Ephyra kotak ketiga


Semalam saya dah dapat EPHYRA untuk kotak ketiga.. Alhamdulillah rezeki.. Thanks Oceanlife sebab sudi taja saya hingga ke kotak ketiga dah sekarang ni... Hari Isnin minggu depan saya akan publish entry review saya untuk tempoh 2 bulan penggunaan.. Yang pasti kesan dia, kebaboommmmmmm.. hihiii (",) 
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 14 comments.. read them below or add one }

Mimi Azirah Mimi Azirah November 22, 2013
Alhamdulillah murah rezeki kak ina..bestnye ephyra sponsor
Mama Adam Mama Adam November 22, 2013
Murah rezeki!
Mesti kulit cantik dah kan?
syawalsimpsons syawalsimpsons November 22, 2013
sue teringin nak guna tapi mengenangkan ada benda lain yang perlu di utamakan...kena la tunggu dolu
- AZIE - - AZIE - November 22, 2013
bestla dpt sponsor mcm nie..
fizafantagirO fizafantagirO November 22, 2013
Ramai yang amalkan Ephyra nih .mesti kesan dia bagus :)
~emi~ ~emi~ November 22, 2013
Camne nak dapatkan sponsor ephyra ni akak? Waaa...ephyra ni mahal tapi berkesan sgt. Kalau blh dpt free, mmg suka sampai tahap lompat2 la.


Sy punya dah habis. Tak beli lagi yg baru. Mahal la utk student mcm sy ni. Heeee..kena kumpul duet dulu la nmpk gayanya. BEst minum ephyra ni. Dah tak ngantuk dah pepagi time nak pegi praktikal.. :)
Shima Salleh Shima Salleh November 22, 2013
wah! tak sabar nk tengok muka baru ina heheheeh :)
tifa anvar tifa anvar November 22, 2013
dh kotak ke3 ye. Alhamdulillah rezeki
Deqla Manjew Deqla Manjew November 22, 2013
wahh... ina dpt tajaan smpai dah 3 kotak yer? bestnyeee... ramai gak ckp produk ni bgs...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 22, 2013
salam k.ina...
besntnya dpt produk sponsor..
alhamdulillah.. mesti cun melecun kan hasilnya :)
Nora Karim Nora Karim November 24, 2013
bestnya ditaja... heheh rezeki...
Puan Kutu Puan Kutu November 25, 2013
bertuah ina ditaja..terbaiklah dh kotak ke3
Cik Nur™ Cik Nur™ November 25, 2013
bestnya..murah rezeki akak.. :)