Berpeluh macam mandi...

Hari Isnin malam baru ni, dekat tempat u all ada rasa panas tak ek? Bukan apa, time berbuka tu, saya & alisha sampai berpeluh2 tau... Alisha lagilah.. baju basah.. muka basah.. dah gaya macam mandi... Malam tu tidur tak berbaju jawabnya... hiiihii


Sampai lap peluh alisha dibuatnya.. hihii


Mulut muncung dah jadi trademark.. hihii


Nak kata masakan saya pedas hari tu, tak pulak.. sebab saya bagi alisha makan kentang goreng + nasi lauk daging masak kari yang memang langsung tak pedas... (",).. First time alisha berpeluh sampai macam ni sekali... 


{ 48 comments.. read them below or add one }

Masya Masya July 25, 2012
dasyatnya alisha berpeluh macam lari bermeter² jer...
~Sweet Honesty~ ~Sweet Honesty~ July 25, 2012
mcm disiram2 je alisya..blackout ke?? hehe..kesiaann diaa..
nur anis nur anis July 25, 2012
ni memang macam mandi betul ni...kesian alisha...mesti tak selesa..
izan mama mia izan mama mia July 25, 2012
heheh..sampai gini sekali...alisya mulut mmg mengancam btol..
ayut ayut July 25, 2012
hahaha..adehh.dahsyat peluh smpi gitu.alisha2x..ada je.slmt bulu mata tu lentik.comel je wlupun pluh serupa mandi dh. :)
syawalsimpsons syawalsimpsons July 25, 2012
sue baru cakap ngan en asbeen semalam yang malam2 ni panas...tp dier kata biasa je...so sue PK yang mayB sue, sebab pregnant kan...
Masz Sidek Masz Sidek July 25, 2012
peluh alisha.. serupa macam dia main air...

kat tempat sy ni kak... ptg hujan... jadi malam sejuk...
zachflazz zachflazz July 25, 2012
itu namanya makan yang sehat ya alisha...
Wanieys Wanieys July 25, 2012
alisha berpeluh sampai mcm tu sekali ker kak ina...kesiannya dia...mcm org baru lepas mandi pulak wani tgk...
Sally Yatiey Sally Yatiey July 25, 2012
Berpeluhnya Alisya. hee. Kalau saya berpeluh macam ni, memang pengsan dah kot ^_^ Comel mulut Alisya :D
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey July 25, 2012
berpeluh smpai mandi da.. sian alisha..
Deq's Qienz Deq's Qienz July 25, 2012
lorr mkn smpai berpeluh² alisha..
ina nk ty alisha kulit jenis alahan ke??
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 25, 2012
peluhnyee...huhuh

semlm kat sini oke je..
xpe..peluh tu sihat. :)
Qasey Honey Qasey Honey July 25, 2012
kesiannyeee...spi cmtu skali ekk bpeluhnye...mmg panas btul la tu...
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan July 25, 2012
sampai mandi peluh alisha bukak puasa :)
ShimaSalleh ShimaSalleh July 25, 2012
Wah! bleh la geng ngan abg aqil nih... Dia berpeluh sakan nak2 time tgh makan... xtau kenapa hahahaha...
Kat area rumah shima mmg panas juga sejak mula puasa
Dylla Abas Dylla Abas July 25, 2012
amboi...tudiaaa...peluh kemain Alisha..macam baru lepas bersukan je gayanya :p
fiza fiza July 25, 2012
Amboi anak dara ni, byknya peluh. Mcm baru lepas bersukan plak.
kak tini (umialya) kak tini (umialya) July 25, 2012
org tua2 kata, berpeluh ni sihat!!
Nida Mohd Nida Mohd July 25, 2012
alisha dah macam orang baru lepas jogging..heheh

