Gambar terkini si ibu Alisha... pregnant 6 bulan seminggu... (",)

Ada lagi 50 orang yang saya belum terjah... harap saya dapat terjah u all sampai habis hari ni (lepas terjah baru publish komen u all yer)... Bukan pe, dah tak sabar nak buat entry baru sebenarnya... tapi sebelum tu, kene habiskan terjah dulu.. hihii... Opsttttt tapi disebabkan tak menahan sebab tak buat entry baru, tu yang buat jugak petang ni... ahhahhah

Ramai yang request nak tengok gambar tekini mak buyung yang tengah mengandung 6 bulan seminggu ni.. so, saya update lah.. hihii.. ni gambar hujung minggu baru ni... dekat rumah parent saya.. (",)


Ni versi pakai baju t-shirt.. perut saya dah mula nampak kan.. hihiii.. Walaupun tak besar sangat tapi dah nampak sikit kira oraitlah.. heheh


Ni pulak versi baju kurung... Nampak tak, muka saya yang dah makin tembam tu... hehehhe.. So, saya dah tunaikan janji saya... (",) Sekarang nak bw sikit lagi + lepas tu nak masak untuk menu berbuka.. (",)... 

P/s : Esok saya akan buat MINI GIVEAWAY untuk bulan ni tau... Hadiah dia shawl... 2 orang pemenang yang akan Alisha cabut nama... so, sudi2 kan diri join yer (",)

{ 79 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI July 24, 2012
nmpk cam tak mgndung pon..comel aje!
Anje a.k.a Mama_Balqis Anje a.k.a Mama_Balqis July 24, 2012
still nampak slim melim....awww jelesnya I
msredcheesecake msredcheesecake July 24, 2012
KECIK COMEL JE PERUT MAK BUYONG... HHEEE
Masya Masya July 24, 2012
ha'ahlah pipi ina naik tembam bam bam hihihihihihi.... xpelah perut kecik janji baby dalam tu sihat....

laratnya ina dukung alisha lagi walaupun sarat mengandung ...
Aine Ainun Aine Ainun July 24, 2012
berseri seri muka...
saya suka tgk perut Ibu mengandung=)))

biar perut kecil, tapi dia sihat kan..
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan July 24, 2012
muka je tembam, tapi perut kecik je :)
Mira Adzlia Mira Adzlia July 24, 2012
wah..berseri la mak buyung ini..hihi :p
✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ July 24, 2012
Bila pakai baju kurung baru nampak ketara..selamat berpuasa ye!

*bw time anak-anak tidur..maknye tak cukup tido takpe xD..asal anak cukup..huhu
mama aryan mama aryan July 24, 2012
alaa..keciknyer perut tak nampak pun..cumil3
Aisy Nasiha Aisy Nasiha July 24, 2012
Xnampak sgt perut ina. Tp nampak ceria..
oli-go oli-go July 24, 2012
salam akak...dah lama tak baca entri akak neh...finallay hari ni berpeluang tinggalkan komen...jage baby leklok ye.=)
pinky pinky July 24, 2012
Ya Allah Intan....mcm xpreggy...xpe tp ttp preggy kan???
GreenJade GreenJade July 24, 2012
tak nampak sangat perut u sis..still comel hehehe

selamat bpuasa ya sis..wahhh sure mencabar berpuasa still ada anak kecil ni..
kak tini (umialya) kak tini (umialya) July 24, 2012
aura wanita hamil mmg cantik dipandang..
Mrs Lurve Mrs Lurve July 24, 2012
lamanya xbaca entry ibu alisha nie..huihhhsss nmpk mula lain sikit, mayb sbb preggy kot
diana diana July 24, 2012
berseri2 muka...:)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina July 24, 2012
AYUNYA IBU MENGANDUNG..perut kecikjer walau mkn byk
PinkUmmi PinkUmmi July 24, 2012
dah 6 bulan pregnant tp perut IB tak nampak mcm pregnant la....
Cik Nur Cik Nur July 24, 2012
comelnya ibu mengandung..alisha pun comel juga..selama berbuka puasa.. :)
syawalsimpsons syawalsimpsons July 24, 2012
so sweet....muka bam bam jaa....sweet jaa
TiranaAduka TiranaAduka July 24, 2012
Assalamualaikum sis...

Selamat menjalankan ibadah puasa...

