Bergaya macam orang besar.. hihi

Alisha ni memang suka pakai spek mata hitam tau... Nak bergaya lah kononnya... Opsttt dah ibu & abah dia yang ajar.. mahunya si alisha tak berkenan nak pakai spek mata jugak kan.. muahahha... Satu perangai Alisha.. bila dia pakai spek mata hitam.. automatik dia akan berubah menjadi macam orang "besar".. takdanya nak merengek2 ke apa ke.. sebab dia perlu control CUN... hahhahahhaha


Cun tak alisha pakai spek ni.. hehhe.. Spek ni opah dia yang belikan.. alaaa.. spek budak2... murah je la.. 10 hengget pun tak sampai... muahhahha


Ada gaya macam orang besar tak...?? Tengok gaya tangan nak pegang spek tu.. tak menahan... cun lah tu konon.. hahhahhaha


Alisha ni, kalau dia pakai spek.. kadang2 dia suka bukak spek tu & biarkan tergantung dekat muka dia.. heran betoi saya... tengok sapa buat camtu pun tak tahulah... bila dah panjang akai.. camnilah gayanya.. tak payah di ajar, sendiri pandai.. hahhaha


Hihiiii muka malu2 alah ibu nak ambik gambar.. siap muncung mulut, tak menahan... hihii... Selain dari alisha akan gantung spek dekat muka dia tu.. Dia jugak jenis yang suka buat macam kita nak tengok orang & kita bukak spek tu sikit & pakai semula tu.. macam tu la.. hehehh.. Tapi paling best, dia letak spek atas kepala.. hahha.. Opsttt sebenarnya part tu, ibu dia yang ajar... hehehhe

Nak tengok spek mata pertama Alisha klik sini
Nak tengok spek mata kedua Alisha klik sini

Yang sekarang ni, spek mata yang ketiga... umur belum masuk 2 tahun, dah ada 3 spek mata.. hehhehe


{ 56 comments.. read them below or add one }

Aisy Nasiha Aisy Nasiha July 18, 2012
amboi2 alisha comelnya dia pakai tu.. aunty yang dah tua pun takde spek hitam tau... ni kecil2 dh pandai bergaya.
Norzie hany Norzie hany July 18, 2012
Dah ada 3 spek...byk tu Alisha.
lynn kamarul lynn kamarul July 18, 2012
sangat cumil =) hehe aunty xde spek hitam pun. hehe spek budak zaman skarang pun cool then cantik2 kan. byk la pilihan utk alisha.
Mama Adam Mama Adam July 18, 2012
bakat orang nak jadi kakak.... comel!
Masya Masya July 18, 2012
hamboi kalah auntie okk.. auntie pun takde koleksi ....

tak menahan gelak tgk alisha pakai speks mcm amir juga...

kalau pakai speks tak nampaklah bulu mata alisha yg lentik tu hihihihihi
Joanna Yunus Joanna Yunus July 18, 2012
hehehehe.... macam2 ragam betul alisya ni.... gambar yang last tu tak tahan muncung je mulut dia
zachflazz zachflazz July 18, 2012
itu kacamata mamanya? oh bukan, ada tulisan "Kids" di kacamatanya rupanya. Alisha sudah dibahas, tapi abah Alisha belum, Intan?
Aju Mohit Aju Mohit July 18, 2012
alahai comelnya alisha, mesti mama dia pon suke bergaya ni kekekeke...ina, macamana skrg baby? dah nak pose dah kan, takpe tahun ni pose penuh :)...
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P July 18, 2012
cun sangat !
3 spek? Akak ada 1 je tau.. huhu
azizah :) azizah :) July 18, 2012
yang ni alisha memang cute! sukalah alisha pakai spek.. nampak matured..hehe
ayut ayut July 18, 2012
fewwwiiittt..hahaha.cun la dia.terpikat tgk.kak ayut pon ada 3 spek..tp spek ada power bkn spek itam..hihihi.jgn jd mcm kak ayut.jg mata bek2 ea.tu pkai spek itam kan :p cara pgg mmg ada gaya org bsar.mana tumpah ye kuah kalau tak ke nasi. :)
Saleha Saleha July 18, 2012
pakai spek hitam takpe , jangan dari kecik lagi dah kena pakai spek yang ada power.. sian anak kan?

