Alisha dah tak nak jadi penyelamat ibu dia...

Dulu saya pernah cerita dekat u all yang Alisha ni akan menangis bila tengok orang gaduh2 kan... kadang tu, siap datang tolong saya lagi bila time saya & my dear pura2 bergaduh... konon nak menyakat alisha lah.. hehehh...

Tapi sekarang ni, sejak2 dia dah makin rapat dengan abah dia.. Alisha dah tak nak tolong saya TAPI dia tolong abah dia... hahahhahah.... Macam minggu lepas.... saya ni saja2lah gigit my dear... ala2 nak pura2 bergaduh la kononnya... sekali alisha datang terus gigit belakang saya... adoiiii.... anak saya dah tak nak tolong saya.... huwaaaaaaaaa... ahhahhah

Alisha dah jadi anak abah.. hihiii... Tapi alhamdulillah lah jugak.. sebab time2 saya pregnant ni, dia makin rapat dengan abah dia.. so, takdalah nak bertempek dengan saya je kan... Eh, tapi hakikatnya memang dari dulu lagi alisha rapat dengan abah dia jugak selain saya cuma sekarang makin rapat sebab dah pandai nak tolong abah dia.. bukan nak tolong ibu dia... ahhahahh

P/s : Sedang gigih balas jejak.. (",)


Alisha dah tak nak jadi penyelamat ibu dia...

{ 48 comments.. read them below or add one }

misshannajr misshannajr July 06, 2012
habis la akak..takde geng dah haha
PinkUmmi PinkUmmi July 06, 2012
hahaha...samalah ngan aina perangai alisha nih
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM July 06, 2012
huhu...sian mama...tkpe, ibu always 1st in their heart,no matter wut.:-)
pena rozie pena rozie July 06, 2012
Org nak jadi kakak mcm tu la...
Ummi Iman Ummi Iman July 06, 2012
Mana yg lebih dia syg tulah dia slmtkan ;) tulah siapa suruh nakal main gigit2 :D
pinky pinky July 06, 2012
huhu....mst intan preggy baby girl lg...sbb bdk dia blh tahu...=P
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey July 06, 2012
tgh imagine* mesti comel alisha dtg menyelamatkan abahnye :)
Falsya Falsya July 06, 2012
alisha dh beralih arah laaa..sian ibu..;D
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 06, 2012
ehehe..comel je alisha ni...
tunggu dapat adik die nak selamatkan sape pulak..mesti selamatkan adik.. :)
QueeN TerataI QueeN TerataI July 06, 2012
heheh mcm my son gak.. tp my son walau diarapat ngan ayah dia.. kalau we all pura2 gaduh mcm ni dia akan gigit ayah dia then melindungi ummi dia.. siap tnya lg.. UMMI< SAKIT TAK? hehehehe
ummi_norseha ummi_norseha July 06, 2012
hikhik...ntah2 Intan nk dpt bby boy kot..ha3 sj2 teka..sbb Alisha asyik jer dgn abh dia..:)
izan mama mia izan mama mia July 06, 2012
eloklah nnt ina bila ada baby baru,...kan..cam mia pun sama,..rapat dgn papanya..
hakamah hamyadi hakamah hamyadi July 06, 2012
hehehe.....dahsyat alisha...gigit ibu dia...dia pun dah faham ibu dia bawak baby....so dia xnak manja2 ngan ibu dia :)
hakamah hamyadi hakamah hamyadi July 06, 2012
hehehe.....dahsyat alisha...gigit ibu dia...dia pun dah faham ibu dia bawak baby....so dia xnak manja2 ngan ibu dia :)
Lynn Lynn July 06, 2012
Hehehe..bagus jugak dia rapat dgn ayah dia..nanti keluar adik tak lah dia terasa sangat kan..hehe
UmmiAbi UmmiAbi July 06, 2012
Hehe...abeslah ibu...Alisha nak geng dgn abah dia plk..Ibu dah de adik...hehe
Wanieys Wanieys July 06, 2012
hahhaaa lawak la alisha siap gigit kak ina lagi...kuat x alisha gigit hikhikhik
Cik Nur Cik Nur July 06, 2012
hihihih...sekali alisha gigit tu..!
sabo jelah.. :)
fiza fiza July 06, 2012
Anak dara saya memang manja ngan abah dia. Dia cuma manja ngan saya bila nan nenen ☺☺
Joanna Yunus Joanna Yunus July 06, 2012
ehehehehhe .... tapi elok le nanti ada adik dia ada tempat mengadu...