Sis kene jaga kesihatan, pemakanan, tidor...mental.......
Jangan stress2 tau.....

banyak kan minum susu SOYA....
iEdA iEdA July 24, 2012
tomeinyer akk...nek kat pipi...hehe tp perut mmg x nmpk sangat lah kak ^_^
Cute Mum Cute Mum July 24, 2012
ala.. comelnya perut..
mesti tak susah nak bergerak..
uyun punya perut dan membersar dengan jayanya..
hihi..
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P July 24, 2012
alah, kecik comel je perut akak.. kalau orang taktau mesti ingat akak tak mengandung. muka pucat jer, baby girl lagi kot? :)
Jaa Jaa July 24, 2012
tu dia mak buyung tayang perut...heheh
Haryati Hamzah Haryati Hamzah July 24, 2012
tomeinye mak buyung ni.... giveaway???
nak join2x...!
Gen2Merah Gen2Merah July 24, 2012
wahhh, cantiknya mama alisya ni... alisya pasti teruja untuk jumpa adik nya nanti.. ada juga kwan dia bermain kan..
~Sweet Honesty~ ~Sweet Honesty~ July 24, 2012
seri wanita mengandung mmg nak kak.. hehe..

psst.. sweety dah lama follow sini n skodeng2 taw..cuma malu nak interprem..huhuhu
Saleha Saleha July 24, 2012
kecik comelje perutnya.. macam baru 2 bulanje.. kita gak yang tak ngandung tapi mcm ngandung 4 bulan.. taktau nape perut memboyot dengan pesatnya.. huhu:(
takpe perut nampak kecik asal baby membesar mengikut perkembangannya.. kadang2 ikut jenis perut gak.
apepun take care ye

selamat berbuka puasa :)
nita nita July 24, 2012
kecik jer tak perasan sangat..
ina kelihatan sangat sweet ^_^
shida'R shida'R July 24, 2012
kak perut tu kpe comei sgt...xnmpak punn heheeee ^_^
iela iela July 24, 2012
comel ina ni ...perut pun nampak comel..kalau kita dulu cam hape je gemoknya...rajin jugak memasak ye...
nanakimie nanakimie July 24, 2012
hee...tomey je ibu alisha ni^-^

ikhlas nana puji ni tau:)
jemarisuri jemarisuri July 24, 2012
comei je perut nya cam tak ngandung plak...hehe..
nn lylyn nn lylyn July 24, 2012
xnmpak berisi..bestnye.. nnti xyah diet nk kurus ^^
LYAfrina LYAfrina July 24, 2012
dah nmpak perut & nmpk muka ina lbh berisi.. tp sgt2 berseri...

ina..nnti email lya ye.. lya gtau camner nk buat byaran tu..

lya_afrina@yahoo.com
Dylla Abas Dylla Abas July 24, 2012
amboi...berseri-seri ibu mengandung ni tau..suka la tengok..sweet je :)
azizah :) azizah :) July 24, 2012
akak ni still comey walaupon anak nak masuk dua..hehe mybe akak tinggi n kurus tu yg tak nmpk sgt..untung tau! hehe
misshannajr misshannajr July 24, 2012
tak ketara pon perut akak hehe..comel jer akak ni tau :D
Sally Yatiey Sally Yatiey July 24, 2012
Cantik ^_^ Tak nampak sangat perut :) hee
Wanieys Wanieys July 24, 2012
hehe dah nampak perut kak ina tu...comel jer...sama comel jer alisha dgn ibu....mini ga dh tentu wani join....hihii
Azi Azi July 24, 2012
tak nampak cam pregnant pun...tp comel jer intan ni...
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin July 24, 2012
akak,serius pic akak ni yang paling cantik dan comey mke akak yg solehah pnh tengok.solehah xreti nak terangkan,tp akak mmg cantik.akak, jaga elok2 ye kandungan akak tu.dah 6 bln kan.cepat je masa berlalu,xsdar kandungan akak dh msuk 6 bln.
Yumida Yumida July 24, 2012
muka akak preg mmg berseri2...kuat jgk akak dukung alisha tu..
moga dipermudahkan segala urusan kehamilan sis shgga bersalin nnti
Norzie hany Norzie hany July 24, 2012
Wahhh Ina,jap aje dah 6 bulan.Tapi perut tak nampak pun.
Ummi Iman Ummi Iman July 24, 2012
Makin manis muka ina :) alahai comel je perut.
zachflazz zachflazz July 24, 2012
alisha akan punya saingan, hehe...
sihat selalu..
zachflazz zachflazz July 24, 2012
alisha akan punya saingan, hehe...
sihat selalu..
Wawasanku Wawasanku July 25, 2012
Silaturahmi, salam ramadlon
selamat menjalankan ibadah Puasa di bulan suci sahabatku...
silahkan mampir yah
terima kasih
Penyuluh Perikanan Penyuluh Perikanan July 25, 2012
ini photo anak siapa ya sob..
cantik sekali...
selamat menjalankan ibadah suci di bulan ramadlon
dari indonesia
untuk sahabatku Noor Zarina
salam yah....
Zie Zie July 25, 2012
berseri betul ibu mengandung ni...
perut kecik yer.. no komen,, memng bila kita berbju dan nmpk kecil.. kalau kita sendiri yg tgk dn lalui.. emmm rasa besar kan?

ina pasal porty ank tu beli kat tesco pun ada rasanya, dah lma beli, tesco ke giant tah...lupa sudah....
Puan Kutu Puan Kutu July 25, 2012
mukanpk ada tembam sikit,tp perut tu maintain jer.tak nmpk macam 6bulan pun.jeles i.haha..
Mishter Izwän Mishter Izwän July 25, 2012
tgk pic atas mcm tak mengandung,
pic bawah baru membuktikan mengandung!! Papepun. hope sis dan baby sihat~
Tina Othman Tina Othman July 25, 2012
cantik je

seri ibu mengandung, selamat berpuasa ina
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ July 25, 2012
Salam Ina.Slmt bersahur.

