Dumex Mamil All in One diberi percuma sekotak @ setengah kilo

Hari Jumaat baru ni kami pergi GIANT.. Kali ni my dear ajak g Giant.. biasa g Tesco.. Giant ni kami g kadang2 je.. cam tak berapa nak best je.. barang dia mahal sikit dari Tesco rasanya..  

Rupa2nya nak ada rezeki Alisha dekat sana... patut my dear tergerak hati nak g giant... (",).. Tengah2 saya duk tolak troli, dorang datang kat saya suruh try minum susu dumex mamil all n one.. Saya rasa tau.. sedap jugak susu ni.. Lepas tu dia tanya Alisha minum susu apa & cakap dorang tengah buat promosi.. isi nama, ic & no tel pastu dorang bagi susu sekotak...


Pada mulanya ingatkan saya salah dengar.. takkan dia nak bagi sekotak.. maybe satu plastik kecik yang sample tu.. sekali betoi dia bagi sekotak 500g.. Serius teruja... hahahaaa... Dapat barang free camgini memang terujalah.. Jimat duit beli susu Alisha... (",) Susu ni setengah kilo pun harga RM38.90.. Best sebab memang semua ada terkandung.. buah, sayur, protin, karbohidrat.. Ohya, kalau u all nak sample, MINTAK KAT SINI.. TAPI SEBELUM TU, KLIK LA GAMBAR SUSU UMUR BERAPA TAHUN YANG U ALL NAK..

{ 16 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons November 04, 2013
boleh try ni..mana tau ok ke ngan syawal..syawal ni so far tak kisah minum susu apa pon..janji putih
careno careno November 04, 2013
Laaa... baru buat entry pasal susu gak... hehehe... untung la dpt free... nak klik utk mintak sample gak laa... wakaka... TQ
DYatie DYatie November 04, 2013
Wahhh. Arissa minum Dutch Lady. Hihi.
Mimi Azirah Mimi Azirah November 04, 2013
Susu sedap memg mahal kan kak ina..Alhamdulillah rezeki alisha dpt susu
ros_reeza ros_reeza November 04, 2013
Alhamdulillah..rezeki.. jarang dapat banyak macam ni kan Kak Ina. selalu kalau ada promosi pun, dorang akan bagi sample yang paket kecik je kan..
Shima Salleh Shima Salleh November 04, 2013
Masa balik kl tempoh hari gi aeon big pun ada promo dumex. Tp bukan susu ni la. Susu yg perisa sayur+buah dan multigrain tu.. Multigrain sedap sb rasa mcm nestum dan aiskrim vanila hihiiii. Tp xdpt sampel. Shima cuma dpt pek 1250grm+150grm.. ehh beli tau bukan dpt ^_^
Tp cari kat muar ni tak ada pulak pack mcm tu sbb harga tambah 2-3 ringgit berbanding biasa beli pek 900gm... :) Ank2 shima minum perisa asli.
azizah :) azizah :) November 04, 2013
rezeki rezeki.. kalau jijah pon amik je... hehe
Ann Ishak Ann Ishak November 04, 2013
wah best, dekat giant mane ni
jaakechik jaakechik November 05, 2013
anak jaa minum susu dutch lady 123, belum penah lagi cuba beri dumex ni... syok la dapat free!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 05, 2013
salam k.ina..

alhamdulillah..rezeki.
cma dulu ada salep person approach jawab questionnaire. dpt la sekotak susu sustagen.
hihi..
tapi sayangnya anak soleh & solehah ni takmau minum..let go kat kawan je.. huhuh
shahdiana shahdiana November 05, 2013
bab minta @ request sample ni yana pun suka sangat ina
Haryati Faizal Haryati Faizal November 06, 2013
anak2 yati semua minum dutch lady
Puan Kutu Puan Kutu November 06, 2013
sample takmo,nak yg macam alisha jugak.hehe..rezeki alisha sentiasa ada..

sy lg teruk tak pernah p giant sp..en suami kata takde menda kt sana.huhu
QasehnyaRania QasehnyaRania November 06, 2013
rezeki2 :-)
mcm tau2 je abah alisha.hihi
Mar Mansor Mar Mansor November 23, 2013
rezeki kan..tp susu jenis ni mmg tgh promosi kat tesco pon..klu x hrganya mahal (ank minum susu step 3 tp dah tukar y mamil learning)
AnonymousAnonymous January 15, 2014
susu mamil all in one step 3 n 4 murah

https://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=3100746&hl=mamil