Tak malu dah besar pakai pampers...

Semalam my dear suruh Alisha ambik pampers Aqilah dalam bilik... Alisha bawak keluar 2 keping pampers pastu dia cakap "Pampers Qilah tadok.. Ni pampers isha"... *Baru saya teringat yang pampers Aqilah dah habis & stok pampers Aqilah saya belum ambik masuk bilik lagi.. Tapi my dear ambik je pampers Alisha tu bagi Aqilah guna.. Sekali Alisha pun ambik pampers yang lagi sekeping tu hulur kat my dear gtau dia nak pakai pampers...

My dear bagi je la dia guna.. pastu saya cakap kat Alisha, "Alisha tak malu.. dah besar pakai pampers.. vontot jadi besar"... Saya gelak2 kat Alisha... pastu Alisha buat muka macam nak cover malu tau.. tapi dia tetap jugak teruskan pakai pampers.. hahah.. Yang nak gelak tu, time sebelum masuk tidur, dia g kencing tapi dia bukak pampers g kencing dalam tandas... Dah siap kencing ingat tak nak pakai dah pampers... rupanya nak pakai gak lagi.. hihiii.. 

Dah lama tak merasa pakai pampers kot... Sekali terjumpa pampers dia yang zaman tok kaduk... Teringin la tu... maklumla, Alisha kan umur 2 tahun saya dah ajar free diapers...
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 13 comments.. read them below or add one }

nurul husna nurul husna December 06, 2013
hehe..dia teringin la tu kak :)
syawalsimpsons syawalsimpsons December 06, 2013
tetibe terus teringat akan syawal yang banyak peel ngan pampres ni..nnt sue citer...sangat2 menguji
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna December 06, 2013
sebenarnya alisha nakkan perhatian tu rasanya.. sengaja dia nak buat comel comel gitu..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin December 06, 2013
hehe Alisha teringin nk jd mcm adik la tu :)
azizah :) azizah :) December 06, 2013
hahahaha memang lawak alisha ni.. saja kot nak main2 letak kat vontot dia..
Deqla Manjew Deqla Manjew December 06, 2013
hihihi.. ibu dia saja suka nyakat alisha..
Aju Mohit Aju Mohit December 06, 2013
senang kan anak dh tak pakai pempes, aah teringinlah tu ina, kurang sikit belanjan diapers
Puan Kutu Puan Kutu December 08, 2013
nak feeling2 jadi baby pun tak boleh tau ibu ni.haha
QasehnyaRania QasehnyaRania December 08, 2013
rindu nak pakai pampers lettew.hihi
ina, kendurinya in shaa Allah lepas raya tahun depan :-)
su doakan dri jauh je ye. in shaa Allah semoga selamat semuanya. kim salam mak & adik ipar.
apa apa nanti update la n3 ye.
Fiza Rahman Fiza Rahman December 09, 2013
Hahaha...tetiba teringin nak pakai yer alisha.
IbuNoey IbuNoey December 09, 2013
boleh pula rindu nak pakai pampers...hehe..
Mimi Azirah Mimi Azirah December 14, 2013
Hahaha..die rindu la tuh nk pakai drypers..