Alisha yang semakin pandai

Anak solehah saya si Alisha ni kan... upenya banyak word omputeh yang dia tahu... Ada tu yang saya tak pernah sebut pun dia sebut.. Macam tadi kan, dia tengah main game tau.. Lepas tu dia cakap dekat saya, "Ibu, hat".. Saya ni pada mulanya.. buat2lah tak layan... sebab saya macam tak paham apa yang Alisha maksudkan... Tapi dah banyak kali sangat dia cakap.. Saya pun tengoklah game yang dia main tu... Upenya memang gambar hat @ topi u all.... Alahaiiiiii teruja plak saya rasa... hihii

Lepas tu kan, dia tunjuk plak game.. Game tu ada bunyi baby nangis... Alisha sambil "signing" saya cakap "cry"... Rasa nak penyet2 je Alisha ni tau... Padai sunggguh haihhh!!... Ohya, sebelum ni saya pernah share dekat u all pasal antara video pembelajaran Alisha adalah signing kan...Dari situ lah dia pandai signing tu semua... Nampak flower ke.. milk ke.. sambil sebut sambil signing dekat saya... hihi
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 12 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons December 16, 2013
seronokkan bila tengok anak2 mekin membesar dengan perkembangan yang baik dari dorang kan
Mimi Azirah Mimi Azirah December 16, 2013
penyet je kak ina...hahaha..bijak sgt
Ema Johari Ema Johari December 16, 2013
jangan dipenyet-penyet...gigit jer...hehehe
Mrs Velentine Mrs Velentine December 16, 2013
alhamdulillah....semoga terus bijak ya kakak
Cik Nur™ Cik Nur™ December 16, 2013
dah bijaklah dia.. :)
nanti adik pulak ikut dia.. :)
lizz lizz December 17, 2013
pandai alisha ni tau...
Masya Masya December 17, 2013
sy pulak teruja alisha lg advance dr amir...
Deqla Manjew Deqla Manjew December 17, 2013
anak bijak smpai nak penyek..hihi.. bgs alisha ni..