Casing smartphone LENOVO & tab 7 inci

Ni cite 2 minggu lepas.. Dah lama saya mencari casing handphone LENOVO saya tu.. Tak semua kedai ada casing LENOVO ni.. Hari tu g Tesco, adalah satu kedai tu dia memang jual casing je.. berlambak2.. So, try la tanya ada tak casing lenovo A390...


Nasib baik ada... tu pun design satu ni je haaa... Takda pilihan.. Yang ada pilihan adalah warna... Mencari warna merah takda plak... Nak ambik warna blue soft, sekali my dear kata tak cantik... Last2 my dear suruh ambik warna pink...


Mula2 tak berkenan, tapi bila bukak casing tu... Alahaiiii ada 2 warna upenya... Luar pink, dalam soft blue... Dan2 terus jatuh cinta... tergoda.. terus beli... hahhah... Casing ni harga dia RM30... Tak tahulah saya harga murah ke mahal... tapi rasa macam standard je harga dia kan... Ohya, iklan jap.. kalau u all nak beli handphone lenovo A390 ni, KLIK SINI yer.. murah je.. harga RM200++ je..


Saya jugak ada beli casing yang tab Alisha punya... Casing yang lama tu dah rosak.. So, ganti yang baru... Nak cari warna merah tapi takda.. just warna hitam... casing yang ni nampak lagi selesa dengan tab Alisha tu... Iklan lagi sekali.. Nak beli tab ni, KLIK SINI.. harga cuma RM149


Kalau yang casing lama tu,. nak ambik gambar susah sebab lubang yang kamera tu tak sama dengan kamera.. Asyik nak lari2 je.. Yang baru ni lebih statik... harga pun murah je.. RM25.. dekat kedai dalam TESCO gak.. tapi kedai yang berlainan dari yang saya beli casing handphone saya.. 

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 14 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI December 18, 2013
yui csg nak beli lenovo gak. nmpk laju..hihi
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa December 18, 2013
wah..cun la kak casing akak tu...pink biru....wow..:D
mama_ka0ri mama_ka0ri December 18, 2013
a ah la..saya mula2 tengok kat luar kaler pink jer..mcm tak berkenan..tapi bila tgk gamba cover dalam tu..mmg cun lah! pink n blue soft...nice combination~
syawalsimpsons syawalsimpsons December 18, 2013
so far harga tu murah...ada jugak sue try cari casing HP sue kat kedai tak banyak kedai ada..kalo ada pon mahal...RM120...mmm..menangis kan tgk harga tu...ni pon casing sue dapat free waktu beli HP ngan digi...sebab HP sue sony waktu tu, susah nak dapat..sekarang pon sama...cer kalo samsung berlambak tu
JunAina JunAina December 18, 2013
Akak pon masih dok cari casing tab yg akak beli kat Lazada dulu, try samsung punya lari pulak dengan kamera...
QasehnyaRania QasehnyaRania December 18, 2013
cntik warnanya.. pink biru.my peberet colour
DYatie DYatie December 18, 2013
Ok tak lenovo ni? sbb kawan plan nak beli lenovo.
lizz lizz December 18, 2013
pink iloike...
murahnyer 25 hinggit jaaa tu..pandai ina pilih berbaloi kalo dapat murah gini
Ibu Lala Ibu Lala December 18, 2013
Cantiknye casing tu. Bukan org je nk baju cantik fon pun nk cantik kan
Cik Nur™ Cik Nur™ December 18, 2013
oklah harga tu kak..kalau yg samsung punya lagi mahal..huhuh
Deqla Manjew Deqla Manjew December 19, 2013
casing tablet alisha tu mcm casing tablet deqla.. hihi..
azizah :) azizah :) December 19, 2013
cantikk2... ada casing gitu..