Oh tidakkkkkkkk..!! berlian bertaburan..

Eh sayang2 saya ni semua... jangan terkejut seperti mana saya terkejut melihat blog sendiri ketika mula2 buka blog tadi... hahahaaa... ini tetap jugak blog IntaNBerliaN @ ibu alisha la.. hhehehhe.. Blog dah berubah wajah.. Okay tak?.. (",).. Actually, saya ubah wajah blog saya ni sebab ingin cari mood baru.. kononnya sebab nak sambut Anniversary blog ini yang pertama pada 03/02/2012.. Kiranya ni hadiah in advanced dari saya untuk blog IntaNBerliaN lah... muahhahhahha.. Blog pun ada hadiah.. cewahhhh... hihihiii

Segala proses edit mengedit dekat blog ni dilakukan oleh ECA.. Saya ucap terima kasih sangat2 dekat eca sebab eca sudi melayan karenah saya yang teramat banyak karenah ni... poning eca ek... apa2 pun, akak sayang eca lah.. muah2.. hihii

Blog saya ni menggunakan tema BERLIAN & WARNA MERAH... Thats y berlian bersepah2 dekat sini.. jangan ada perompak datang merompak berlian2 ni dah la... muahahahaa.. Jom layan hasil kreativiti ECA ni dulu... (",)

Header
Watermark




Signature
 
Banner
Latar belakang kotak jerit... Alisha yang akan ambik pesanan dari u all nanti (^_^)

U all pun kalau teringin nak ubah wajah blog u all jugak, boleh suruh ECA edit.. sangat murah hokay!!... Gerenti u all puas hatilah.. eca pun peramah.. Kalau u all nak tahu, untuk keseluruhan perubahan dekat blog saya ni hanya bernilai RM20 sahaja.. YAP.. ECA ambik upah RM20 HENGGET SAHAJA!!.. Bukan setakat edit tapi dengan HEADER, BANNER, WATERMARK, FOOTER, dan semualah.. hanya RM20..!! Walaupun lepas tu, u all tak puas hati, nak suruh eca edit semula, tiada cas dikenakan tetap jugak RM20 tuh...!! Oh tidakkkkkk... murah gilerlah hokay!!!... 

Bayangkan header saya saja sampai 3 eca buat.. asyik edit je.. betapa baik hatinya eca ni sudi melayan karenah saya.. sampai saya rasa nak menangis bagi pihak eca... hahhahah... Sayang sama kamu lah eca.. Jangan serik dengan akak tau.. Lain kali akak nak ubah, cari eca lagi..muahahhahha

Ohya, nak tanya u all ni.. loading blog saya selepas edit camna?.. ok tak?

P/s : Bulan depan sempena anniversary yang pertama blog IntaNBerliaN, saya ingin anjurkan Giveaway @ GA.. Banyak hadiah menarik menanti u all, so, tungguuuuuuuuuuuu... (",)

{ 35 comments.. read them below or add one }

LYAfrina LYAfrina January 19, 2012
imej baru..lg cantik... dpt mood baru kan..blog pon mcm org..sesekali..msti btuko angin nk cri mood..

ok je dgn template baru ni.. laju j loading.
aizamia3 aizamia3 January 19, 2012
tengok tempat jugak sebenarnya.. ada yang ok loadingnya ada sebaliknya.
ieda ieda January 19, 2012
ok sgt2 .. cantik dan menarik dikk
suke akak ..

ermm loading x test layie ekekke
rasanya ok .. sbb senang nak masuk ;)
akak nak tukar watermark je ..
hurmm nanti nak skodeng blog dia ..

murah rejeki budak ECA nie kan ..
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI January 19, 2012
cntik2..ok je loadingnya ni sis..
Jaa Jaa January 19, 2012
wah, dh cantik.... loading kt sini ok jer...
SumeSakan SumeSakan January 19, 2012
wahhh banyaknya berlian dia....kaya lah alisha kalau mama dia leh jual nih...hehehehe
sue zainun sue zainun January 19, 2012
wahhh cantiknya..ceria..hehe..sue bukak laju je intan..suker ar diamond2 tuh..<3
Mrs Lurve Mrs Lurve January 19, 2012
cantik.., loading dr dulu ok, xde masalah..bling2 mata I hehehe
nur anis nur anis January 19, 2012
header cantik la..simple je...:)
loading pun xde masalah..:)
Izan Ishak Izan Ishak January 19, 2012
cantik3!!! kak izan ingat salah masuk blog tadi. semangat terus nak singgah blog ni selalu...
Tihara Tihara January 19, 2012
makin cantik blog ni..ceria je :)
Ros Ros January 19, 2012
Salam IntaNBerliaN,

Ok cantik sangat2...,lip lap lip lap ja berlian dia....
Dylla Abas Dylla Abas January 19, 2012
haa..baru la sepadan dgn nama blog ni..intan berlian..nice (",)
Masya Masya January 19, 2012
wah cantiknya.. mood berian bertaburan dibuatnya...
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa January 19, 2012
wahh cantik blog dah berubah wajah..ok nanti saya nak tggu GA akak tau...
syawalsimpsons syawalsimpsons January 19, 2012
serius mmg terbeliak bijik mata sue tengok ni..kikikiki...serius cantik..suke je...nak amik 1 berlian tu kasi kat yg akan datang ke bumi allah lepas ni boleh...kikikiki???????

