Video Aqilah berlari

Durasi 5 saat

Aqilah ni dah lama pandai berlari.. Tapi tak pasti bila.. Samada hampir umur setahun or setahun lebih sikit.. Comel je tengok Aqilah ni berlari.. hihii.. Ohya, nak tulis gak pasal perkembangan Aqilah lagi satu..  Dia dah pandai cakap abah kan.. So, bila dengar je bunyi motor abah dia balik kerja, terus dia cakap "Abah.. abah..." sambil berjalan ke pintu.. (",) Sweet je panggil abah.. Nak tunggu panggil ibu tak tahulah bila...

Btw, hari ni Anak saya yang aktif ni hanya terbaring je.. Aqilah tengah demam.. Cucuk setahun semalam.. Malam tadi dedar2, pagi ni terus demam... Dah 4 kali saya mandikan Aqilah hari ni.. Ni tengah tido hanya pakai pampers.. Badan dia saya letak kain basah.. dekat kepala pun sama.. Letak kain yang dibasahkan @ guna air asam jawa.. Dekat belakang badan saya tempek cool fever... Moga2 cepatlah sembuh...

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 16 comments.. read them below or add one }

Aisy Nasiha Aisy Nasiha November 04, 2013
Get well soon aqilah dear...
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin November 04, 2013
Laju jgk Aqilah lari. Terus pegang bola. Kakaknya memang heroin adik dia la :)
azizah :) azizah :) November 04, 2013
eeeee comelnya aqilah lari..terkedek kedek.. hehee

moga cepat sembuh yer nak.. mama jijah doakan :)
Deqla Manjew Deqla Manjew November 04, 2013
x leh tgk video tu..huhu.. comelnye sebut abah.. dah tau la tu asal bunyi motor tu x lain x bkn abah dia..hihi
Ena's Stories Ena's Stories November 04, 2013
ciannye..moga aqilah cepat sembuh..
Mimi Azirah Mimi Azirah November 04, 2013
Cepat aqilah membesar...sian aqilah...cpt smbuh ye syg..
lizz lizz November 04, 2013
Ololo cian la anak auntie sorang ni..moga cepat sembuh yek...
Masya Masya November 04, 2013
Alahai... Aqilah kuat semangat yer... Moga cpt baik
Joanna Yunus Joanna Yunus November 05, 2013
comel je tengok dia lari kan hehehehe
jaakechik jaakechik November 05, 2013
sedikit tips, kalo taknak anak demam lepas kena inject ialah kak ina kena cepat-cepat sapu vicks kat tempat kena injected tu. sapu banyak kali la dalam sehari tu.... heee! petua dari pengasuh jaa ni.
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ November 05, 2013
salam k.ina.

hihi..cepatnye berlari..
sian aqilah..demam nk beralih bulan agaknye..
semoga cepat sembuh sayang :)
Cik Nur™ Cik Nur™ November 05, 2013
hehehehe..comel je dia berlari.. :)
azeemazain azeemazain November 05, 2013
semoga cepat sembuh aqilah..=)
Puan Kutu Puan Kutu November 06, 2013
amboi expert dah dia berlari kejar bola..kejap je kan dh pandai sebut abah..semoga aqilah cepat sembuh