Bila nak ada stock agaknya ni....


U all nampak tak gambar rumah mainan @ Cottage Play house tu?.. Dah 3 4 kali saya pergi cari dekat TESCO tau.. bila tanya, mereka cakap dah habis stock... Alahaiiiii... Saya berkenan betoi dengan rumah mainan tu... Saya dah berangan nak beli dekat Alisha.. Nanti Alisha ada lah rumah sendiri.. Boleh lah masak2 & main dengan bear dalam rumah tu..hihii *Sikit punya bagus ibu Alisha tolong berangan untuk Alisha*..hihi

Bestway Cottage Play House

Tengah offer.. Harga murah je.. RM29.90... Tapi tu la, bila nak, takda... bila taknak tu bukan main banyak... Rumah ni bersaiz 40" x 30" x 45".. Yang best tu kan.. kali ni my dear macam tak kisah pun saya nak beli.. sebabnya my dearlah yang ajak saya sampai 2 3 kali pergi Tesco untuk cari rumah ni... My dear layan je kehendak saya..hihii.. Hope rumah ni akan jadi rezeki Alisha jugak nanti..hihii

P/s : Petang ni saya balik Parit Buntar.. rumah my MIL (",)

{ 22 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons March 01, 2012
macam best jaaa....ina kalo ada beli la 1....nak gak ni...mau kasi syawal duduk dediam kat umah tu..kikikikikki...serius ni...tarak main2 punyer...
Papa Mifz Papa Mifz March 01, 2012
wah Alisha bakal ado rumah baru la...:)
Dylla Abas Dylla Abas March 01, 2012
haa...rumah macam ni memang sesuai untuk Alisha..hope dia boleh buat 'sepah' dlm rumah tu je ye :)
YaYaNsMuM YaYaNsMuM March 01, 2012
comel la pulak...bebudak msti suka nih...
Izan Ishak Izan Ishak March 01, 2012
comelnya rumah tu ina. mmg best kalau dpt belikan utk alisha.

k.izan plak ada nmpak nmpak rumah tapi bulat bentuknya. byk jual kat carrefour. cam berkenan tapi kaler pink lah plak. tak sesuai utk kembarku itu...hehe... mak2 mmg selalu berangan lebih kan.
anisalya anisalya March 01, 2012
cantik. sesuai la dgn budak2 kecik yg tengah nak membesar ni kan? bestnya kalau jumpa.
Tihara Tihara March 01, 2012
sbb yg murah tu dia takde tu..nati dah ada dia jadi mahal kut..tapi menarik la kan..mg sesuai utk anak :)
mama_umar_maryam mama_umar_maryam March 01, 2012
lawo , kt umh kitorg dah ade khemah btol2 tu tp size kecik..las2 zt sorok , hahaha
fieda fieda March 01, 2012
alamak..mcm best jer..maira tgk mesti dia nak ni..

cc lagi..huhuhu...
Mrs Lurve Mrs Lurve March 01, 2012
mesti ada stok nti kalo permintaan tinggi
Ayesha Ramlee Ayesha Ramlee March 01, 2012
cantiklah kak, berapa harga.. try cari kat cheras. tp akak duduk mana :)
Shafiq Shafiq March 01, 2012
Selalu macamtu, bila nak je, barang tu takde..:-)
eita eita March 01, 2012
insya allah ada rezeki alisha nanti tu...
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa March 01, 2012
akak try laa cari kat tesco cwgn lain plak mna tau kot2 ada kan..mesti ada rezeki alisha tu..
Masya Masya March 02, 2012
biaserlah tu ina.. kalau offer cepat jer habis... mesti alisha suka kan... klu dapat beli rumah ni.. ala² macam khemah...
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 02, 2012
playhouse tu mmg besar tau..

Zaquan ada satu, kawan eija bg masa besday dia yg kedua thn, bertahan sampai hari ni..mmg dia suka sangat main dalam rumah tu..

msti alisha suka kalau ada playhouse tu nnti..
mamaNoriz mamaNoriz March 02, 2012
last yr akak beli playhouse tu utk anka sedara, dpt 19.90 je...hehehe

sakng dah naik lak...
Puan Kutu Puan Kutu March 03, 2012
aiman dh tak sesuai main cottage nie kot.hehe..semoga ada rezeki alisya nanti..:)
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ March 03, 2012
Xsangka harganye murah..hehe bleh la beli cpt!!
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda March 03, 2012
msti comel kn kalo Alisha ade playhouse nie.. leh die main masak2 dlm tue, hihi~... ^_^
QasehnyaRania QasehnyaRania March 04, 2012
ala ciannya..6ti ada tu..cuba cri kat tesco lain plak...
Azi Azi April 19, 2012
salam intan..
baru baca entri ni.. baru2 ni sy ada pi giant nmpklah rumah ni, harga dalam 29.90 jugak, tengah promosi kot.. cubalah cari kat giant pulak mana tau ada...