Belon TAKASIMA

Minggu lepas kami pergi Tesco.. Macam biasa, asal g beli barang dapur je TESCO.. hahha.. Bukan pe, saya rasa TESCO ni mudah.. besar.. semua ada.. Parking pun banyak.. Untuk yang ada anak2 kecik macam, saya ni, sesuai sangatlah g situ... Saya kurang suka pergi ke shopping complex yang jenis bersesak2 tu.. Shopping Comlex camgitu, time2 nak beli pakaian raya anak2 bolehla.. (",)


Bila nak balik tu, ada sorang boy yang kerja kat TAKASIMA ni bagilah belon dekat Alisha.. Cantik benor warna belon ni.. Purple... Dia bagi satu je u all.. sebab time tu memang saya berdua dengan Alisha je.. Tapi saya mintak lagi satu.. hahahha.. Yela, anak ada dua.. kalau satu kang mau berebut... Boy tu pun cepat cakap "Boleh kak, boleh boleh... kejap ek".. dan2 dia tiup belon & terus bagi sendiri dekat tangan Aqilah yang time tu tengah menuju ke arah saya.. (",)


Belon TAKASIMA ni tebal yer.. Anak saya berdua ni, dah berapa kali ambik bahagian nak duduk & pijak belon tu.. Tapi tetap bertahan sampai ke hari ni...
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.


{ 13 comments.. read them below or add one }

QasehnyaRania QasehnyaRania November 27, 2013
belon tebal best la.
belon mb pon tebal
Mimie Mimie November 27, 2013
belon jnis mcm nih memg tebal n x mudah pcah
haryati haryati November 27, 2013
lama tak jenguk tesco hihi...
Ainim Rashihah Ainim Rashihah November 27, 2013
comel alisha pegang belon tu
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin November 27, 2013
Cantiknya belon diorang.hehe ni klu solehah mintk ni, agak2 nya diorg bg x.hahaha :D
AnonymousAnonymous November 27, 2013
hehehe,, budak2 mmg suka belon lah !
eija_sweetmama eija_sweetmama November 27, 2013
dulu rajin jgk pergi tesco tp semenjak ada econsave dekat depan rumah, mmg beli brg dapur dgn econsave je..

Puan Kutu Puan Kutu November 27, 2013
amboi siap boleh request lagi satu belon..

kami pun suka Tesco..ada anak kecik sng nak beli tak bersesak dengan ramai umat manusia..tp klu tgh sesak tak berapa nak p sana sgt..satg terbeli benda yg tak sepatutnya.haha
Miss N™ Miss N™ November 27, 2013
mmg cantiklah warna belon tu.. :)
Unknown Unknown November 28, 2013
belon camni mmg tabal payah nak pecah..
ehe..sejak ada anak ni ina,,,akak pon kalau g pasaraya.. nampak ada belon free..sesaja je jalan depan kedai tuu..hahah..saja nak dapat belon tuk mia..hihi...
budak kan suka belon
Unknown Unknown November 28, 2013
hehe..best kalau jalan-jalan dapat belon free..tapi kalau AniqFiras,kejap jer pandang.pastu dicampaknya belon tu..;)
Unknown Unknown November 30, 2013
suka2.. budak2 suka belon kan..