Rose Hair Perfume yang sungguh wangi..!!

U all pernah dengar tak ROSE HAIR PERFUME?? Kalau tak pernah, meh saya kenalkan.. Actually saya tak pernah tahu pun ada produk ROSE HAIR PERFUME sebelum ni... Bila saya di offer untuk try baru saya tahu.. Bila dah try, jatuh cinta la plak... Ni yang orang kata, tak kenal maka tak cinta.. (^_^) 


ROSE HAIR PERFUMES ni botol dia kecik je.. saiz balm yang biasa kita guna tu.. berat dia 25gram... Formulasi dia, air suling, vitamin E, serbuk kolagen, TEOA & Rose essential oil..


Cara nak guna sangat mudah... Macam minyak rambut tu je... Lepas kita mandi tu kan, kita ambik ROSE HAIR PERFUMES ni sikit pastu sapu2 la bagi rata keseluruhan rambut..


ROSE HAIR PERFUMES ni ada banyak kegunaan dia.. semuanya berkaitan rambut.. So, secara tak langsung ianya buat rambut kita yang bermasalah kembali sihat bersinar..


Yang paling saya suka adalah RAMBUT SAYA JADI WANGI SANGAT2..!! Bau ros.. wangi sungguh... U all bayanglah, saya guna petang, malam tu saya keluar tau... betapa kuat & wanginya bau ROSE HAIR PERFUME ni, sampai saya boleh hidu.. padahal pakai tudung.. Rasa macam bau ros ni berjalan seiring je dengan saya.. hihii.. Memang wangi sungguh.. kalau dekat rumah tu, rasa macam nak kibas2 rambut.. hahah


Lagi satu plak, ROSE HAIR PERFUMES ni dapat bantu masalah rambut gugur... Rambut saya ni kalau bab gugur memang tak hengat la jawabnya.. banyak sungguh!! So, saya memang excited la nak try samada ROSE HAIR PERFUMES ni dapat bantu masalah saya ni or tak.. Serius la u all, lepas guna rambut makin kurang gugur... Nak sikat rambut pun senang.. Maklumla, rambut saya ni jenis curly, so, bila nak sikat tu.. ya Allah.. sakit kepala2 sebab rambut kusut.. dah sapu ROSE HAIR PERFUMES ni, alahaiii senangnya... dah rasa macam nak sikat tak mau berhenti.. kikikiii


Kalau u all teringin untuk try jugak, u all boleh terjah FANPAGE ROSE HAIR PERFUME untuk usha2 ROSE HAIR PERFUME ni.... Tapi kalau u all dah jatuh cinta pandang pertama, u all boleh ORDER DI SINI.. kalau tak pun SMS HP6<NAME> ke 013-266 2769.. Alamakkk hampir terlupa nak bagitahu harga .. Harga sebotol RM25, kalau sekali dengan pos RM30 untuk semenanjung Malaysia & RM35 untuk Sabah & Sarawak..

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 17 comments.. read them below or add one }

:: Mrs.Eady :: :: Mrs.Eady :: November 29, 2013
wah wah..minat minat!
nak terjah page sana..tq sebab share kan benda ni :)
nurul husna nurul husna November 29, 2013
Kak, rambut byk gugur la pas bersalin ni...mmg normal ek kak?
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI November 29, 2013
prnh dgr tp tak pernh try..huhu
Cik Nur™ Cik Nur™ November 29, 2013
ingatkan balm...rupanya pewangi rambut yea.. :)
nanakimie nanakimie November 29, 2013
apa yang akak promote rasa semua nak try,hihi...macam bestje ni kak:)
Deqla Manjew Deqla Manjew November 29, 2013
1st time deqla tgk produk ni masa tgk video awek legoland mcm cantik jer mcm comel jer tu..dia ada buat iklan psl ni.. mcm pelik jer memula sbb pakai perfume kat rambut.. haha.. now dah tau fungsinya.. =)
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra November 29, 2013
saya pun alami masalah rambut gugur juga, dok baca bayak dah tentang perfume rambut ni, macam nak try jer, hihi

akak, entry menang miniGA akak, hihi.
http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/11/menang-mini-ga-dari-blog-intanberlian.html
azizah :) azizah :) November 30, 2013
berminat2.. sbb rambut gugur.. lagi hakimi suka main buihh lagi banyak la rambut gugur..
IbuNoey IbuNoey December 02, 2013
mesti best..IbuNoey pula suka ambil minyak rambut AniqFiras.bau bunga rose jugak..;)
Puan Kutu Puan Kutu December 03, 2013
rambut byk gugur pas bersalin..normal kan sbb hormon..pasrah je la..:)