Pertama kali tidur berdua dalam kereta


Ni gambar masa balik Chemor hari tu.. First time tu 2 beradik tidur camni dalam kereta.. biasa Aqilah tidur atas riba saya sambil2 menyusu terus terlena.. Alisha tidur atas kusyen.. tapi kali ni, dua2 atas kusyen... tu pun sipi2 je Alisha tidur.. Kami 3 beranak duk kat belakang, my dear drive kat depan.... Moga Tuhan murahkan rezeki kami untuk dapat kereta lain.. Alza pun jadila...luas sikit.. hehhe.. Tapi tahun bila tu tak pastila.. kene berusaha lebih gigih lagi... (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 19 comments.. read them below or add one }

Shima Salleh Shima Salleh December 30, 2013
hihihi.. kalau shima biasa dok depan dan afiq tido di pelukan shima. Aqil pulak satu seat belakang dia punya tau. Siap tido sambil meniarap lagi huhuhuhu...
ehhh impian 'besar' kita tetiba sama kan hehehe... Tgh bersabar. Tgu wira habis byr 2thn lg :)
mama_ka0ri mama_ka0ri December 30, 2013
alaaa...comei jer tengok tido tempek2 kan..hihi..
Mar Mansor Mar Mansor December 30, 2013
in sha Allah..akan tercapailah alza tu..amin..
Jemari_Suri Jemari_Suri December 30, 2013
Insyaallah ada rezeki nti...
Cik Nur™ Cik Nur™ December 30, 2013
ingatkan diorg bdua je duk belakang..hehehe
tifa anvar tifa anvar December 30, 2013
nyenyak betul aqilah tidur
Azlina bt. Azis Azlina bt. Azis December 31, 2013
baik2 takut bila break terjatuh
ros_reeza ros_reeza January 01, 2014
elok je tidur berdua kan :)
Puan Kutu Puan Kutu January 01, 2014
macam comel je..macam sweet je..

elok je budak berdua ni tidur..jenis tido tak lasak takpe la..lgpun anak ina dua2 slim.hehe
mama aryan mama aryan January 02, 2014
akak pun kete kecik lg ina,anak dah 3, memang sempit lah tp inshaAllah moga ada rezeki utk kita dpt kereta yg lebih selesa utk anak2
Mimi Azirah Mimi Azirah January 02, 2014
samala kak ina..kalo balik melaka aina auni tidur kat belakang..kdg2 auni tido gak kat riba saya
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 02, 2014
salam k.ina..

sejuk mata memandang bila tgk anak2 tidur.. :)
insyaAllah.. ade rezeki lebih blh tukar ke exora or naza.. :)
Fiza Rahman Fiza Rahman January 03, 2014
In shaa allah. Smoga impian jadi kenyataan.
Deqla Manjew Deqla Manjew January 07, 2014
hihi.. terasa nak tdo plak tgk alisha aqilah yg tgh nyenyak tdo nih.. in shaa Allah dear.. kalo boleh biar proton exora..lagi luas sebnrnya.. :)
azizah :) azizah :) January 09, 2014
ala xpelah kak.. bersyukur boleh balik kg..hehe

in shaa Allah ada rezeki akak sekeluarga nanti..