Penangan kek lapis EVERGREEN... hihii


Kuat tak penangan kek lapis perisa EVERGREEN ni.. siap tertidur lagi alisha.. ahhahah... Baru ni masa saya pergi ambik kek lapis tu.. dalam kereta, si alisha dah tak sabar2 nak makan... pilihan alisha adalah PERISA EVERGREEN... saya bagi perisa lain.. dia tak nak.. biasalah, anak saya kan dah pandai memilih.. hihii

Tapi kan u all... memang perisa yang alisha pilih ni SEDAP!!!... berbanding dengan perisa yang saya sendiri pilih... CHEESE LAPIS CADBURY...  adoiiii.... sepatutnya saya harus percaya kepada pilihan alisha.. sebab biasanya, apa yang alisha pilih, mesti sedap berbanding pilihan saya... hihii

Ohya, untuk pengetahuan u all... perisa PUDINA tu pun, pilihan alisha jugak tau... so, saya rasa mesti sedap... tapi tu la, saya tak dapat rasa sebab nak bagi dekat u all perasa pilihan alisha... (",) Haa u all nak tahu tak, kek lapis EVERGREEN tu, separuh, alisha makan sorang tau... tapi takdalah sekali hadap... saya kuranglah makan perisa evergreen ni, sebab takut habis nanti, sian alisha... dahla dia tak suka dengan perisa pilihan saya... hihii

P/s : Jika u all nak merasa kek perisa PUDINA pilihan Alisha, jemput join Mini Giveaway #4 saya yer.... Sorang pemenang je yang Alisha cari.. (",)


{ 38 comments.. read them below or add one }

Salina Salina July 02, 2012
amboii . kecik-kecik dah ada citarasa sendiri . haha :D
Wanieys Wanieys July 02, 2012
amboi alisha sampai tetido kau nak makan kek lapis tu hikhikhik...sedap sangat la tu kan hihihi
ieda ieda July 02, 2012
eh eh .. kebetulan ada kawan di opis akk bawak pelbagai jenis kek lapis .. katanya mak dia buat sendiri

haaa kek lapis evergreen pun ada .. lapis cheese .. akk pilih lapiss cheese .. sbb pose x leh rasa , tgk macam sedap kekeke

adakalanya pilihan anak2 adalah terbaik ;)
nur anis nur anis July 02, 2012
wahh..alisha memang suka hijau-hijau ye..hihi...
fieda fieda July 02, 2012
sampai tertido alisha dibuatnya mkn kek tu..hihi..
Falsya Falsya July 02, 2012
tertido alisha..hehehe..cantik la color ijau tuh..;D
:: Mrs.Eady :: :: Mrs.Eady :: July 02, 2012
grrr..terliur pulak tgk kek tuh!hehehee...
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey July 02, 2012
sampai tertido.. lapar kek plak bile tgk kek alisha pegang.
teratak hati teratak hati July 02, 2012
Pandai alisha pilih yg sdap2
Yumida Yumida July 02, 2012
ooo..evergreen..mmg sedap..ikut resepi asal guna telur kuning je 30 bj klo x silap..tp mmg sedap ar..pudina pn my peberet gak...
sampai tertdo2 si cilik menjamu selera..hehe
lizz lizz July 02, 2012
sedap sampai tertdo yer alisha...cantiknyer bulu mata alisha ni
MamaEma MamaEma July 02, 2012
kecik-kecik dah tahu mana yg sedap mana yg tak sedap yer alisha...
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin July 02, 2012
ohooo ni msti akak igt sume prisa coklat sdap kn.klu solehah pn akan ikut citarasa akak gak.tp pandai gak alisha pilih yg sdap ye.nt ble akak nk mkn pe2,akak kna tnye dlu kt Alisha yg mne sau sdp tau.hehe
izz iizza izz iizza July 02, 2012
sedap sampai tertidur ni..:)
♥ ...mummy SHAKIRA...♥ ♥ ...mummy SHAKIRA...♥ July 02, 2012
alahai...comelnye dia...sampai tetido Alisha yee... :D
izan mama mia izan mama mia July 02, 2012
senang dia tido..hebat betul..kek tu yer...ina..cer tgk blog saya,..masih kecik lg ker tulisan ...tq cerita ..saya pun keliru laa pc ni lps servis...cam lain sangat...
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse July 02, 2012
Alisha pandai pilih yg sedap ye? nanti nak beli pape kena dpt greenlight dari alisha dulu la..confirm sedap! :)
rostina76 rostina76 July 02, 2012
alahai comeynye gambar ni. mmg betul sedap tu sampaikan tertido pun dok pegang lagi
rostina76 rostina76 July 02, 2012
alahai comeynye gambar ni. mmg betul sedap tu sampaikan tertido pun dok pegang lagi
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY July 02, 2012
bdk2 mmg pandai pilih makanan/perisa yg mereka suka kan..

alahai comel jerk dia makan smpai tertido..
Lizzie Yasmin Lizzie Yasmin July 02, 2012
pudina? alamak.. fav kek lapis bunya api jer.. Sedapnya.. Arrrggggg Alisha nak skit bleh?
deno deno July 02, 2012
amboi bestnyeeee.... :)
azizah :) azizah :) July 02, 2012
wah alisha sedap smpai tertidur kekenyangan yer..hee
Cik Nur Cik Nur July 02, 2012
wah..sampai tertido dia pegang kek tu..!
kira betul2 sedaplah tu.. :)
Naz Naz July 02, 2012
terbukti keenakkan kek tu..sampai lentok alisha
Farra Farra July 02, 2012
Woww bestnyerr , nyam-2
Salmiza Salmiza July 02, 2012
sedp sgt smpi tertido!!
misshannajr misshannajr July 02, 2012
macam sedap sungguh la sampaikan terlena dah princess sorang ni hehe
jemarisuri jemarisuri July 02, 2012
haha...alisha smpi tertido sbb sedap sgt kek tu agaknye...hihi
ShimaSalleh ShimaSalleh July 02, 2012
Hui hebat betul penangan kek lapis srwk tu ye.. Sampai tertido Alisha :)) Tido pun muka ala2 ayu aje ^__^
ummi_norseha ummi_norseha July 02, 2012
sedap sungguh yer,blh bw ke dlm mimpi 2..Alisha2..:)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 02, 2012
sampai terlelap..hehe..
dasat la nama2 kek lapis ni...
Tina Othman Tina Othman July 03, 2012
sampai tertido makan kek
anisalya anisalya July 03, 2012
bulan lepas pun husben akak belikan 4 jenis kek lapis. dia suruh rasa mana yang sedap. akak mkn je semua tapi nama tak tahu. mkn je tau. ngeee...
Dylla Abas Dylla Abas July 03, 2012
alolololo...comelnya..sampai terlelap makan kek lapis ye Alisha ni :)
Myra Jay Myra Jay July 03, 2012
Smpai tertidur Alisha menikmati kek lapis ha ;)
QasehnyaRania QasehnyaRania November 18, 2012
ala comeynya muka kakak:D
citarasa si anak yg menjadi..hihi

mornink bb:D
chak ....