Hadiah baju pyjamas & romper lengan panjang untuk Alisha & Aqilah

Minggu lepas saya dapat 2 bungkusan yang nama Anak2 saya ni haa.. Saya duk la mesej sorang2 tanya sape yang bagi hadiah tu.. Semua pakat duk kata tak bagi.. Time2 saya tengah menyapu umah, boleh terpikirkan Yana.. sebab dulu pun Yana bagi hadiah tanpa tulis nama gak.. Sekali memang betoi Yana yang bagi.. (",)


Yana bagi pyjamas untuk Alisha & romper lengan panjang untuk Aqilah.. Untuk Alisha memang ngam2 la baju tu.. Cun je gaya Alisha pakai.. Alisha pun bukan main suka dengan baju tu.. Siap bergaya macam model lagi.. 


Cuma baju Aqilah ni je besar sangat.. dah sampai kat separuh betis.. hihi 


Tapi tetap nampak comel dia pakai.. Comel sebab Aqilah mencari di mana tapak tangan dia.. muahahah 


Kasi zoom sikit muka Aqilah.. (",) Yana jangan risau yer.. baju ni walaupun Aqilah tak boleh guna sekarang, nanti dah besar tetap boleh guna... Romper ni bagi saya cantik sangat..! Tak sabar nak tunggu Aqilah besar.. Nanti boleh bagi pakai.. (",)

Alisha yang tunjuk PEACE.. Eh, number two Alisha cakap.. (",).. Apa2 pun thanks sangat2 tau Yana.. Moga Tuhan murahkan rezeki Yana..

Btw, jika u all nak beli baju kanak2 yang murah2, boleh terjah blog bisnes Yana tau... Yana tengah buat promosi penghabisan stok.. (",) BABY & MUMMY SHOP..
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 17 comments.. read them below or add one }

permatabiru permatabiru November 06, 2013
comel romper tu..kna tunggu besar sikit
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI November 06, 2013
Murah rezeki dua beradik ni =)
Nurullai Abdullah Nurullai Abdullah November 06, 2013
Rasa macam muka alisha tu ikut muka akak la n aqilah tu ikut muka ayah dia.

eh ye ke?
syawalsimpsons syawalsimpsons November 06, 2013
seronok tgk aqilah dengan baju romper besar tu..
Joanna Yunus Joanna Yunus November 06, 2013
cantik sangat... sweet je .. lepas ni kalau dapat baby boy kena byk beli baju baru le ni...
Puan Kutu Puan Kutu November 06, 2013
beruntung alisha n aqlah..murah rezeki selalu..alisha dh comel dh dengan baju dia tu..aqilah kelakar sungguh,menggelebeh baju.haha..yg penting baju besar bley pakai lama kan
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa November 06, 2013
untungnya aqilah ngan alisha dpt hadiah baju:))
Mrs Velentine Mrs Velentine November 06, 2013
alhamdulillah murah rezeki
Ann Ishak Ann Ishak November 06, 2013
alahaiiii cantiknya baju dia :)
mama ila mama ila November 06, 2013
walaupun besar...tetap comel bila tuannye pakai..hihihi
IbuNoey IbuNoey November 06, 2013
comelnya Aqilah dengan romper dia..dok sibuk cari tangan ye,sayang...;)
Ibu Lala Ibu Lala November 06, 2013
Alo bestnya dapat adiah. Murah rezeki anak anak ina.
azizah :) azizah :) November 06, 2013
mmg cantik baju pyjamas alisha tu.. warna pon menarik!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 07, 2013
Salam K.ina..

akhirnya,dpt tahu sape pengirimnye...
alhamdulilah..murah rezeki ibu & anak2..

cantik bajunye.. :)
nnti cma p terjah
Mimi Azirah Mimi Azirah November 08, 2013
Alhamdulillah rezeki alisha n aqilah