Wajah selepas guna 3 kotak EPHYRA

Saya tak sabar nak tunjuk dekat u all wajah saya lepas guna 3 kotak EPHYRA.. Opsttt kotak ketiga tu belum habis lagi.. ada beberapa saket lagi.. Nanti kene order lagi ni.. tak sanggup nak "break" dengan buah hati saya ni.. ahhah... EPHYRA ni kuat goda saya ni tau... Keberkesanan dia tu yang buat saya teruja...!! EPHYRA ni membantu "mencantikkan" dalaman & luaran.. bab dalaman tu, apa yang longgar dia ketatkan lah... nampak tak punya best tak best... 1 barang tapi khasiat untuk semua.. KECANTIKAN & KESIHATAN.. 

Yang bab "longgar" tu plak, kita tak payah beli produk lain.. cukup dengan EPHYRA, pasangan kita dah mampu rasai kelainan.. time tu pandai2lah u all sorok muka kat celah mana bila pasangan puji... hahahh.. Tak leh cerita banyak sangat kat entry ni.. sebab motif entry ni nak tunjuk gambar selepas 3 kotak guna EPHYRA... Nak tau testimoni dari saya lepas guna 3 kotak, tungguuuuuuuu..... bagi saya karang entry dulu, lepas tu baru publish bagi u all baca.. (",) Tapi kalau buah hati kesayangan saya ni semua dah tak sabar nak baca testimoni dari saya... pergi baca lagi sekali entry testimoni dari saya yang sebelum2 ni...


23/09/2013... Ni gambar selepas 10 hari guna EPHYRA.. saya start guna EPHYRA pada 14/09/2013.. Masa ni saya macam tak perasan sangat perubahan dekat muka saya.. Sebab time ni saya lebih perasan kepada perubahan rambut yang makin kurang gugur, membuang lawas je sebab saya memang jenis 3 4 hari sekali baru membuang & susu badan semakin banyak..


22/11/2013.. Yang ni selepas 2 kotak guna EPHYRA... Actually lepas habis kotak pertama, saya ter"stop" sekejap minum EPHYRA... bukan sengaja tapi kehabisan stok... Bayanglah hebat tak hebatnya EPHYRA... semua pakat duk berebut nak beli EPHYRA... sampai habis stok.. di luar jangkaan sambutan dia kan... walaupun harga dia mahal tapi sebab kualiti dia tu baguih, dorang sanggup spend duit beli EPHYRA... yela, melabur pada sesuatu yang berkesan & manfaat dia bukan setakat kita yang dapat tapi jugak anak yang menyusu & pasangan kita...!! Hebat tak hebatnya EPHYRA ni haaa... beli sekotak, yang telan sorang tapi yang rasa kebaikan 3 orang..!! 

Ohya, lupa nak cakap, gambar ni tanpa secalit bedak yer.. Natural beauty la konon walaupun tak beauty... hahah.. Ohya, selepas 2 kotak ni jugak, wajah anak saya si Aqilah tu makin cerah... Saya balik kampung minggu lepas, mak saya pun cakap yang Aqilah nampak makin cerah.... (",) saya dah buktikan dekat entry sebelum ni.. terjah untuk tengok yer... 


Ini wajah terkini @ wajah semalam @ 22/12/2013... Gambar ni saya ambik TANPA FLASH.. Ohya, time ni saya pakai secoet krim dekat muka + bedak pureen si Alisha & Aqilah... hahhahhahha.. Yap, boleh gelakkan saya.. saya memang tak reti guna bedak compact.. bedak baby tu jugak yang saya  berkenan... dari zaman bujang sampai sekarang.. hihii.. rasanya selepas 3 kotak muka saya semakin ok.. Walaupun muka saya belum sepenuhnya licin tapi ianya sangattttttttttttt jauh beza licin dari sebelum saya guna EPHYRA...

