Cashout Nuffnang selepas sebulan...


Alhamdulilah rezeki Alisha & adik... bulan lepas saya dah cashout Nuffnang RM 135.28, tak sangka pulak bulan ni berpeluang lagi untuk cashout... ingat kene tunggu 2 3 bulan baru dapat cashout lagi.. (",)

Memandangkan BE Toyota Vios Improvement dah pun bertukar jadi ME... dapatlah kumpul RM36.69... tu yang boleh cashout tu.. nak harap duit hasil klik je memang susahlah kan.. (",) Sekarang ni blog utama dah takda apa2 BE... Harap2 Nuffnang akan bagi BE baru.. hihii

So, sekarang ni saya tengah tunggu 2 cek dari Nuffnang... Bulan lepas + bulan ni... total RM200.32... (",)

P/s : 2 orang pemenang MINI GIVEAWAY #5, masih belum 'menyerah diri'... jika sehingga pukul 12 tengah malam ini, masih jugak takda, esok, saya akan umum pemenang baru...


{ 48 comments.. read them below or add one }

Abey Mirul Abey Mirul July 30, 2012
Wah! Alhamdulillah.. Nuffnang ni memang untung dan best... cuma kena pandai bodek sikit sebab saya perasan kalau kita buat entri pasal Nuffnang/ikan Nuff ni.. BE tetiba datang.

Yg xsyoknya,dtg masa trafik rendah... Hehe.. :D
permata biru permata biru July 30, 2012
wah bestnya..masih belum ada kesempatan nak buka akaun dgn nuffnang..
Wanieys Wanieys July 30, 2012
banyaknya kak ina..tahniah....murah rezeki kak ina dan keluarga :))
nur anis nur anis July 30, 2012
bila saya boleh cashout ni....huuuu..
Myra Jay Myra Jay July 30, 2012
Wahhh!! Tahniah ye Ina dapat cashout setiap bulan ;)
adyna adyna July 30, 2012
wah banyak nyer ;)..AKAK NIE CASHOUT AKAK KENA REJECT LAK..DIA MSK BALIK DLM ACT..DAH HNTR TIKET TAPI TAK DAPAT BLASAN LAGI..UHUH
PinkUmmi PinkUmmi July 30, 2012
tahniah IB..tak pernah cash out nuffnang....sbb xde rezki lg dpt BE..apa apa pun enjoy berblogging
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI July 30, 2012
alhmdulillah..rezeki tu kak..
azizah :) azizah :) July 30, 2012
wowwwwww.. rm200 tu...rezeki rayooo la ni kak..cek mesti dpt sebelum raya ni..
Norzie hany Norzie hany July 30, 2012
Alhamdulillah....Rezeki anak.
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 30, 2012
alhamdulillah... rezeki..suka3.. :)
ummiarissa ummiarissa July 30, 2012
sedang menunggu first cheque dari nuffnang ni...ntah bila leh dapat..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha July 30, 2012
xde BE nak cukupkan tuk cashout..uwa...lama xdpt BE kak =(
syawalsimpsons syawalsimpsons July 30, 2012
alhamdulillah rezeki anak2 kan...boleh buat belanja barang BB tu
Cik Nur Cik Nur July 30, 2012
alahai..kenapalah diorg xnak myerah diri.hihih.

wah..seronoknya dapat cash nuffnang..

nur belum pernah cash.. selalunya mkn masa berapa lama ye..?
Saleha Saleha July 30, 2012
wah hebatnya.. kita ni taktaulah boleh merasa ke tak hasil dari nuffnang.. 2 bulan cuma seringgit lebih jerk.. huhu

apepun tahniah
Prettywrite Prettywrite July 30, 2012
banyak tu rezeki raya..:)
Tina Othman Tina Othman July 30, 2012
alhamdulilah, murah rezeki bulan puasa ni
ieda ieda July 30, 2012
alhamdulillahhh
rejeki bb kan ;)
fizafantagirO fizafantagirO July 30, 2012
alhamdullilah .. fiza punya BE , tak gerak2 .. tak tahu la nape :(
QasehnyaRania QasehnyaRania July 30, 2012
tahniah ...dapat duit ghaya..rezeki kakak dan bb baru :)
ayut ayut July 30, 2012
kak ina.......nak wet raye blh?hahaha.tahniah kak.alhamdulillah..rezeki bln puasa + dh nak raye ni :)
lizz lizz July 30, 2012
waa tahniah...banyak gak tu dapat be...
Si Matatajam Si Matatajam July 30, 2012
Ya Allah seronoknya M tgk Ina selalu dapat cash out dari Mr.Nuff...Tak pa M harap suatu hari nanti ada rezeki untuk M plak.. Doa-doakan untuk M na Ina...
deno deno July 30, 2012
tahniah akak!!! seronoknya... nanti boleh shopping raya la kan... akak da tips tak nak tingkatkan trafik? deno tak pernah cashout nuffnang la... huhu
izz iizza izz iizza July 30, 2012
Alhamdullilah murah rezeki..:)

ina brg sy dh pos tau..harap selamat sampai nnti..:)
Aisy Nasiha Aisy Nasiha July 30, 2012
wah, ni nmpknya blog ni byk peminat...
mama aryan mama aryan July 30, 2012
alhamdulillah..rezeki anak2 tu
fieda fieda July 30, 2012
wah ina..tu dia..syoknya...yg aritu tak dapat lagi kan cek...?kak fieda pun tak terima lagi..seronok ina baru bulan lepas cash bulan ni dapat lagi..
fieda fieda July 30, 2012
This comment has been removed by the author.
Joanna Yunus Joanna Yunus July 30, 2012
intan banyak peminatkan hehehehe peminat alisha
Joanna Yunus Joanna Yunus July 30, 2012
intan banyak peminatkan hehehehe peminat alisha
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY July 31, 2012
Alhamdullillah, beshnye ina x tunggu lama utk cash out sekali lagi, k.eija ni baru jerk dpt rasa amaun melebihi had minumum, tp nak tunggu amaun byk sikit baru nak cash out..hehe..itupun 2 thn setengah menunggu tau..

nnti jemputla teka2 jumlah total earning nuff k.eija tu ye..:))
Iela Iela July 31, 2012
Tahniah banyak gak tabungnya tu.... Iela tak merasa lagi duit nang ni....rezeki untuk ina dan baby sempena raya...
Azi Azi July 31, 2012
alhamdulillah seomga intan terus dimurahkan rezeki... amin
syiela syiela July 31, 2012
bestnya la hai.. murah rezeki betul
CtAyue CtAyue July 31, 2012
banyaknye.. alhamdulillah rezeki kan..
Sally Yatiey Sally Yatiey July 31, 2012
Bestnya. Saya tak pernah cash out nuffnang lagi :) hee
Masya Masya July 31, 2012
alhamdulillah ade jer rezeki alisha...
shahdiana shahdiana July 31, 2012
yana tak pernah cash out lagi...ada pun ciput je...huhuhuh
ros_reeza ros_reeza July 31, 2012
wah, syoknya.. tahniah!