Ini baru betul nama rumah terbuka

Minggu lepas saya dah bawak keluar kembali rumah Alisha.. Saja nak tengok gaya 2 beradik ni main dalam umah... ok ke tak ke.. pandai main ke tak ke...

Mula2 elok je 2 beradik yang akrab ni main masak2... Tapi last2 si adik yang aktif tu, dia keluar dari umah tu bukannya nak guna pintu, dia g selak "dinding" umah tu untuk keluar... Alisha bila dah nampak adik buat camtu.. dia pun follow la jugak.. Last2 dorang duk main masuk ikut pintu keluar ikut "dinding"...

Sampai terbalik la umah tu.. Last2 abah dia lipat semua "dinding" umah tu.... open houselah jadinya... hihiii
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 29 comments.. read them below or add one }

intanfirdaus247 intanfirdaus247 December 09, 2013
haha..kelakar la dua beradik ni..tp cantiklah umah olok-olok tu
nurul husna nurul husna December 09, 2013
Memang betul2 open tu kak...hehe
msredcheesecake msredcheesecake December 09, 2013
seronok tengok diaorg main .... rasa nak join je...hheee
zachflazz zachflazz December 09, 2013
saya pun mau tidur disitu, Intan, haha
- - December 09, 2013
hehe...ini mmg baru btol open house....
lizz lizz December 09, 2013
hehe klakar tau...last2 memang terbuka habis yer...hehe
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna December 09, 2013
hahaha.. bebudak kat rumah ni pun sebijik camtu..
Fiza Rahman Fiza Rahman December 09, 2013
Ekekeke...tergelak2 daku tgk gambar ni ina. Memang rumah terbuka habis ni.
Mar Mansor Mar Mansor December 09, 2013
ada je idea diorang ni kan..
mcam khemah umah ni..
syawalsimpsons syawalsimpsons December 09, 2013
cantik la gi umah si alisha ni...kalo umah si syawal tu dah selamat senget benget dah
Uni Aqilah Uni Aqilah December 09, 2013
Hahahaha... comel telatah dua beradik ni.
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah December 09, 2013
hehehe open house x jemput ek
IbuNoey IbuNoey December 09, 2013
dua beradik ni ada je nak buat ye..cerdik akal betul..hah,kan dah jadi open house..;)
Haryati Faizal Haryati Faizal December 09, 2013
a'ah ada beli jugak masa firas kecik dulu, dok dlm stor... ntah bila nak bawak kuar
Mas Zull Mas Zull December 09, 2013
assalamualaikum intan...hehheee betul la tu baru la jadi rumah terbuka..;)
azizah :) azizah :) December 09, 2013
geramm je anak2 bijak ni.. panjang betul akal dorang..hehe
Deqla Manjew Deqla Manjew December 09, 2013
hahahaha... yela betul2 open house nih.. smua terbukak sudah..
Puan Kutu Puan Kutu December 09, 2013
haha kalau ada ketupat rendang ni sedap ni.katanyaopen house..comel betul la keluar ikut dinding..:)
Cik Nur™ Cik Nur™ December 09, 2013
haa..mmg terbuka sungguh la..hehehe
QasehnyaRania QasehnyaRania December 09, 2013
Msak apa tu.ciksu nk singgah boleh ke.hihi
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra December 10, 2013
Hihi....nnt nk bli kt adik solehah la...
Nora Karim Nora Karim December 10, 2013
hahahhaha "open house"... agak2 kalau auntie dtg boleh tak? hahhaha
mama aryan mama aryan December 10, 2013
best tu main khemah2 ...baru la open house namanya ni ye
Mimi Azirah Mimi Azirah December 14, 2013
Nih bru betul open house..hehehe