So, sayang2 saya ni ada rasa nak try EPHYRA ke...??.. Ini baru saya tunjuk gambar pasal luaran... belum lagi bab dalaman.. yang dari sakit jadi tak sakit... adehhhh.. banyak kebaikan EPHYRA ni tau u all... Ishhhh nape la u all ni takda dekat depan saya yer... baru puas saya bercerita... ni nak taip rasa macam tak puas.. tak puas sebab rasa macam tak terluah segalanya pasal kelebihan EPHYRA ni ha... Tapi takpala.. walaupun kita jauh, tapi dekat di hati... Apa yang saya cerita melalui testimoni saya ni sampai je dekat hati u all tu kan?... (^_^)

U all pun mesti teringin nak beli kan... Tapi u all berkira2 pasal harga... takpa sayang2... U all kumpul duit sikit2... nanti dah cukup baru beli... kalau u all ditakdirkan ada "jodoh" dengan EPHYRA, takkan ke mana punya... Time dah cukup duit tu, datang cari saya.. eh, takyahla cari saya.. PM je saya kat FB.. gtau u all dah tergoda.. nak beli gak EPHYRA... saya akan bagi harga kasih sayang dekat u all.. yang pasti harga dia bukan harga yang tertulis di kotak EPHYRA yer... Kalau nak tahu berapa, PM la saya dulu.. nanti kita boleh sembang2... Tak beli lagi pun takpa... PM saya tanya harga je dulu... takda salah pun.. tak semestinya lepas tanya harga kene beli kan... Lepas tanya, kumpul duit dulu, baru beli.. (",)

P/s : Niat di hati nak tempek gambar je malas nak taip entry... sekali tu diaaaa.... EPHYRA punya pasai.. mana boleh hanya tempek gambar tanpa bercerita... hahhaha

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 17 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons December 23, 2013
sue memang dah jatuh cinta ngan ephyra ni..insyallah nanti sue cari ina yee
Mas Zull Mas Zull December 23, 2013
assalamualaikum intan...berkesan juga ephyra ni kan...:)
Maria Firdz Maria Firdz December 23, 2013
nmpk perubahnnya... alhamdulillah...
Fiza Rahman Fiza Rahman December 23, 2013
Memang nampak perubahannya.
ros_reeza ros_reeza December 23, 2013
Alahai kak Ina ni saje tau.. ni yang bertambah tergoda ni.. hihi
IzZa HaDi IzZa HaDi December 23, 2013
Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (MURAH SANGAT!!)) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com
Deqla Manjew Deqla Manjew December 23, 2013
baru jer tadi baca testimoni kat blog solehah.. nmpk ceria jer wajah dia skng.. wajah ina pun apa krgnya.. terbaiklah ephyra..
Mimi Azirah Mimi Azirah December 23, 2013
kak inaaa....memg jauh beza lah pic yg 1st n 3rd tuh...jauhhh sgttt..memg ephyra supplemen terbaik yg sy pernah try ka ina...bru minum 2 ari pun perut sy dah cucuk2 nk membuang..hahahaha..giler kentang penangan ephyra nih..
Lynn Damya Lynn Damya December 23, 2013
Salam, kak..wahh..mmg nampak jugak lah perbezaannya tu..nmpk kulit muka makin licin :)..hihi, haahaha bab longgar2 tu, kena tahu gak ni, lepas kwen senang nnti..haha :p
Myra Jay Myra Jay December 23, 2013
Memang jelas nampak perubahan Ina, bestnyer..
tapi ku hanya mampu memandang :D
tomato oren tomato oren December 23, 2013
hehheee...akak ephyra sy dh sampai..nampaknye pose sebulan la kafein yee..hihi.takpe cantik punya pasal..hahaa
Haryati Faizal Haryati Faizal December 23, 2013
a'ah la banyak beza dia ina... nampak gebu n mulus je muka ina
Cik Nur™ Cik Nur™ December 23, 2013
pict terbaru akak tu, bukan saja nampak berseri..tapi akak nampak berisi jugak.. :D
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra December 24, 2013
cantiknya kulit akak, tak payah dah nak pakai kamera #360.. jeles ni...hihi
Puan Kutu Puan Kutu December 26, 2013
wah mmg nmpk byk perubahan ina..makin cantik berseri..mmg patut kita kongsi keberkesanan ephyra ni..ina pun dh jual kan