Jam tangan Angry Bird untuk alisha

Masa kami pergi UPTOWN SUNGAI PETANI baru2 ni, saya buka je beli tikar evamat ABC tapi saya beli jugak jam tangan angry bird untuk Alisha... Alisha la duk mintak jam.. Jam dia yang sebelum ni tertinggal dekat Chemor.. lagi pun saya memang plan nak beli jam nombor digital.. Dalam proses nak kenalkan Alisha dengan nombor.. Mengenal bukan menghafal..


Jam angry bird ni Alisha yang pilih sendiri.. nak ambik yang design lain, dia tak nak pulak.. mentang2 time tu baru lepas makan steamboat cucuk bentuk angry bird.. hihi.. 

Jam angry bird ni murah je tau.. RM5 je.. murah kan.. teruja tau.. budak2 suka sangatlah jam camni.. Lenkali kalau saya g lagi & beli untuk buat Mini GA untuk anak2 u all ok tak ek... ke u all tak bagi anak2 guna jam murah yang 5 hengget cam nih?.. (^_^) btw, nak tengok time jam ni, ada button tau.. nampak tak yang bucu kanan atas watermark saya tu.. ada button warna merah.. tekan yang tu lah baru keluar.. Tak reti nak explain... u all tengok gambar pertama & kedua, baru u all akan paham apa maksud saya...

Dekat uptown Sungai Petani ni barang2 semuanya murah2 tau.. kalau g time duit banyak memang best la.. hihii.. Lepas ni nak beli shawl glitter la plak.. Nampak cam cantik je orang duk promote dalam FB tu.. (",)
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 18 comments.. read them below or add one }

DYatie DYatie November 06, 2013
Wah. Kalau buat GA bg jam gini pun saya pasti join. Hihi.
Joanna Yunus Joanna Yunus November 06, 2013
memang kalau budak2 suka dengan jam macam ni... rasanya Qayyum dan Sumaiyyah dulu pun pakai jam pasar malam je murah2 kalau hilang pun tak ralat...
Shima Salleh Shima Salleh November 06, 2013
Aqil pun belum ada jamnya yang pertama.. dah sekolah nanti kot baru bagi hihihiiii
Ibu Lala Ibu Lala November 06, 2013
Alo lo comeynye. Hr tu beli jam banana kat danial tp lupa nk masuk dlm blog.
Nurullai Abdullah Nurullai Abdullah November 06, 2013
Hehe mula2 tak faham mksd akak sekali tgok gmbr sblm dan selepas bru nmpk perbezaan...

Okey ape jam tu kak ina, murah tp cantik.
zachflazz zachflazz November 06, 2013
seronok nian jam tangannya. saya mauuu.
Ummi Iman Ummi Iman November 06, 2013
Alisha minat angry bird juga ya. Iman punya dah rosak ;)
Haryati Faizal Haryati Faizal November 06, 2013
lama tk pi situ la ina, sejak ada sikecik, nanti bila dia h bsr sket nk pi jln2 gak kat situ jugak la
Puan Kutu Puan Kutu November 06, 2013
comel jam alisha.budak2 mmg patut beli yg murah2 macam ni je ina..aiman tu murah ke mahal semuanya lingkup,last2 ibu dah malas nak beli jam..hehe
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa November 06, 2013
kalau eechaa pulak asyik nk beli jam hello kitty :))
IbuNoey IbuNoey November 06, 2013
hah,kalau akak buat Mini GA,confirm sy join..kena pulak AniqFiras dah mula suka pakai jam tangan..;)
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat November 06, 2013
budak2 suka jam yg ada kartunkan...
azizah :) azizah :) November 06, 2013
mmg budak2 suka jam kak even xtahu pon angka tu semua..hehe
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 07, 2013
Salam K.Ina..

cutenye jam tgn alisha..hihi..same la ngan anak2 cma ni.. asal pegi pasar mlm je,beli jam..
murah2 pun yg penting anak2 suka.senang nk kenalkan dgn nombor :)
Mimi Azirah Mimi Azirah November 08, 2013
Bestnye alisha dpt jam angry birs..biar murah kak asalkan boleh diguna kan