Pengumuman Mini Giveaway #21


Saya beli VEGETABLE CHIPS ni dekat Cosway... Beli sebab teruja tengok sayur dijadikan snek.. So, saya beli yang jenis sayur sepeket, buah sepeket... Bila dah bayar, teringat plak dekat u all nak bagi u all rasa jugak.. So saya g la beli lagi satu extra... nanti saya buat story @ review pasal ni yer... Malas nak letak watermark lagi dekat gambar2 lain.. hihii

Dekat entry ni, saya nak umumkan pasal pelancaran Mini Giveaway #21 yang akan lancarkan esok @ 24/12/2013 dari pukul 7 pagi hingga 12 tengah malam... Hanya seorang pemenang yang saya cari... Kalau ada antara u all yang teringin nak rasa vegetable chips ni, bolehlah join Mini Giveaway #21 ni esok (",) 
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 13 comments.. read them below or add one }

ros_reeza ros_reeza December 23, 2013
ok, nak tunggu esok, nak join kak INa :)
syawalsimpsons syawalsimpsons December 23, 2013
nak join la..mana tau lekat kan ada rezeki nama sue pulok
Qashmere Qashmere December 23, 2013
Rajinnya ber-GA... Good luck ye
Deqla Manjew Deqla Manjew December 23, 2013
hmm.. x salah kalo mencuba kan.. hihi.. in shaa Allah esok join. =)
Lynn Damya Lynn Damya December 23, 2013
Salam, kak...wahhh nmpk mcm sedap dan rangup je kan ! harap2 esok sy xbz dan leh join giveaway akak ni, hihi :D
maszmadi maszmadi December 23, 2013
erm... snek yg sihat... macam best jerk...
mama aryan mama aryan December 24, 2013
akak dah join, mana tau ada rezeki
azizah :) azizah :) December 24, 2013
jajan eh kak.. nmpk sedappp!
Puan Kutu Puan Kutu December 26, 2013
jajan berkhasiat la ni ekk..tak smpt join la ina..afia skang dh makin liogat.nk buat kerja 1 benda pun tak sempat..:)