ambik gambar tu...

Ohya, untuk pengetahuan u all.. baru 2x alisha buat macam ni... tu pun sebab time makan.. kalau tak... KERUSI MEMANG DISIMPAN DALAM BILIK... (^_^)

P/s : Semalam saya dah start dengan muntah yang pertama... Adakah selepas ni akan bermula alahan saya dengan muntah hijau... oh tidakkkk... saya dah taknak tanggung muntah yang pahit tu lagi.....


{ 23 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons March 21, 2012
ayoiiii....bukan main lagi macam cat women....kikikiki
Mama Adam Mama Adam March 21, 2012
berani sungguh alisha ni. kalo adam, x pernah! sampai risau jadinya. pandai memanjat ke tidak anak saya ni... heeee. tapi, sekarang saya tau dia normal :)
Mama Ema Mama Ema March 21, 2012
sangat aktiflah kamu alisha...
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ March 21, 2012
hikhikhik...adoiyaiiii manjat lg...ni leh jd ahli gymnastik..haha..

ehhh muntah dah? kesiannye..xpe manyak2 makan epal ijo..mane tau xjd muntah..
Zie Zie March 21, 2012
emm semakin besar semakin beranilah dia...
Dania pun kalau abah main laptop dia pun mulalah menoggek kat atas kerusi pastu kerusi tu makin larilah nak ampu badan dia yag mencongak kat atas meja,,

dah berpa kali jatuh tapi tak serikkk..

fuhh semangat...
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa March 21, 2012
alisha nk dapt adik ke?alhamdulillah..tahniah..jaga diri elok2 :)
Falsya Falsya March 21, 2012
adoiii alisha...seriau nengok..tinggi benor tuh..x takut pulak tuh..;D
teratak hati teratak hati March 21, 2012
aksi2 bahaya tu..hehe..dh pregnant ye,tahniah la..alisha dh nak dpt adik..
fieda fieda March 21, 2012
alamak...dah macam boy ni...adoii la alisha ni..letih la ibu dia dibuatnya..dah la pasni ibu nak start uwek2 dah..poning la ibu camni...sabor2 yer ina..
Tihara Tihara March 21, 2012
Alisha tengah mengasah bakat dia tu..hehe :)
jemarisuri jemarisuri March 21, 2012
anak2 tengah aktif mmg camtu..tp perlu awasi takut ada yg injured plak kan..

**suka tengok aksi alisha...hihi
Puan Kutu Puan Kutu March 21, 2012
tu dia alisya mmg berani.takbley geng dengan abang aiman.dia penakut.hihi..

sabo yer..pahala besar bg org mengandung..:)
fiza fiza March 21, 2012
Panjat...jgn tak panjat. Nnt bley lawan ngan qahirah ☺☺☺

Selamat menempuh 9 bulan nan indah yer ina. Alhamdulillah...saya tak pernah alami alahan masa pregnant.
Izan Ishak Izan Ishak March 21, 2012
alisha... bukan main lagi dia panjat meja tu. juntai2 kaki lagi... ngeri aunty bayangkan!

k.izan pun sampai skrg masih muntah kalau terover makan sket je... huhu... tak sanggup...
.:fyzz:. .:fyzz:. March 21, 2012
cam supergirl dh nih..salam kenal dari fyzz..dh follow intanberlian dh..:P
eita eita March 21, 2012
hahahha...cantik nya...
tak nampak muka takut langsung
nanakimie nanakimie March 21, 2012
tula sis,sipi sipi je tu...mujur xjatuh kan...hebatla alisha:)
anisalya anisalya March 21, 2012
memang budak besar ni suka memanat ina. sabar je la. bab muntah hijau tu akak pernah sekali je kena. time tu bulan pose. lepas tu tak ada lagi dah.
Papa Mifz Papa Mifz March 21, 2012
oh hati2 yer Alisha...
UniMeOw UniMeOw March 22, 2012
muka hepi je leh panjat..
2 la budak2,,,mn kenal erti bhya..^_^
Cik Rose Cute Cik Rose Cute March 22, 2012
berani betul alisha...Syifa pun dah pandai panjat sekarang...
Masya Masya March 22, 2012
muka selamba jer alisha ni.. tak takut langsung
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 22, 2012
boleh tahan lasaknye alisha ni ye..

anak k.eija yg kedua ni dh tunjuk tanda2 melasak panjat2 meja & tangga..
yg sulong dulu xde la suka memanjat sgt...