Siapa kenal Kak Aju @ www.ajumohit.com, meh baca entry ni (",)


Saya buat entry ni sebab nak tolong Kak Aju.. Sian kak ju, sejak dia tukar dari blogspot ke wordpress tiba2 timbul masalah pulak... Masalah yang saya maksudkan tu, entry terkini di blog kak ju tak appear dekat blog u all yang letak kak ju di bloglist.. Sian kak ju, mesti ramai yang ingat dia tak update blog... (",)

Selain tu, Kak ju sekarang ni pun susah jugaklah nak blogwalking sebab link kawan2 dekat blog dia pun hilang kalau tak silap saya... So, pada u all yang letak kak ju di bloglist tu, mintak tolong u all tukar link dari www.ajumohit.com kepada www.ajumohit.com/feed.. So, nanti u all akan sentiasa dapatlah update terkini entry di blog kak ju.. hihii

Ohya, alaa janganlah yang dah letak kak ju dekat bloglist sebelum ni je nak pergi terjah or update kembali link dekat bloglist tau... TAPI u all yang tak kenal lagi kak ju ni pun, janganlah segan silu pergi jugak blog kak ju tau.. Kak ju ni pun peramah tau.. dia pun rajin komen... Jika u all pergi tinggal jejak dekat blog dia, confirm dia akan balas balik jejak u all... So, secara tak langsung, meriahlah komen di entry u all kan.. hihii..

So, apa lagi sayang2... terjahlah blog kak ju ni... tambah rakan di alam maya.. hihii


Jika nak update blog Kak Ju di bloglist.. tukar kepada link www.ajumohit.com/feed
Jika nak follow or nak terjah Kak Ju, klik link www.ajumohit.com

P/s : Harap entry saya ni dapat membantu Kak Ju... (",)

{ 22 comments.. read them below or add one }

Cik Nur Cik Nur July 09, 2012
harap entry ni dapat mebantu kak ju.. :)
Bui Junaidi Bui Junaidi July 09, 2012
OK..KAK BUI DH UBAH LINK BLOG DIA..TENGKIU INA
ieda ieda July 09, 2012
ye sayanggggggggggggg
dah tukar dah sayangggggggggg ekkeke
Aju Mohit Aju Mohit July 09, 2012
Alahai Ina, segannya Akak, susah2 je wat entry Utk Akak, terima kasih banyak2 ye Ina, moga2 usaha Ina ini akan manfaatkan kawan2 kita, Akak rindu nak baca entry semua kawan2, dah smggu ni mood down, hopefully pasni bleh ikuti pkembangan semua, thanx a lot dear!!! Tq!!!
aimi aimi July 09, 2012
ade gak bce komen akk nie td hihihihi
naim naim July 09, 2012
hehe

biasa la 2 akak..

jom singgah:
http://pemudattbc.blogspot.com/2012/07/saffmuslim-forum-ilmiah.html
Mama Adam Mama Adam July 09, 2012
owh.... boleh lah berkenalan nanti...
Wanieys Wanieys July 09, 2012
owh wani xkenal lagi dgn kak ju ni...boleh gak pergi blog dia...wani suka jer org2 yg peramah macam kak ina ni hihihi
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha July 10, 2012
tukar wp mmg byk kena wat...
Ummi Iman Ummi Iman July 10, 2012
Susah juga bila tukar2 ni. Blog ina pun sblm ni dlm list saya lambat update. Kena buang dan masukkan balik baru ok. Pelik juga sbb selalu berupdate :)
Si Matatajam Si Matatajam July 10, 2012
M dah terjah blog dia.. Kesian na kat dia..
Ardini Humaira Ardini Humaira July 10, 2012
memang jadi macam tu kalau btukar ke wp :) blogspot sendiri pun kalau kita tuka template sikit ada je yang hilang :)
shahdiana shahdiana July 10, 2012
lepas ni meriah la balik blog kak ju tu ek...yana pun nak terjah la...
Masya Masya July 10, 2012
terima kasih ina bagi tahu.. patutlah saya pg sane takde jer.. entry baru.. rupenya dah bertukar alamat...

sampai sekarang saya memang tak blh masuk lagi blog mama ema tak tahu kenapa.. padehal nampak jer dia update entry.. huhuhuhuhuhu... asal klik jer .. berpusing² web tu tp tak boleh masuk blog nya...
syiela syiela July 10, 2012
thanks inform hehehhe ingatkan dia mmg tak upadate ^_^
lynn kamarul lynn kamarul July 10, 2012
hope semuanya berjalan lancar
MamaEma MamaEma July 10, 2012
a'ah..dia pun ada bagitahu akak tentang masalah ini
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat July 11, 2012
patutlah...dah lama cr tak ke blog dia...ingatkan aju nie tak update blog hihihi baru ku tahu...
anisalya anisalya July 13, 2012
tu la... akak pun ada plan nak tukar ke wp jugak.