Gara2 sibuk sangat mengadap blog..!

Ini kes pagi tadi... Semalam dalam entry ni.. saya ada bagitahu u all pasal momen indah kami 2 beranak kan.. Satu tu, pasal kami berpelukan setiap pagi tu.. Nak tahu lebih lanjut, baca entry semalam yer... (",)

Pagi ni saya rasa macam bersalah pulak dekat Alisha.. sibuk sangat mengadap komputer... tak layan dia pulak.. Tadi, masa alisha baru bangun dari tidur, saya dah dengar dia panggil saya.. saya sambil mengadap komputer, jenguk dia dalam bilik & senyum lah dekat Alisha tapi tak panggil dia macam biasa tu pun...

Sampailah Alisha sendiri yang datang dekat saya.. TAPI YANG SURPRISE TU... Alisha datang depan saya SAMBIL DEPA KAN TANGAN... Ya Allah... kesiannya anak saya.. saya nak suruh dia ingat momen tu sampai bila2 tapi saya sendiri boleh tak buat.. sibuk sangat dekat blog tuh!.. adoiii.... Sorry Alisha.... Lepas tu, saya pun terus peluk & cium Alisha... (",)

P/s : Anak selalu mengajar kita kan...


Gara2 sibuk sangat mengadap blog..!

{ 47 comments.. read them below or add one }

Nyue Nyue July 12, 2012
sweet je alisha ni...ehhehehh..mak plak bz kat blog..ehehehe..xpe alisha paham..ehehe
mrs mell mrs mell July 12, 2012
hehe.. sonoknyer.. nanti nak amalkan jugak la dengan bakal baby..
Tina Othman Tina Othman July 12, 2012
Budak2 kan senang absorb semua, samaada baik atau buruk, naknya bila benda tu dah jadi rutin kan
nur anis nur anis July 12, 2012
agaknya alisha pun pelik kenapa ibu dia tak panggil nak peluk dia..huhu
syawalsimpsons syawalsimpsons July 12, 2012
alisha seorang anak yang bijak...bagus la...
izan mama mia izan mama mia July 12, 2012
huuhuh....anak memang selalu ingatkan kita...
ayut ayut July 12, 2012
hihi..alisha ni..mmg good girl.xpela.ibu tak buat biar alisha bt.alisha kan syg ibu gitu :)
fifi fifi July 12, 2012
moment yang pasti kite akan rindu bile anak da besar nantikan.. betul2.. anak memang selalu mengajar kite.. ajar tentang ketabahan.. kesabran.. kegigihan dan banyak lagi..

salam kenal dari fifi (^___^)/
Wanieys Wanieys July 12, 2012
sweetnyer alisha.....dia ingat apa yg dia selalu buat bangun pagi2..gud girl hehehe....kak ina mesti tersentuh kan hihi
PinkUmmi PinkUmmi July 12, 2012
betul betul...selalu anak yg akan mengajar kita apa yg kita terlupa..
MamaEma MamaEma July 12, 2012
Alisha dah jadikan sebagai perkara wajib utk peluk ibu setiap hari
adyna adyna July 12, 2012
itu ler..kita yang ajar tapi kite sendiri lupa heheh
deadyrizky deadyrizky July 12, 2012
yang dibutuhin anak keknya emang perhatian yang cukup yaa dari orangtuanya
Ardini Humaira Ardini Humaira July 12, 2012
hehe... nasib baik alisha tak merajuk :D
Tihara Tihara July 12, 2012
haah, anak mengajar kita jadi matang..kerana pengalaman mendidik dia tu....dapat imagine kalo ada anak cane..maybe akan kurang berblog..yg penting pandai bgikan masa kan ..take care mommy n doter :)
azizah :) azizah :) July 12, 2012
alahai... sweetnya alisha... baik sungguh hati dia.. betapa dia sygkan ibunya.. moga jadi anak yg baik yer alisha.
Joanna Yunus Joanna Yunus July 12, 2012
kesian Alisya .. nanti auntie mama babap ibu ye...

betul tu anak2 selalu mengajar kita...
fieda fieda July 12, 2012
olololo..so sweet...
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse July 12, 2012
hihi...ibu alisha saja nak test Alisha ke? mmg rutin harian Alisha tu.mesti sampai besar pun die buat mcm tu kan..
mama aryan mama aryan July 12, 2012
betul tu..setiap pg mesti cium anak2 dulu,kalu tak buat rasa tak lengkap hari tu..
Lynn Lynn July 12, 2012
Kadang2 k.lynn pun rasa macam banyak perkembangan anak2 yg k.lyn terlepas pandang..Tapi..apalah daya ibu bekerja...sedih jugak..Tapi keje nie untuk dorang jugak...harap2 dorang pun tak salahkan k.lynn..

Alisha dah nak jadi kakak..alisha kena kuat..he
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat July 12, 2012
sweetnya alisha hihihi...blogger tegar katakan tue yg sibuk hihihi
Dylla Abas Dylla Abas July 12, 2012
alalala...comelnya Alisha ni :)
pinky pinky July 12, 2012
kesian Alisha... tak pe ibu lain kali jgn buat lg tau...=)
QueeN TerataI QueeN TerataI July 12, 2012
mmg dalam sedar kita juga akan mempelajari sesuatu dari anak kita.. :)
naim naim July 12, 2012
dik Alisha nak manja dgn ibu dia.
syiela syiela July 12, 2012
sweetnyer hai alisya ni
aimi aimi July 12, 2012
sweet lah akk dgn alisha...aishh..jeles2 hihihihiihihi
Si Matatajam Si Matatajam July 12, 2012
So sweet.. Harap2 sampai besaq Alisha akan wat camtu kat Ina...
Myra Jay Myra Jay July 12, 2012
Alisha dah terbiasa macam tu setiap hari :)
Tersentuh hati kita kan :)
teratak hati teratak hati July 12, 2012
sweetnya alisha dan ibu alisha ni...
Cik Nur Cik Nur July 12, 2012
alololo..siannya alisha..mesti dari dalam bilik tu dia tertnya2 kenapa ibu xpanggil nama dia seperti selalu...
shida'R shida'R July 12, 2012
hehee..ank pertama kak mmg byk mgajar kita..sbnarnye kite belajar dr mereka.. ;)
lynn kamarul lynn kamarul July 13, 2012
nak hug skit. untung kan ada anak ni. attention kt kat dia je. huhuhu sweet
izz iizza izz iizza July 13, 2012
sweetnya.. apa-apa pun mesti rasa pelukan mama dia dulu..
Masya Masya July 13, 2012
hihihihi.. amir pun kadang2 mcm u.. bile nampak sy on lappy jer.. mulelah merenggek panggil soh peluklah.. soh teman tgk tv lah.. sudahnya kalau kat rumah mmg x ade lah nak on lappy tu hihihihihi
sueshe sueshe July 13, 2012
hisssshhh..babab kang ibu alisha ni...hihhi..sian alisha kannn???
anisalya anisalya July 13, 2012
anak belajar daripada kita dan kita jugak belajar daripada anak2.
wan nurul hezrina wan nurul hezrina July 13, 2012
sib alishya tak kasi peringatan mcm helmet ayah dia2.hahaha
Azi Azi July 14, 2012
aduhhh... anak-anak memang memerlukan perhatian yang lebih tp kita ni sibuk nak siapkan kerja kita... sama jugak macam sy kengkadang...
9n0L4 9n0L4 July 14, 2012
huhu. ibu dh terkenaaaaaaaaa. nnt bile bile alisha pulak terkena. ;)