Dah nampak pp ina tembam sikit...cantikkkk.Biasa kurusssss jer..:D
anisalya anisalya July 25, 2012
ada la nampak sikit2 bila pakai baju kurung sambil dukung alisha. cuba kalau tak dukung alisha? sure tak nampak kan ina?
CtAyue CtAyue July 25, 2012
pipi yg tembam.. tapi ina sama cam saya lah.. perut tunggu 7 bulan baru nampak, yg naiknya kat pipi kan..hehe.. apepun semoga ina dan baby sihat selalu.
fieda fieda July 25, 2012
wah...rindunya nk tgk ina yg terkini..dapat gak tgk..ina..taknk nmpk mcm org prgnt pun..perut tu biasa2 jer..tecik comel..
fieda fieda July 25, 2012
ina..ye la..pipi dah mbam2 sikit dari biasa..tu la byk mkn kan..hihi..tak sangka kak fieda ina dah 6 bulan ye..bkn ape sekejap sgt masa ni berlalu..

pasal baju JS tu maira pakai ngam2 jer..sbb maira bkn besar sgt pun kurus jer..tp nmpk la dia pakai baju yg bukan saiz dia sbb singkat kan..
Myra Jay Myra Jay July 25, 2012
Walau dah 6 bulan tetap mantain slim ha ;)
Kalau dari belakang tak nampak macam preggy..
Tp pakai baju kurung nampak dah perut ;D
lynn kamarul lynn kamarul July 25, 2012
badan ina kecik tu yg org tak prasan kandungan ina da masuk 6 bln. tahu2 da bersalin.. hehe =) raya mana thn ni. sy blk kulim. teringin nak jmp ina
ayut ayut July 25, 2012
ala2 comel ye...alisha + ibu alisha..hihihi.gmbar ke2 tu beria alisha.nak bt peace tak sempat ke cane tu :) dlu tak nmpk skrg dh ada gaya dh bwak baby kak.takpe janji akak shat :)
ieda ieda July 25, 2012
haaaaaaah nampak
ala dikk x nampak punn x kesah kan
rahsia nampak selalu mudeeeeeee ekek
kalau pakai baju kurung memang mudah nampak ;)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ July 25, 2012
jenis pewot kecik mcm cma la.. ehehe..xpe janji bby n ibu sihat.. :)
alisha maintain comel gitu..
hihi
inazamri inazamri July 25, 2012
pipi chubby tu buat ina lagi nampak cute.Ina ni jenis perut nipis kata org..tu yg peknen tapi perut nmpak kecik je
Marya Yusof Marya Yusof July 25, 2012
Betul lah..IB ni kira beruntung sb badan tak naik even tgh preggy... semoga bb & ibu sihat2 shj ye :))

Alisha be good girl tau! :)
MamaEma MamaEma July 25, 2012
keciknya perut ina..
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha July 25, 2012
Makin berseri2 muka ibu mengandung nih... pipi tembam pun ttp cun gitu :-)
Moga sehat2 ajer dibulan puasa ni yer...
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat July 25, 2012
kecik perut ina...tak nampak cam orang mengandung...jeles tengok...kikiki
Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara July 25, 2012
Alahai.. slim je dia. Ibu Yusuf masa tak mengandung pun bagai dipam2.. :D
ummi_norseha ummi_norseha July 25, 2012
tembam xpe jnji ibu n bby sihat...klu pkai bju kurung nmpklh jg klu tshirt tu kxnmpk pun...maintain lg...hi3
9n0L4 9n0L4 July 25, 2012
suke tgk gmbr yg baju kurung tu. nampak seri org pregnent. ;)
izz iizza izz iizza July 26, 2012
tetap manis walau nk masuk anak 2 ni..:)
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse July 26, 2012
comel je..kalau tak bgtau tgh preggy, org pun x zoom in kat perut. Moga baby n ibu sihat2 saje.. :-)
Izan Ishak Izan Ishak July 26, 2012
nampak comel aje perut ina tu...baju kurung pun masih boleh pakai ye.
QasehnyaRania QasehnyaRania July 26, 2012
seri org ngandung..kiut..ina p singgah sini ada nama u senarai nama ke olimpik 2012 ;) tahniah

http://zitaomar.blogspot.com/2012/07/pelumba-lari-harapan-negara.html
anitadiana anitadiana July 26, 2012
tak nampak lah ina...mcm kak ita lah naik tren pun tak pernah dapat duduknya...mengandung dan tak mengandung sama aje...tahu-tahu dah bersalin..kawan pun terkejut...