Permainan kakak & adik

Baru2 ni anak2 solehah tu duk main 2 orang... Si adik duduk atas kerusi, si kakak tolak kerusi... 


Aqilah bukan main seronok kakak buat camtu... *U all perasan tak muka Aqilah nampak cerahkan.. padahal selama ni walaupun saya guna setting kamera yang sama, gambar Aqilah dia mesti gelap sikit... tapi sekarang gambar Aqilah nampak cerah dari dulu kan... makin cerah sejak2 ber"EPHYRA" la katakan.. hihii


Seronok sampai tahap menangis bila kakak berhenti.. nak suruh tolak dia lagi.. ahhah

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 16 comments.. read them below or add one }

Lynn Damya Lynn Damya December 26, 2013
Salam, morning kak ! Haaaa betul, sy pon perasan, mmg nmpk cerah sikit si Aqilah, owh meang produk tu boleh guna utk semua umur ke kak? Haha asyik bertanya saja sy ni :p
Mimi Azirah Mimi Azirah December 26, 2013
alolo smp menangis aqilah sebab kakak dia tak nak tolak kerusi tuh ye
IntaNBerliaN IntaNBerliaN December 26, 2013
@Lynn Damya

actually ephyra ni sesuai utk anak2 start dari umur 4 tahun.. Aqilah ni dia bukan direct minum ephyra tapi hanya melalui susu badan... dah makin cerah + kulit dia pun nampak cantikkan....

tu baru minum melalui susu badan dah jadi camtu, kalau minum direct..... xtau la camne.. hihii
syawalsimpsons syawalsimpsons December 26, 2013
seronok kena tolak tu..kakak dah penat nak tolak..minta di tolak pulok kot
tomato oren tomato oren December 26, 2013
hehehee..teringat zaman budak2 dulu..pastu pas main gaduh pastu baik balik..hehehe
Sayangku Zie Sayangku Zie December 26, 2013
mula mula main lepas tu nangess... baru meriah dalam rumah.... hehe
Ibu Lala Ibu Lala December 26, 2013
Ha ha ha. Seronok sgt la tu.
Mas Zull Mas Zull December 26, 2013
assalamualaikum intan...seronoknya mereka bermain..:)
Maria Firdz Maria Firdz December 26, 2013
dia suka kakak dia buat mcm tu...hehe..
Sally Yatiey Sally Yatiey December 26, 2013
Seronok Aqilah main dengan kakaknya ;D
Puan Kutu Puan Kutu December 26, 2013
budak klu stat main mmg tak reti nak berenti,kakak dh penat la aqilah.hehe comel je muka dia nangis
QasehnyaRania QasehnyaRania December 26, 2013
alolo. sian aqilah. nangis pulak
Cik Nur™ Cik Nur™ December 26, 2013
hehehe..akak penat la tu, sbb tu berhenti..hihih
azizah :) azizah :) December 30, 2013
alaaaaaaaa comell! suka sangat tu di tolakk
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 02, 2014
salam k.ina..

hihi..mmg nmpk perbezaan kulit aqilah tu.. :)

aqilah ni ada saje kisahnye yg mencuit hati...
Fiza Rahman Fiza Rahman January 03, 2014
Hehehe...kerusi mcm ni kat umah tu dah patah hasil kerjaan anak2 soleh & solehah.