Vegetable chips & Fruit chips

Hari tu masa kami pergi CMART @ salah satu tempat beli belah dekat Sungai Petani ni, sementara saya tunggu my dear g solat dalam surau CMART, sempatlah saya singgah masuk COSWAY ni ha...


Singgah beli VEGETABLE CHIPS & FRUIT CHIPS.. Alaa dengan kata lain, snek sayur-sayuran & snek buah-buahan..


Snek ni memang dari buah tu sendiri bukan hanya sekadar perasa or dibentukkan.. maybe dia bakar ke apa ke tak tahulah saya sampai jadi snek.. krup krap bila makan... Yang paling sedap pisang.. terasa macam makan pisang fresh pulak.. heheh


Harga snek ni kalau tak silap RM7.90 tapi kalau harga member RM5.90.. disebabkan saya ni bukan member, terpaksalah beli harga mahai... isinya bukan banyak pun, secoet je... tapi bolehla.. nak rasakan... (",)


Nak kata sedap beria tu takdalah.. tapi oklah kan.. dari makan snek yang merapu2 tu, makan snek camni, ada nampak bagus sikit.. ehheh


Alisha ambik snek belimbing, pastu tunjuk kat ibu & abah dia ni sambil cakap "star".. hehhe.. good girl la.. kenal dia bentuk start tu camne... 
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 16 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI December 30, 2013
nmpk sedap..tkpe..guna no cosway mber leh..hihi
ros_reeza ros_reeza December 30, 2013
tak pernah try yang ni.. ada juga beli barang lain kat cosway ni..
fazitaismail fazitaismail December 30, 2013
bleh try gak nie..
nampak mcm sedap jekk..hihi
QasehnyaRania QasehnyaRania December 30, 2013
dah lama tak masuk cosway. selalu beli juice cosway sedap
Cik Nur™ Cik Nur™ December 30, 2013
mmg nampak sayur2 aslikan...dan nampak sedap..nanti boleh beli.. :)
tifa anvar tifa anvar December 30, 2013
my SIL member kat cosway, nnti blehlah mntak dia beli. Saya sll bli supplement n jus kat cosway. Yg ni x prnh bli.
tifa anvar tifa anvar December 30, 2013
my SIL member kat cosway, nnti blehlah mntak dia beli. Saya sll bli supplement n jus kat cosway. Yg ni x prnh bli.
Puan Kutu Puan Kutu January 01, 2014
nmpk je macam ada bagus.hehe..

lg bagus potong buah or vege fresh kt rumah.tentu teruja alisha sebut macam2 bentuk selain star..

tp utk rasa ok la kan..:)
mama aryan mama aryan January 02, 2014
cm sedap je, tak pernah jumpa lg kat sini
Mimi Azirah Mimi Azirah January 02, 2014
tak pernah try pun kopok jenis nih
Mimi Azirah Mimi Azirah January 02, 2014
sy tak pernah rase pun kopok nih
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 02, 2014
salam k.ina..

dapnye... jgn kata akak. cma sendiri pun dah rase mcm nk geget2 jgk..nyum3.. :)
Deqla Manjew Deqla Manjew January 07, 2014
mcm kerepek jer kan....
azizah :) azizah :) January 09, 2014
sedapnya jajan ni... tengok tv mengunyah... nyumm!