Aktiviti si cerdas & pandai di rumah


Cerdas & pandai.. Itu maksud nama Aqilah... Memang cerdas betoi orangnya... bab panjat memanjat lebih hebat dari kakak dia masa baya2 umur dia... U all tahu, Aqilah boleh panjat kerusi malas macam dalam gambar tu, lepas tu dia pusing ke depan & goyang penyandar kerusi malas tu haa.. Ya Allah, risau saya tengok.. kot2 tersembam je... Ohya, bukan setakat kerusi malas, tapi kerusi meja makan yang kayu ni pun sama tau.. dia panjat lepas tu dia goyang2 penyandar kerusi tu... Keaktifan & keberanian Aqilah dalam mencuba sesuatu buat saya sentiasa memerhati dia.. Tu yang blog pun takda masa sangat saya nak update.. pagi2 duk sibuk layan dia + ajar si Alisha... after lunch baru ada masa sikit nak ngadap komputer...

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 19 comments.. read them below or add one }

Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna December 04, 2013
aduh nak.. berani sungguh aqilah tu..
zachflazz zachflazz December 04, 2013
wow, aqilah sudah besar di foto ini.
Mrs Velentine Mrs Velentine December 04, 2013
wah mmg tinggi dia kak...cergas betul..done librese
intanfirdaus247 intanfirdaus247 December 04, 2013
salam..lama x lawat Alisha dan Aqilah kat sini...ina apa habaq?
Haryati Faizal Haryati Faizal December 04, 2013
ishh, takut terbalik je kerusi tu...seriau tengok...
Mas Zull Mas Zull December 04, 2013
assalamualaikum intan....dah semakin aktif yer...:)
syawalsimpsons syawalsimpsons December 04, 2013
sangat cerdas dan kuat kan..sam ala ngan izz tu pon...sama naik ngan abg dier
azizah :) azizah :) December 04, 2013
aqilahh! bahaya nak duk gitu.. kang terbalik ke belakang.. Nauzubillah minta di jauhkan..
Shima Salleh Shima Salleh December 04, 2013
hehehe kalau shima dah duduk tepi kerusi tu sambil pegang kerusi hahahaha... kerusi ni dah la ringan kan.. kat kg pun ada tp jarang bg anak2 main sbb hr tu dah tersepit jarinya huhuhuhu
Azi Azi December 04, 2013
pandai dia berpaut kat kakak dia...
Deqla Manjew Deqla Manjew December 04, 2013
mmg tepat pilihan nama utk aqilah tu..hihi.. x reti dok diam sungguh dia yer.. aktif bebenor..

psstt.. tgk gmbr alisha tu, deqla teringat semlm deqla ada tgk drama kat tv2 kalo x slp la.. tajuk MILY maya i love you. pelakon kanak2 tu muka iras2 alisha la.. petah berckp.. deqla trs terbyg keletah alisha mesti mcm tu jgk.. hihi
Ainim Suju Ainim Suju December 04, 2013
ni kena betul2 perhatikan ni. takut dia terjatuh ke apa ke
Cik Nur™ Cik Nur™ December 04, 2013
amboii..hebatnya aqilah.. :)
Fiza Rahman Fiza Rahman December 05, 2013
Amboi anak dara ni. Hebak memanjat yer.
QasehnyaRania QasehnyaRania December 06, 2013
alahai kemain berani ye aqilah
Puan Kutu Puan Kutu December 08, 2013
aqilah dok buat gaya stunt man,cute je muka tak bersalah