Alisha nak meja sendiri ke?

Alisha ni dia suka sangat main dekat meja yang saya letak komputer ni haaa... Mulalah menghadang saya mengadap blog...hihii...



Time ni, main mainan dia... lagi hebat, ruang meja komputer yang kecik tu, dia boleh panjat... & baring atas tu.. adoiii...


So, tiba2 semalam terus saya terpikir nak belikan dia meja kecik... Alaaaa meja yang ada tulis ABC tu je pun... (",)


Lagipun dulu, alisha bukan main berkenan meja ABC tu, siap duduk atas kerusi set meja tu, taknak bangun2... suka tengok meja yang macam2 tulisan + colourful tu kot... Saya ingat, duit Nuffnang bulan depan nak belikan Alisha meja ABC tu je lah... 

Duit Nuffnang yang baru ni, konon nak beli basikal tu... tak jugak pergi beli2 lagi...hahahaaaa... Tapi my dear dah pergi ushar2 dah kedai basikal... so, next week ke, bolehlah pergi beli... 100++ jugaklah basikal budak kecik cam alisha ni... thats y meja ABC tu kena beli guna duit Nuffnang lain bulan... tembus poket kalau beli sekaligus..hihii

P/s : Cottage Play House, dah kembali ada offer... harap2 ada stock.. nanti alisha adalah rumah sendiri... jadi orang kaya....muahhahhahha...

{ 28 comments.. read them below or add one }

LYAfrina LYAfrina April 19, 2012
nmpkanyer ibu kna belikan meja utk alisha... kalo x..alisha x kasi ibu ngadap blog :-)
*azni* *azni* April 19, 2012
alisha pun nak update blog jgk..sbb tu dia duk situ..hehe..
nur anis nur anis April 19, 2012
mesti seronok bila alisha dapat meja tu nanti..
.:fyzz:. .:fyzz:. April 19, 2012
betul2 lya...kena dh beli meja buat si manja alisya nih...pastu beli laptop menan kt dia gak..senang la alisya nk 'berblog' gak nnti..hehe
syawalsimpsons syawalsimpsons April 19, 2012
syawal pon ada meja camtu..tp kejap je la guna..pastu lipat..bila dier sebok nak makan + nak tengok TV..sampai tutup TV dier marah..terpaksa la bukak balik TV n bukak meja dier buat meja makan..N pak mak dier join sekali
Lynn Lynn April 19, 2012
Ada meja kecik yang bulat untuk budak tu..ada abc dan gambar2 kalau tak silap...siap dengan kerusi tau..bolehla si kecik main kat situ..
fizafantagirO fizafantagirO April 19, 2012
dah besar sikit alisha mintak ipad utk budak2 tu pulak .. hihihi .. wah bestnya slalu dpt nuff ek . :)
Tihara Tihara April 19, 2012
wow lwbatnya duit nuffnang alisha...seronok dia nanti dpt mainan dgn meja study..hehe :)
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ April 19, 2012
haha..die pon nk cm ibu laaaa...mane aci..ibu je ade...hahaha
aimi aimi April 19, 2012
ahaahhah...... alisha dengki ibu dye nk hadap blog =)
Che rosliza Che mat Che rosliza Che mat April 19, 2012
hihihi memang ibu alisha kena beli meja satu...untuk alisha..kusyuk betul alisha main kat meja komputer tue..
Falsya Falsya April 19, 2012
alisha dh kongker table ibu..terpaksa la ibu belikan alisha meja..hehe..pandai taktik alisha..
Cik FaRiZaM Cik FaRiZaM April 19, 2012
kene la belikan meja tuk dia main, kalau tak , tak dpt nak update blog tu,,,,,kosong je tu...hehe
Karukord Jagau's Karukord Jagau's April 19, 2012
syoknyaaa membeli belah pakai duit nuffnang je haa :)
Izan Ishak Izan Ishak April 19, 2012
sian ibu alisha... nmpaknya alisha dah konker meja ibu pulak tu. tak kasi ibu berblog lama2...
Aju Mohit Aju Mohit April 19, 2012
hehehhe biasalah tu ina, mcm akak pegang iphone ni, pantang mesti si adam rampas nk main abc dia kt phone ni..jangan lupe bali basikal alisha tau, nnti tertangguh dah beli mende lain pulak, mama dia punyalah hehehehhee
Bui Junaidi Bui Junaidi April 19, 2012
ALISHA TU SAJA JER TAK NAK BAGI IBUNYA BERBLOG..HEHEHE
Myra Jay Myra Jay April 19, 2012
Mgkin Alisha nak menempek dekat dengan ibunya kot..
Klaau meja asing pun mesti dia nak guna meja sama tu jugak pe ;)
Mama Adam Mama Adam April 19, 2012
hahhaha... jom, beli basikal. tapi, saya xleh guna duit nuffnang, pasal nuff kedekut ngan saya :)
Puan Kutu Puan Kutu April 19, 2012
sukalah alisha, basikal dpt,rumah dpt, meja pun dpt.mmg bertuah..:)
MamaEma MamaEma April 19, 2012
ibunya nak update blog pun tak boleh erkh..kena kacau oleh alisha,
fieda fieda April 19, 2012
wah..tecik2 dah ada umah sendiri nanti ye...kena beli jgk ni utk alisha meja abc tu..
mimie.. mimie.. April 19, 2012
ehehehe comeii je alisha ni taw! ^_^
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 19, 2012
hahaha....nak juga meja sendiri....da da....anty tolong ibu klik2 nuff.moga2 cepat beli meja baru ye.. :)

klik laurier suda :D
eita eita April 19, 2012
dah makin besar...
semua nak yang sendiri punyer...
Ummi Iman Ummi Iman April 20, 2012
basikal yg mcm entri sblm ni ke? mahal juga harga kat sana ya. Iman punya ayah dia beli rm60 lebih je. kalau kt pasaraya mmg mahal.

sblm ni hampir2 nk beli meja ABC tu tp disebabkan dia suka memanjat tak berani takut jatuh sebab meja dan kerusinya ringan. Alisha bolehlah.. nampak baik je tu..
anisalya anisalya April 20, 2012
belikan je ina. tak ada la dia nak kacau ibunya lagi kat meja tu. hahaha... akak guna laptop. senang nak pantau anak2 sambil berblog. tmbh2 dgn zfar yang terlebih aktif ni.
sueshe sueshe April 20, 2012
wahh..syok gak..nnt nk belikan aina gak la cottage play house 2..