cuaca skrg tak menentu..bulan puasa ni lagi la panas terik, mencabar betul ;)
inazamri inazamri July 25, 2012
sampai mcm tu sekali panasnya.Peluh2 sungguh tu
Cik Rongoks Cik Rongoks July 25, 2012
perghhh ! mmg berpeluh sakan la alisha.
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha July 25, 2012
aduh..napa jdi macam ne?.mcm kena siram air je.
PinkUmmi PinkUmmi July 25, 2012
tetiba mata PU tertangkap kat pic kentang ngan keju tuh....
azizah :) azizah :) July 25, 2012
kesian alisha..mmg macam mandi pon...habis 1 badan basah yer..
Cik Nur Cik Nur July 25, 2012
a'ah..dah macam mand lak alisha tu..sian dia..
fieda fieda July 25, 2012
uii..mmg mcm mandi la..
Ummi Iman Ummi Iman July 25, 2012
Kuatnya peluh :) takpe sihat ;)
CtAyue CtAyue July 25, 2012
dah mcm mandi pulak peluhnya tu..kesian alisha..takut nt jadi ruam pulak kan.. eh comel lah pinggan alisha tu.. :)
LYAfrina LYAfrina July 25, 2012
huhu.. mmg nmpk mcm dh jirus dgn air.. agaknyer hari tu suhu rumah panas kot..
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha July 25, 2012
Smpi mandi oEluh tu.. mmg cuaca panas kan skrg
Azi Azi July 25, 2012
rasanya hari isnin kat sini hari redup jer... mgkin pemanasan global kot.. hi3
Si Matatajam Si Matatajam July 25, 2012
Tu dia aih...peluh meleleh sakan na... Panas sgt dah la tu...Khalish tu selalu gak peluh camni tapi sebab dia tu memang tak tau nak dok diam..aktif melampau...
aimi aimi July 25, 2012
teruk nye die berpeluh =)
Ardini Humaira Ardini Humaira July 25, 2012
dni berpeluh sakan kalo iron baju hahah
nanakimie nanakimie July 26, 2012
da mmg rupa baru madi da,hee...alisha alisha:)
izz iizza izz iizza July 26, 2012
memang cuaca panas sekarang ni kot..sini kalau panas..panas tul..kena mendung ti..mendung jer sampai petang..:)
TiranaAduka TiranaAduka July 26, 2012
salam intan....
bawak tuala good morning sentiasa..

biar blog bertukar rupa
TiranaAduka singgah jua
Ape khabar gerangan disana?
Moga persahabatan kekal selama...

Tirana ini tak pandai bermadah
Bersyair gurindam jauh sekali
Singgah setelah selesai ibadah
jangan lupa berkunjung kembali
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse July 26, 2012
Sampai basah baju! Msia dh panas, kena pasang ekon ni.. ;p
Puan Kutu Puan Kutu July 26, 2012
mmg dasyat berpeluh alisha.kesian.hehe

kami kt sini ok jer.masih tahap sejuk lg...kadang2 lokasi n faktor lain gak yg menyebabkan rasa panas tu..:)
Myra Jay Myra Jay July 26, 2012
Sekarang ni memang cuaca panas sangat kan, nak tidoq malam pun berpeluh..

Ksian Alisha berpeluh2 ha ;)
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P July 26, 2012
Alisha berpeluh macma baru lepas main hujan .. kesian dia,
anisalya anisalya July 26, 2012
alahai... kesiannya dia. pesal merah2 kat muka tu?
MamaEma MamaEma July 26, 2012
makaih, meleleh-leleh peluhnya..memang dah rupa baru lepas mandi..tp makan licin tu...hehehe
Izan Ishak Izan Ishak July 26, 2012
memang dah macam mandi rupanya alisha tu.
9n0L4 9n0L4 July 26, 2012
ni bukan mndi dah ni. ni mcm brendam. dasatnye berpeluh. ;)
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) July 26, 2012
Wah fries ngan cheese. Sedap tuh. Alisha dah mcm mkn dlam sauna dh hehe