tapi bab alisya gigit tu sure sakit tu...hehehehe
mama irfan mama irfan July 06, 2012
sama cam anak member.... baru2 ni dapat lagi sorang anak, yang si kakak trus rapat ngan abah dia... bila abah dia ada ja, kat mak pon dah x mau dah... nak berkepit ngan abah ja....
Kakzakie Kakzakie July 06, 2012
Itu belum kes baby keluar lagi tu dia dah alih arah ke abah dia... biasalah kalau si ibu mengandung dia akan lebih lekat pada abah/ayah.
adyna adyna July 06, 2012
tak pa dia bagi ibu dia rest ngan baby :) gurl2 kot adik dia
TiranaAduka TiranaAduka July 06, 2012
Assalamualaikum Intan,,,,
Singgah di ptg jumaat sambil follow blog intan...
salam kenal dari tirana
TiranaAduka TiranaAduka July 06, 2012
maaf saya ambil link blog kamu ni...
simpan dalam blog saya..
kalau TIDAK izinkan segera di maklumkan...
Terima kasih
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa July 06, 2012
wahh jadi anak abah plak ekkk heheheh
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P July 06, 2012
masih tertanya2 apakah jantina adik Alisha ni.. hehehee
Aisy Nasiha Aisy Nasiha July 06, 2012
Ni maknanya abah dah ada geng.... Tp bgusla kn, krg penat ina sikit.
syawalsimpsons syawalsimpsons July 06, 2012
cumilll alisha...cian ibu dier..kikikiki...

p./s : ina saja tanya..sebab sue egat nak try time pregnant ni...tp buleh ke haa minum time pregnant....kali ni pregnant, sue agak rajin N gigih la nak minum N usaha gini...kikikikiki...tu yang nak tanya tu....sue madu pon lambat..kakkakak...semua lamabt...cer bagi pizza, mcd, kfc..mak aiiii sue yang 1st kat depan
wan nurul hezrina wan nurul hezrina July 06, 2012
alalala kesian mama alisha..okgak dia rapat nnt ina nak bersalin taklah dia cari mcm merah=(
Nazayiena Nazayiena July 06, 2012
Wah Alisha dah geng dgn abah dialah....
anisalya anisalya July 06, 2012
hahaha... sian ina. anak2 akak still backing akak kalau gaduh2 manja dgn abahnya.
zachflazz zachflazz July 06, 2012
sudah menjadi hal yang pasti (kodratkah?) jika anak perempuan akan dekat dengan abahnya. jadi, tunggulah nanti, Intan, manakala hadir anak laki-laki, dialah yang akan dekat denganmu..
izz iizza izz iizza July 06, 2012
jer cuba suh abahnya gigit mamanya lak..haa tengok dia tolong sapa..hehe
ShimaSalleh ShimaSalleh July 06, 2012
hahaha.. kesian ibu dia.
Abg aqil pun rapat ngan ayah bila shima prgnt.. Smpi la skrg dok cari ayah aje..
Si Matatajam Si Matatajam July 06, 2012
Kesian ibu Alisha... Tp Sekurang-kurangnya baik gak dia rapat ngan si ayahnya. Ina bleh fokus pada kandungan tu..
fieda fieda July 06, 2012
adohai..dah berpaling tadah ye alisha..sabor je la..
cendol cendol July 07, 2012
hahaha kesian lah ibunye tak de geng..takpe2,ibu ade geng baru dlm perot
hehehe
deno deno July 07, 2012
hihihi.. kelakarlah alisha ni... habis la akak... xde supporters dah.. hihik:)
Marya Yusof Marya Yusof July 07, 2012
Hopefully, kalau akak preggy lg Iman pun boleh independent & rapat dgn babah die... sb skrg ni asyik dok bwh tiak ummi jek... dgn babah asyik nak gaduh...huhuu ;)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat July 07, 2012
hihihi kelakar la alisha...tak nak tolong ibu dah ya...
shida'R shida'R July 08, 2012
hehee...alisha2 hehee..budak2 pon dah pndai memilih nk tlg sape2 kan hehe...kecik lg tu..
caliph shuriken caliph shuriken July 08, 2012
dak kecik slalu cmtu.. suka tukar2 geng, erkk...
syiela syiela July 08, 2012
hahaha... dah hilang geng dah..

akak pun sama bila anak dah besar2 ni semua masuk geng abah dia.. mentang2 dorang semua lelaki hish
anitadiana anitadiana July 09, 2012
anak papa... betul ne alisha..kasihan mama kena gigit ne...
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse July 09, 2012
alisha pun gurau2 je tu kot..hihi
shahdiana shahdiana July 09, 2012
okay jugak tu sebab nanti bila ina dah bersalin & asyik berkepit dengan baby takdelah si alisha terasa sangat....
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha July 09, 2012
hahaha.padan muke kena gigit...

eh,gigih eca komen entry hari ne..line kt sklh bgs sgt..kt uma mcm siputvavi je :P