U all memang THE BEST!! (",)

Entry ni just nak ucap TERIMA KASIH dekat u all sebab sudi singgah jugak blog saya walaupun saya tak update... Jangan risau ye sayang2 semua... saya & Kandungan & Alisha sihat2 sahaja.. Saya tak buat entry disebabkan penyakit M.A.L.A.S. datang menyerang.. muahhaahah

Macam tak percaya pulak penyakit tu berjaya menewaskan saya... hihiii... Lagi satu, badan saya letih maybe sebab puasa... Ohya, hari ni last day saya puasa ganti... seronoknya... hihiii... Tak menahan.. bukan sikit ganti pose.. melebihi dari setengah bulan.. adehhhh... padan muka kene berleter dengan my dear.. buat last minute...! Semoga lepas ni saya dapat jalani ibadah pose cukup sebulan... takda tinggal pose... InsyaAllah... (",)

Ohya, lagi satu saya tak buat entry disebabkan, komen terlalu banyak yang saya dah hold.. dari minggu lepas lagi saya tak balas jejak u all... tu yang membuatkan saya lagi2 bertambah malas publish entry... nanti lagi banyak komen.. lagi banyak saya hold... pengsanlah jawabnya.... muahahhahha.. Apa2 pun, hari ni saya akan balas semua jejak u all... Esok baru start new entry... (",)

TERIMA KASIH DEKAT AYUT, WANIEYS & KAK SAL SEBAB SUDI BERTANYA KHABAR DEKAT KOTAK JERIT & KOMEN BOX... TAK LUPA JUGAK IZAN MAMA MIA YANG SUDI MESEJ SAYA DI TELEFON.. JAA YANG SUDI TELEFON SAYA... & TERIMA KASIH JUGAK UNTUK ECA & KAK FIEDA YANG BERTANYA KHABAR DEKAT FACEBOOK.. & TERIMA KASIH UNTUK U ALL JUGAK YANG SUDI SINGGAH WALAUPUN TAKDA ENTRY SEMALAM... (",) 

TERHARU DENGAN U ALL...  MEMANG U ALL KAWAN ALAM MAYA YANG THE BESTLAH!!!... (",) Haaa tu diaaaaaaaa... ini baru entry nak inform kenapa saya tak publish entry... tu pun dah panjang... hahahhahhahha... *Memang dasar tak reti buat entry pendek2 lah saya ni... muahhahahha.. 

P/s : BE ke 14 (Unilever Sunsilk Savana) & 15 (Maxis Home FWBB Targeted) singgah di blog IntaNBerliaN GA & Contest..


U all memang THE BEST!! (",)