gelak sue baca comment ina excited jaa...sebenarnyer pada hari sue publish entry preggy tu...mlmtu G jumpe doc jaa pastu tunjuk yang sue punye Urine test tu...dier kata kalo tengok +ve..tapi dier check skali lg...so hasilnyer tetap sama...1 terang...1 tak brape terang..tp mmg nmpk yang tak berapa terang tu yg doc punyer..dier pon kata i consider u pregnant..cam biasa la kasi ubat..pastu suruh datang blk ujung bulan 1 ni..untuk scan..kasi konpom...tp doc kata dier rs mmg preggy sebab mmg ada nmpk 2 line kan walau tak nmpk sgt...kikikiki...sj sue tak publish lagi..sebab en asbeen kata lepas scan br leh publish..family sue n akak sue tak tau...so ina yg pertama my blogger tahu jaa...so keep a secret..pastu nnt pepehal sue kasi tau lagi tau...suke je....sue pun rs preggy, sebab sue dah mula mual2, muntha2 n fenin jaa...pasni ina ikut sue pulak tau...
fiza fiza January 19, 2012
Wah...banyaknya berlian, ingatkan salah rumah tadi, rupanya dah cat baru lah...ekekekeke...

Cantik & ceria. Saya gak yang tak tukar² lagi. Tak bley jadi nih.
Nida Nida January 19, 2012
Ina, kena pasang kamera litar tertutup ni... takut pencuri masuk rompak berlian tu semua...hehehehe


p/s: ada GA.. wah tak sabarnya..hehe
wan nurul hezrina wan nurul hezrina January 19, 2012
aah murah gilerlah..sukanya ngan bloh awak inaaa..masuk sini ilang cket ati yang lara..

tau tak dashboard nurul tak kuar komen2 semua..last2 tah mcm mana terdelete semua komen..nnt ina datang alik komen ek..tak sempatpun baca aper ina comment tadik.nak balaspun takder coment huhu,..

ina..nnt blehlah nurul tempah kat eca..eh nak gak mcm banner n signiture tuh..mmg nampak chanteklah=)

ini barulah blog intan berlian.banyaknya berlian.haha
Mama Ema Mama Ema January 19, 2012
oh..nak order samalah..murah sangat tu..terjah sekarang.

blog akak ada masalah lagi tak? hari ini akak tak buat entri baru pun..sebab frust tgk kat bloglist entri lama masih terpampang...huhuhu
Ardini Humaira Ardini Humaira January 19, 2012
waaa banyaknya berlian... nak satu :D
fieda fieda January 19, 2012
wahh...sgt2 menarik....suka la kak fieda dgn hasil tgn eca...

done
Bui Junaidi Bui Junaidi January 19, 2012
JGN HAIRAN KALAU ADER BERLIAN HILANG NNT..BUI CULIK..HAHAHA

TENGOK HEADER TU KAN,FIRST TIME DPT TENGOK MUKA INA DGN JELAS..SANGAT BERWAJAH KEIBUAN..*_*
Papa Mifz Papa Mifz January 19, 2012
in future nak guna kan khidmat ECA jugak la...nice...
Cik Rose Cute Cik Rose Cute January 19, 2012
hihihi banyak betul belian intan...nanti nak tempah cincin..boleh ambik satu berlian kat sini....hihihi Blog baru nie..loading tak lama...tak cam blog lama...loadingnya lambat sikit...Cantik!!!...header pun cantik ...
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ January 19, 2012
wahh..bersinar2..silau mata..hahaha
msredcheesecake msredcheesecake January 19, 2012
Cantik .. Canti... Sgt suka signiture n watermark nya..... I like red....
ecadwinkyasha ecadwinkyasha January 19, 2012
hahaha..puas hati buat blog neyh..xkisah pun mnta berkali2..sbb kepuasan pelanggan tu penting :)

siapa nak tempah,ble inform cepat.....supaya leh start fikirkan design pula....hehehe.

eca baru je belajar2 nak design blog neyh,amik murah2 dlu :)

thanks entry neyh linkkan ke blog eca :))
zareliqa afiqa zareliqa afiqa January 19, 2012
Wahh! cantik sangat blog akak nie.suka2^^
Nak seketoi berlian nie buleh dak??hee :D
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 19, 2012
wah....!!!! terkejut sy bile msuk blog Ina nie.. berlian2 nie mmg memukau, I like.. ^_^

congrats la Ina wat prubahan kat blog nie.. suke2..hehe...

nnti sy dtg blk eh sni..nk out jap.. >_<
Puan Kutu Puan Kutu January 19, 2012
dtg nak rompak berlain nie.hehe..suka putih..so suka wajah baru blog ina..sejuk mata memandang..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 20, 2012
wah..murah je eh Eca edit2 sumer nie...dh la dpt mcm2.. wah..bestnye.. ^_^

blog Ina now loading dh xlmbat dh..hihi~..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin June 23, 2012
blog akak cantik jgk.hehe solehah jmpe entry ni dr blog kak eca.ngeee
izz iizza izz iizza July 29, 2012
rm20 jer...eh biar betull...murah betul tu..