Ibu Alisha vs Ibu Aiman.. (",)

Ibu Aiman & ibu Alisha

Hari Sabtu baru ni akhirnya dapat jugak saya berjumpa dengan blogger Puan Kutu @ Ibu Aiman @ Muni... Selalu kami asyik bersembang di blog je.. akhirnya dapat  bersua muka..cewah..hihiii... Muni ni salah sorang antara blogger yang akan komen setiap entry saya tanpa tertinggal termasuklah saya jugak akan lakukan perkara yang sama.. so, nampak tak keakraban kami di situ.. kikikiiii...

Untuk pengetahuan u all, hari Jumaat malam, muni dah telefon saya.. kiranya ni first time call lah kan... Serius, bila sembang dengan muni, buat saya rasa lagi xcited nak pergi jumpa... hahhah... Muni ni peramah tau.. macam sayalah jugak..muahhahahha... baru jumpa tapi kemesraan tu macam jumpa kawan lama yang terpisah..kekkekke..

Muni & Alisha

Aiman, anak muni ni pun peramah tau.. bayanglah, Alisha pada mulanya malu2.. tiba2 boleh mengekek2 ketawa sampai jerit2 tengok gelagat Aiman.. hahhahha.. Serius, saya suka sangat tengok Alisha macam tu... Kalaulah rumah muni ni setaman dengan saya, mahu tiap2 hari saya bawak alisha pergi main dengan Aiman.... kikikiii...

Ohya, saya terlupa untuk ambik gambar Aiman & Alisha.. bukan apa, sibuk sangat mengadap makanan yang terhidang depan mata.. Si ibu Alisha ni pantang nampak makanan sekarang ni... makan tak berhentilah jawabnya..muahhahah.. Apa2 pun, saya seronok sangat jumpa muni.. Sejam lebih lah jugak duduk rumah muni tu.. nasib alisha terberak, pampers dah habis.. so, saya balik rumahlah... Kalau tak, mahu tak jumpa jalan balik rumah...hahhahhahhahah.... 

P/s : Ada sesiapa nak jumpa saya jugak ker... kikikiii ;p

 

{ 31 comments.. read them below or add one }

ajumohit ajumohit March 26, 2012
owh ini rupanya puan kutu, memang seronok bersua muka kan ina...hmm dah dapat makan lupe nak snap gmbr ekk hehehhe
Cik Rose Cute Cik Rose Cute March 26, 2012
seronoknya dapat jumpa blogger puan kutu hihihi mesti banyak topik di bualkan....
Puan Kutu Puan Kutu March 26, 2012
eh buruknya ropaku,haha..sekejap sgt dtg,alisya pun masih malu2.nti dtg lg..lunch kt sini ok.hikhik..
syawalsimpsons syawalsimpsons March 26, 2012
nak...nak jumpe jaa...tapi tu la sue tak balik SP...kalo tak boleh jumpe...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 26, 2012
wah,syok jumpa blogger..sy bila lg kak?? hihih.
Siti Asiah Siti Asiah March 26, 2012
Berblog dapat eratkan silaturahim n tambah kenalan kan INTANBERLIAN...sonok gitu...:)
SHAHZEE SHAHZEE March 26, 2012
hai k.ina..selamat berkenalan:)
Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara March 26, 2012
Seronok kan dpt jumpa kawan maya dialam nyata.. Semalam ibu yusuf jumpa kawan FB, sembang sampai tak sedar nak malam. Hihi..
fiza fiza March 26, 2012
Bestnya dpt jumpa kwn blogger.
anisalya anisalya March 26, 2012
insyaAllah... teringin jugak nak jumpa dengan puan ina ni. eh, tiba2 pulak pakai puan kan?! hehehe...
Dylla Abas Dylla Abas March 26, 2012
inilah salah satu kelebihan blogger kan..dapat m'eratkan silaturrahim bukan sekadar dlm blog..malah kt dunia nyata juga :)
Masya Masya March 26, 2012
natural beauty dua² ibu nikan...

seronokknya dapat jumpe kwn blogger yg rapat².. klu ade rezeki.. harap dapat jumpe korang jugak satu hari nanti.. (^__^)v
ieda ieda March 26, 2012
tudiaaaa intan dah jumpe pn kutu .. bile na jumpe akak nie dik !!! ;)
Izan Ishak Izan Ishak March 26, 2012
tu dia... dah jumpa pun ina ngan muni ye. mesti berborak sakan sampai takde pun gmbr alisha ngan aiman tu...

kalaulah bp dekat ngan sp...kan best kan ina... boleh kita jumpa2an pulak!
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ March 26, 2012
salam Ina..bestnya sessi gede2 ina & puan kutu...:D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha March 26, 2012
wahhh..kita bila pula?.nak tunggu eca jdi org sana agaknya.hahahhaa :D

btw,insyaallah akan jumpa kak ema.dia bercuti kat sabah skrg ne.heehee :)
sue zainun sue zainun March 26, 2012
yup mmg seronok kan dapat jumpa dengan rakan2 alam maya..haiii bilalah turn sue lak ni..
**mau jumpa kamu buleh?:p
mama irfan mama irfan March 26, 2012
nakkkk.... kalu datang putrajaya, mai la umah kita.... leh kita jumpe.... hehe
fieda fieda March 26, 2012
wah..beshnyer...nak join jgak..huhuhu..tp jauh la kat utara nun..umah dekat2 ker ni..agak2 brp minit sampai..?
Ummi Iman Ummi Iman March 26, 2012
bila sebut ibu Aiman dpt agak mesti Puan Kutu ;) rupanya betul tekaan saya. bila alisha membuang tu.. maknanya serasi. mesti dtg lagi..
NugRuL SakuRa NugRuL SakuRa March 26, 2012
Ina n Puan kutu umah satu daerah ker??
Ummi Hanie Ummi Hanie March 27, 2012
parit buntar/nibong tebal dgn SP taklah jauh mana... bestnye dpt jumpe ye uolss...

sy ada uncle di sana..tp lama dah tak ke sana...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN March 27, 2012
@fieda

emmm xpastilah pulak saya.. setangah jam kot.. or lbh sikit.. :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN March 27, 2012
@fieda

emmm xpastilah pulak saya.. setangah jam kot.. or lbh sikit.. :-)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 28, 2012
wah mmg besh dapat jumpe rakan blogger.

k.eija baru jumpe seorang jerk rakan blogger setakat ni..

kalau dekat mmg nak jugak jumpe ina..
fazzlim fazzlim April 10, 2012
macam knl je selendang tu...
QasehnyaRania QasehnyaRania November 17, 2012
nak juga jumpa..bila erkkk..hihi

hai tu tak sempat nak jumpa puan kutu, msa p kem lapangan terbang amek barang2 arwah adik...

tak sempat + sedey2 lagi..
izan mama mia izan mama mia February 26, 2013
owh..puan kutu ni namanya muni..br tau