{ 71 comments.. read them below or add one }

pinky pinky July 17, 2012
xpe...ada ke xde entry br....msk blog intan ni mesti...;)
Masya Masya July 17, 2012
ingatkan ina pg check-up doktor tu tak buat entry .. malas ghupenye yer.. hihihihihi.....
Anje a.k.a Mama_Balqis Anje a.k.a Mama_Balqis July 17, 2012
semoga segalanya dipermudahkan, kita tak sempat nak komen lately sbb bz...
izan mama mia izan mama mia July 17, 2012
sbb ina..kan blogger tegar..sekali hilang ..memang terasa....kehilangan....slmt kembali,...selamat bw
Wanieys Wanieys July 17, 2012
Alhamdulillah kak ina, kandungan dan alisha sihat...hehehe...sama2 la kak ina...bukan apa rindu kak ina dan alisha yer la selalu dok baca 3 or 4 entry kak ina dlm sehari hikhikhik...nk msg xder no fon jd jerit dlm kotak shoutbox jer la hihihihi
Mama Adam Mama Adam July 17, 2012
hihihihihi... nampak perkataan the best. terus terjah
inazamri inazamri July 17, 2012
penyakit malas ni mmg dtg tanpa diundang..kalau dah menyerang mmg amik masa gak kdg2 tu nk pulihkan balik.
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) July 17, 2012
berpuasa lg arini? chaiyok2 :)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI July 17, 2012
ramai menanti akk ni..hihi.
Kakzakie Kakzakie July 17, 2012
Lagi ramai yg singgah lagi baik sebab itulah BE pun tak malu-malu dtg menepek kat blog intan.
syawalsimpsons syawalsimpsons July 17, 2012
alhamdulillah sihat...sue pon tgk diam je kan..semalam..tak mo la kaco kan
wan nurul hezrina wan nurul hezrina July 17, 2012
alhamdulillah ina sihat ngan babypun sihat..nurul plak bz sangat bulannie..huhu..
fiza fiza July 17, 2012
ADa pon entry baru. Saya pon baru ingat nak email ina...apsal tak update. Rasa mcm lain plak sbb ina hari² update blog ☺☺. jgn malas² tau.
Tentang Kita Tentang Kita July 17, 2012
kalau mereka dah suka dgn blog ina nie..xde entry pun diaorg still akan amsuk tuk ziarah ina kat sini...
teratak hati teratak hati July 17, 2012
Tu la tgk intan berlian tk update..lamanye cuti..kdg2 mmg rasa malas kn klu dh penat dn mcm2 hal lagi..
QasehnyaRania QasehnyaRania July 17, 2012
alhamdulillah..sama la kita last day puasa juga hari ni..sib baik cik assbenn tolong temankan,baru best time berbuka...:)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha July 17, 2012
punya jeles dpt be lagi.uwaaaaaaaaaaaa
Yumida Yumida July 17, 2012
moga sentiasa sihat ye sis....
syiela syiela July 17, 2012
ingatkan kemana la.. makan angin ke apa ke hehhehe
adyna adyna July 17, 2012
hehehe nasib habis gak ganti before posa.. ape2 pun jaga diri baik2 ;)
Ardini Humaira Ardini Humaira July 17, 2012
sama2 :D ehe bestnye slalu dapat BE
zachflazz zachflazz July 17, 2012
syukurlah yang penting sihat selalu.
sebab puasa ya? menjelang ramadhan juga kan sekarang? Okay, berhati-hatilah sentiasa, agar kandungan juga terjaga.
shahdiana shahdiana July 17, 2012
IntaNBerliaN memang best ponnnnnn
Aju Mohit Aju Mohit July 17, 2012
Chaiyok Ina!! Pasni raya ye hihihi, tahniah dapat BE baru ye, rindu nak BE huhuhuhu, selamat berpuasa ye Ina!!
Rai Rai July 17, 2012
wahhh..setengah bulan ganti pose.. hebatnya..pregnant pulak tu..tahniah intan.. semoga bulan puasa kali ni dapat puasa penuh dan sihat sejahtera..
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail July 17, 2012
alaaa,,, muja sayang alisha jugak,, haha
Izan Ishak Izan Ishak July 17, 2012
wahhh... ibu alisha dah kembali berceloteh nampaknya. rindu ina juga!
azizah :) azizah :) July 17, 2012
jijah pon tak berupdate kak... bercuti katakan..hehehe balas jejak komen pon cepat2.
Wanieys Wanieys July 17, 2012
kak ina lupa plak hari tu bg alamat jer kan kak ina bagi sekali nama penuh dgn no fon sebab minggu depan wani nak buat parcel sikit kat kak ina dgn alisha...bg kat komen xper nnti wani xpublish :))
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha July 17, 2012
yeay moga IB kembali rajin yer..:)
ieda ieda July 17, 2012
tulahh ada juga akk perasan x der komen dari ina .. tapi akk macam dah leh agak , kalau ina x sihat mgkin M ekekeke ..

apa2 punn alhamdulillahh penyakit M dah pergi jauh2 .. ;)
anisalya anisalya July 17, 2012
dah agak dah. mesti ada penyakit M punya la. hahaha...

p/s: Azfar warded daripada selasa lepas. Jumaat baru discaj. demam panas.
eita eita July 17, 2012
patutlah lama tak update...
dapat penyakit M rupanyer..
TiranaAduka TiranaAduka July 17, 2012
Salam...

Intan jangan malas-malas..
babab nanti ooooooooooo...
malas erk...!!!!!!
Kesuma Angsana Kesuma Angsana July 17, 2012
ok , KA akan terus follow yek n jaga diri!
ShimaSalleh ShimaSalleh July 17, 2012
Kita pun tertnggu2 juga entry dr Intan... siap ckp dlm hati.. Mana IntanBerlian ni hihihi.. Betul tau tak tipu!
Apa nama fb intan? nti kita add
9n0L4 9n0L4 July 17, 2012
huhu. sibuk duk balas jejak komen jugak ni. nak pengsan rsnye. ;)
PinkUmmi PinkUmmi July 17, 2012
yeayyy!!!IB kembali beraksi...
Joanna Yunus Joanna Yunus July 17, 2012
akak pun baru sihat sikit... Intan sihat alhamdulillah
Cinta Misteri Cinta Misteri July 17, 2012
Owh yeke bercuti...tp CiM mcm slalu je nmpk intan belian meghelip ngelip sana sini...
Salmiza Salmiza July 17, 2012
Tgh berbdn dua ni mmg sgt letih dan lesu kan....xtau la pose nt blh ckup ke tak..
Salmiza Salmiza July 17, 2012
Tgh berbdn dua ni mmg sgt letih dan lesu kan....xtau la pose nt blh ckup ke tak..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin July 17, 2012
Akak,jaga kandungan akak ye. eh2,akak nt nk puasa dh ni. Semoga akak jaga kandungan akak elok2 jika akak puasa nanti ye. Makan makanan yang berkhasiat dan yg penting jgn lpe minum susu banyak2 ye :)

Miss u akak...
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat July 17, 2012
Ooo Patutlah...Tapi CR dah agak dah....Kalau mengandung...mood malas tue mesti ada hihihi
nita nita July 17, 2012
wah... memang terasa kehilangan taw, ingat dah bersalin..hehehe
All the best 2 u honey ^_^
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P July 17, 2012
Yana pun hari2 jenguk blog akak, rinduuu dah ..
izz iizza izz iizza July 17, 2012
ingat kot ina kt kampung suami..ada kata nk balik kampung suami kan..:)
Nora Karim Nora Karim July 17, 2012
betul la... kalau tak sempat nak balas jejak kengkawan blogger mmg tak de mood nak buat new entry.... ditambah pulak dengan gen MALAS menguasai diri...

