Apple Learning Quran sangat bagus untuk anak2 kita..!!

Anak2 saya dapat hadiah APPLE LEARNING QURAN dari Jijah.. Alisha punyalah excited dengan mainan ni.. U all bayanglah, excited dia tu sampai bawak g Tesco.. Tak nak bagi Aqilah guna.. Sampai saya pernah terpikir nak beli lagi satu untuk bagi dekat Aqilah..  (",).. Tapi tu masa mula2 beli la.. Sekarang ni dia dah share dengan Aqilah.. (",)

SUMBER

APPLE LEARNING QURAN ni macam gambar atas tu... Sebelum ni saya ingat volume dia tak leh kecik, upenya boleh.. kene buat macam yang gambar atas tu gtau.. (",)


Time ni masa Alisha mula2 dapat hadiah ni.. punya kusyuk dia dengar orang mengaji.. Tiba2 saya ambik gambar.. Tu yang jadi camtu, kene flash..(",).. Btw, untuk pengetahuan u all, APPLE LEARNING QURAN ni ada 26 DOA2 HARIAN, 16 SURAH PENDEK, 6 LAGU2 NASYID & PROJECTION..


Yang projection ni, Alisha cukup suka main.. suka tengok lampu2 yang bentuk bintang & bulan tu kot.. (",) Mainan ni bagi saya sangat2 elok untuk anak2 kita.. Boleh mereka dengar orang mengaji selalu.. Suara orang mengaji tu pun ok.. tapi ianya bergantung pada bateri la.. Kalau bateri dah nak habis "kuasa" memang teruk la bunyi suara tu... Mainan ni guna 3 bateri saiz AAA.. Time nak tidur, Alisha pun duk layan mainan ni jugak.. Sambil dia pasang orang mengaji sambil dia main projection.. Lepas tu dia tertidur & mainan ni terus on dengan suara orang mengaji.. (",) Thanks sangat2 tau jijah.. Hadiah ni sangat2 bermanfaat untuk Alisha & Aqilah..

P/s : Boleh klik SUMBER dekat gambar pertama tu jika u all berminat nak beli
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 10 comments.. read them below or add one }

Cik Nur™ Cik Nur™ November 07, 2013
bagus jugakkan..permainan yg baik untuk kanak2.
azizah :) azizah :) November 07, 2013
bestkan kak.. berguna sangat2.. kita didik anak2 kenal ayat2 surah2 dr awal2 ni..
Izan Ishak Izan Ishak November 08, 2013
seronok nampaknya alisha dgn apple learning quran tu.
Myra Jay Myra Jay November 08, 2013
Alhamdulillah..
Memang elok untuk kanak2 yg dlm proses pembelajaran kan :D
QasehnyaRania QasehnyaRania November 08, 2013
alhamdulillah
rezeki anak2
semga alisha dan aqilah cepat blaja mengaji pulak lpas ni
Haryati Faizal Haryati Faizal November 08, 2013
selalu mang camtu la ms mula2 dapat tu kalau bley takmo share langsung tapi lama2 ok je...
Mimi Azirah Mimi Azirah November 08, 2013
Memg bgus...nk belikan utk aina n auni nti
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 10, 2013
salam k.ina..

bagusla gadget ni.. nk usha utk anak2 plak :)

- AZIE - - AZIE - November 14, 2013
dh beli ni utk qisya jgk..memg bagus