Kontrak dengan EXABYTES kali ke 7

Alhamdulillah masih ada lagi rezeki saya dengan EXABYTES untuk kali ke 7... Setiap kontrak ada 3 bulan.. So, kalau dah 7 kontrak, kiranya jumlah total saya bersama EXABYTES bakal 21 bulan la.. Dah hampir 2 tahun la kiranya yer.. dari masa mula2 saya join EXABYTES, dorang bayar payment melalui cek.. sampai la yang kontrak ke 6 yang lepas, dorang dah start bank in terus dalam bank.. Ohya, untuk kali ke 7 ni, bayaran masih sama macam sebelum ni.. RM90..

 JIKA NAK APPLY EXABYTES, KLIK SINI YER... Syarat2 pun ada tulis kat situ.

Apply kali ketujuh : RM90
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 16 comments.. read them below or add one }

Adam Faiz Adam Faiz December 26, 2013
Assalamualaikum,wah banyak tu :) Tahniah akak .
New Entri Updated : Long Time No See
Nana Nana December 26, 2013
wahh..murah rezeki...
Nad MamaZN Nad MamaZN December 26, 2013
Waaa..! Rezeki!
Tunjuk ajar ku sifu! :)
Mimi Azirah Mimi Azirah December 26, 2013
Alhamdulillah murah rezeki kak ina
Cik Jue Cik Jue December 26, 2013
alhamdulilah rezeki...senyum sampai telinga heheheehhe
QasehnyaRania QasehnyaRania December 26, 2013
alhamdulillah.
su punya yg first tu masih ada. tp dh lebih 3 bulan. kalau apply kali kedua rasanya mcm nyawa nyawa ikan je.

yg first pon x dpt byaran. ke dorang bank in erkk:-):-):-)
mmmm
Aisy Nasiha Aisy Nasiha December 26, 2013
tahniah...rezki ina banyak betul dengan memblog ni... bagus.. teruskan usaha ye..
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI December 26, 2013
rezeki kak..

yui rasa nak apply juga..huhu
Cik Nur™ Cik Nur™ December 26, 2013
alhamdulillah..murah rezeki akak.. :)
azizah :) azizah :) December 30, 2013
terbaik la kak...jijah mula2 je apply lama2 dah xguna.. ingat nak apply balik la..
mama aryan mama aryan January 02, 2014
alhamadulillah..moga terus dimurahkan rezeki ina dan keluarga
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 02, 2014
salam k.ina..

alhamdulillah.. pendapatan sampingan :)