Selamat berbuka puasa Ina... Bestnya dapat puasa penuh nanti... (tetiba rasa nak peknen gak... sebab nak posa penuh... hahahah)
lynn kamarul lynn kamarul July 17, 2012
org mcm ina ramai yg suka berkawan termasuk la ngan saya sendiri. terima kasih rajin singgah ke blog sy. awk la yg paling rajin ke sana =)
lynn kamarul lynn kamarul July 17, 2012
org mcm ina ramai yg suka berkawan termasuk la ngan saya sendiri. terima kasih rajin singgah ke blog sy. awk la yg paling rajin ke sana =)
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse July 17, 2012
blog ina byk peminat setia.. (sambil angkat tangan :p)
sy baru first time buat GA, dah termengah2 nak bw dari blogers yg join. :p (sy suka bw, tp mcm ambil masa lama sgt..tak bape pandai lagi..haha :p) ina lagi la beribu followers...nak kena belajar dari ina tips2 n teknik yg betul nak bw kawan2.. :)
Zie Zie July 17, 2012
Dok tertanya jugak... kemanalah ibu alisha ni.. tapi untuk tidak menambahkan bayak koment so mediamkan diri.. hehehehe tahulah ibu mengandungkan kejap bila M datang tu memang tak boleh nak buat apa.. so semoga kembali ceria
mama aryan mama aryan July 17, 2012
takpe2 kawan-kawan sedia menunggu n3 yg terbaru..
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan July 17, 2012
kalah esei orang amik exam ni :)
fieda fieda July 17, 2012
ina..tu la kak fieda pun tgk ina tak buat entry semalam dh agak dh..ni mesti monday blues ni..hihi..
fieda fieda July 17, 2012
ina...line kak fieda ni heran la nape ye teruk kebelakangan ni..biasa bile dh byr terus ok..laju sgt ni..ni teruk bebenor..loading bkn main lama..pastu heng gitu jer..jjenuh la..mmg terus takdok mood nk bw..nk nangis rasa..nasib baik arini ok sikit..kalau 2,3 ari lepas kak fieda padan duk kt fb jer la..
fieda fieda July 17, 2012
This comment has been removed by the author.
MamaEma MamaEma July 17, 2012
akak pun tak update banyak hari..gara-gara bercuti balik kelantan..
Tihara Tihara July 17, 2012
akak 2 hari ni tak dpt on9 lama2...take care ey ina n anak2..alhamdulillah dapat rezeki be,,tumpang hepi :)
iEdA iEdA July 17, 2012
sm lah akk..thp kemalasan dh melanda ni tmbh2 plak bz nk setel bab2 tesis..slow trus blog..cpt2 chat yea kak..jg diri+kandungan+alisha k ^_^
Aisy Nasiha Aisy Nasiha July 17, 2012
la, sama penyakit dengan sy rupanya. Ingatkan balik kg lam sangat aritu....Tapi saya lagi teruk, malas bukan je nk berblog, yg lain pun makin malas..ape nak jadi..
jemarisuri jemarisuri July 17, 2012
best best..hihi

js pun tak berupdated sgt skrg ni...sbb penat keja off busy..huhu
Ummi Iman Ummi Iman July 17, 2012
Malas rupanya ;) tertanya2 juga. Bila kerap update tiba2 senyap risau juga. Apa dah jd kat ina ni.. Balik KG lps tu senyap. Apa masalah dia. Dok mikior mcm2 teman :D
Mishter Izwän Mishter Izwän July 17, 2012
xbek malas2 wooo. nnti dpt penyakit P plak



#1st time here. feel free to visit speechless009.blogspot.com
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 18, 2012
xpa3...dahulukan mana yg penting dulu...
asalkan akak sihat2 :)
ros_reeza ros_reeza July 18, 2012
ramai yang rindu kat akak tau :)
Cik Nur Cik Nur July 18, 2012
Alhamdulillah..semuanya baik2 belaka.. :)
Si Matatajam Si Matatajam July 19, 2012
M mmg sentiasa tertunggu new entry Ina kat my bloglist
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY July 21, 2012
antara kelebihan berblog, kawan2 alam maya pun ternanti2 n3 dari tuan pnyer blog, lgpun ina kan ramai follower..srnok bila dpt kawan2 blogger yg bertanya ttg kita kan..

k.eija lately ni x bekesempatan nk BW..bila ada masa mmg kita pasti akan balas n BW pnye kan..