Pemenang MINI GIVEAWAY #5

Mula2 sekali saya nak ucapkan TERIMA KASIH atas ucapan salam takziah dari u all sempena pemergian arwah opah saya @ moyang Alisha... Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar.. (",) Yang kedua, saya nak ucapkan TERIMA KASIH jugak sebab sudi join MINI GIVEAWAY #5... Yang ketiga, MINTAK MAAF sebab lambat umum pemenang.. sesungguhnya, kita hanya mampu merancang tapi DIA yang menentukan segalanya... (",)

Tak nak berlengah lagi, dua nombor yang Alisha cabut undi semalam ialah...


Di harap 2 pemenang ni dapat bagi maklumat diri dekat komen box entry ni SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM INI (30/07/2012).. Jika tidak dapat berbuat demikian, esok saya akan umum pemenang yang baru... (^_^)


Pemenang MINI GIVEAWAY #5

{ 40 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI July 30, 2012
musibah atau sbrg kejadian tnpa kt rancangkan..

thniah kepada pemenang =)
Aisy Nasiha Aisy Nasiha July 30, 2012
ai ina...dh balik ea?
Rai Rai July 30, 2012
wahh..tahniah bagi yang menang..

takziah utk intan sekeluarga..
Si Matatajam Si Matatajam July 30, 2012
Al Fatihah ntuk arwah.. Moga rohnya dicucuri rahmat
yN crEATioNs yN crEATioNs July 30, 2012
tahniah kepada pemenang...
9n0L4 9n0L4 July 30, 2012
tahniah pade pemenang. ;)
pinky pinky July 30, 2012
xde luck...huhuhu....apa2pun tahniah pd yg menang...=)
syawalsimpsons syawalsimpsons July 30, 2012
ala tak kena lagi..kikiki..

tahniah yang menang
syawalsimpsons syawalsimpsons July 30, 2012
ala tak kena lagi..kikiki..

tahniah yang menang
Wanieys Wanieys July 30, 2012
tahniah pd yg menang hihiii
nur anis nur anis July 30, 2012
tahniah pemenang..:)
CtAyue CtAyue July 30, 2012
tahniah pada yg menang..
Masz Sidek Masz Sidek July 30, 2012
Tahniah kepada yg menang... :D
ShimaSalleh ShimaSalleh July 30, 2012
Tahniah buat kedua2 pemenang :))
ayut ayut July 30, 2012
Salam takziah lg sekali kak ina.kepada pemenang Tahniah ye :)
miss kino miss kino July 30, 2012
xde rzki...huhu. congrates yg meng :)
Haryati Faizal Haryati Faizal July 30, 2012
tahniah kepada yg menang ye!
ummiarissa ummiarissa July 30, 2012
belum rezeki akak lagi nampaknya...pasti akan ada sesuatu yang dijanjikan lagi terbaik...he he he tahniah untuk pemenang bertuah!
Sally Yatiey Sally Yatiey July 30, 2012
Tahniah kepada pemenang :D
Norzie hany Norzie hany July 30, 2012
Tahniah kepada pemenang.
azizah :) azizah :) July 30, 2012
tahniah buat pemenang! rezeki mereka..hehe
ros_reeza ros_reeza July 30, 2012
tahniah kepada semua pemenang :)
PinkUmmi PinkUmmi July 30, 2012
tahniah kpd pemenang...
Cik Nur Cik Nur July 30, 2012
tahniah kepada pemenang.. lepas ni nur nak joinlah.. harap2 tak terlepas dah..hihih
Myra Jay Myra Jay July 30, 2012
Tahniah pada pemenang bertuah ;D
Errah Errah July 30, 2012
congrats kepada winners..alahai num 68 xbertuah..sipi2 je lagi tu.hehe
Dylla Abas Dylla Abas July 30, 2012
congrats pd yg berjaya :)
izz iizza izz iizza July 30, 2012
tahniah pada yg berjaya..
fieda fieda July 30, 2012
bile la nama kak fieda nk naik ni..
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY July 31, 2012
Tahniah kepada pemenang, x sempat nak joint giveaway ina kali ni..
Azi Azi July 31, 2012
belum rezeki sy nak menang shawl...kih kih
anisalya anisalya July 31, 2012
tahniah pada yang menang.
NugRuL SakuRa NugRuL SakuRa July 31, 2012
uwaaaa....... nama saya!! tapi da terlepass sbb lambat gtaw... ...semlm sy otw balik ke terengganu....xdan nak bukak blog...neh baru perasan.... xde rezeki nampaknyer :(

p/s : esaited nampak nama blog 1st tyme alisha cabut...hehehe