mesti mamapun suka bergaya ni :)
anisalya anisalya July 18, 2012
macam mak datin dah rupanya.
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha July 18, 2012
tak menahan betul!....
lepas ne kena cri space tuk letak spek dia.
Dylla Abas Dylla Abas July 18, 2012
kemain lagi Alisha ni ye..memang anak ibu sungguh :)
fizafantagirO fizafantagirO July 18, 2012
waaa , Alisha , meh auntie pija nak pinjam spek jap boleh ? hihihi comel sgt!
syawalsimpsons syawalsimpsons July 18, 2012
adoi macam retis la kikikikiki....mmg panjang akai ini budak tecik ni
Kesuma Angsana Kesuma Angsana July 18, 2012
amboi hebat tu anak dara u tu!
ieda ieda July 18, 2012
amboi2 comelnyaaaaaaa alisha dgn spek dia tuuu .. ekekek
macam2 budak2 nie kan
Wanieys Wanieys July 18, 2012
amboi alisha bergaya sungguh dengan spek tu hihihi...gaya kalah org dewasa ja...bijak2...nampak cute jer alisha pakai spek tu hikhikhik
adyna adyna July 18, 2012
wah2 bergaya sakan nie :) mesti kena control cun :)
nur anis nur anis July 18, 2012
hai awek cun...hihi
Ummu Muhammad Ummu Muhammad July 18, 2012
alahai alisha comelnye mulut kontrol..rase tgk2 org jatunya spek sket tu tiru opah die yg rabun dekat kot intan heheh
fiza fiza July 18, 2012
Amboi...bergaya anak dara ni ngan spek hitam tu.
Rai Rai July 18, 2012
bukan main lagi bergaya..menurun mama dia kot..hahaha..
Yumida Yumida July 18, 2012
bergayanya si cilik nih..cute! mesti blaja dri mamanya nih...
ummiarissa ummiarissa July 18, 2012
aliesha pakai spek mata hitam?nampak ke orang kat depan...control tu sebab tak nampak kot?...he he he
eita eita July 18, 2012
amboi..spek besar pada muka ni...
bergaya sakan tu
UmmiAbi UmmiAbi July 18, 2012
Alahai comelnyer anak dara sorang ni...Lau de anak lelaki, dh lama ummi jadikan menantu..Ooops...hehe
ummi_norseha ummi_norseha July 18, 2012
cutelh Alisha,ank2 ibu pun cm tu klu dapt spek mata nk berjln aje...bdk2 sk mencuba bnde yg diorg rasa slesa n nmpk macho/cute...
Farra Farra July 18, 2012
Alisha memang Chomell :D
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) July 18, 2012
amboiii bergaya nye alisha :) menten comel tu..
pinky pinky July 18, 2012
cute bangat Alisha...;)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 18, 2012
amboi..bergaye sakan ngan spek mata baru ye...ade 3?? pinjmkn untie 1...hehehe.. :)
9n0L4 9n0L4 July 18, 2012
besor pade tuan spek mate nye tu. ;)
fieda fieda July 18, 2012
amboi..bkn main kakak kecik ni bergaya tau dia..
Deq's Qienz Deq's Qienz July 18, 2012
aloloo cumeinya dia..pndy bergaya :)
Nora Karim Nora Karim July 18, 2012
amboih... kemain bergaya Alisha ni... hikhikhik
Azi Azi July 18, 2012
ALA COMEL LA ALISHA NI.. LBH2 LG BILA PKAI SPEK
Myra Jay Myra Jay July 18, 2012
Kemain lagi dengan spek mata ha..

Acik MJ pun takdak spek mata..heheee
anitadiana anitadiana July 18, 2012
cemel sangat lah alisha ne...
Cik Nur Cik Nur July 18, 2012
alololo..comeinya dia..!
pandai dah bergaya2 ni.. :)
QasehnyaRania QasehnyaRania July 18, 2012
ina..pic no 2 memang comel ...;)
Si Matatajam Si Matatajam July 19, 2012
Ha ha pandai Alisha Control cute...
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse July 20, 2012
Wa..gaya seorang model la. :)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY July 21, 2012
mmg cun, bergaya..siap ada koleksi spekmata lagi.. :)
deno deno July 22, 2012
amboi alisha... main ngan spek hitam.. cun! :)
izz iizza izz iizza July 23, 2012
alorr..lorr kiutnya dia..:)