Meh la lunch ke teratak IntaNBerliaN (",)


Hari ni saya masak nasi tomato berlaukkan ayam masak merah... So, saya nak belanja u all lunch dekat teratak IntaNBerliaN ni dengan hidangan nasi tomato..hehhehhe... Belanja cuci mata je la.. kikikiii.... U all masak apa hari ni yer..? Dah siap masak ke..?

Saya dah siap makan pun... hihii.. Biasa kalau time my dear cuti, memang saya masak awal.. senang.. breakfast sekali dengan luch.. hahhahha... Lagi pulak saya sekarang ni asyik nak makan yang berat2 je.. makan ringan2 rasa tak cukup kenyang.. hihii


{ 29 comments.. read them below or add one }

Zie Zie April 21, 2012
wah sib baik baru pas makan kalau tak nak serbu umah ina lah.. hehehe
fieda fieda April 21, 2012
ina..sedapnya...awal masak ye..kak fieda buat mee goreng jer tadi..tak msk pun lagi ni..
Karukord Jagau's Karukord Jagau's April 21, 2012
adoooiii.....! sedap nya....
kita blom makan lagi......huhuhuuu
Tihara Tihara April 21, 2012
okay jugak ya kalau nama restoran intanberlian..hehe, nampak sedap meni ina hari ni...tumpang terlioq sat :)
CikPuan Azizah CikPuan Azizah April 21, 2012
fuh ayam masak merah tu buat terliur je..sedapnya...
CtAyue CtAyue April 21, 2012
wah sedapnye... saya pun memang jarang masak bfast.terus masak utk lunch.hehe..
Myra Jay Myra Jay April 21, 2012
Sedap...
Nak terjah boleh? :)
shema shema April 21, 2012
Sedapnya nasi tomato mkn dgn ayam masak merah.
Mama Adam Mama Adam April 21, 2012
Alamak sedapnya! Adam makan mcm2 lauk.... Makan kt kedai. Tapi, tgh nasi tomato yg enak tu, rasa mcm nk buat je... Hihihi --terpk masa perut dh kenyang
ieda ieda April 21, 2012
ermm rajin mak yong nie ..
alhamdulillahh , kita walau ngandung ke sakit ke masak jugak kan dikk , demi anak2 dan org tersayang ..
hurmmm sedap nie .. akk je x berani masak .. x pandai sebenarnya ekkeke ;)
nenot nenot April 21, 2012
jom join ga ni
http://kisahsinenot22.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html
Masya Masya April 21, 2012
hari ni masak ayam mask kicapp... perintaan amir huhuhuhu.. layankan jerlah... makan dengan nasi panas2... 2 ketul ayam amir habiskan.. nasi siap bertambah.. dah kenyang terus tidoo tadii...
Puan Kutu Puan Kutu April 21, 2012
tgh diet ni,jgn tunjuk pic nasi boleh?hahaha..
Ummu Muhammad Ummu Muhammad April 21, 2012
ari ni sekolah ganti jadi alasannye tak sempat hahhaa

p/s: sekolh tak ganti pun same je malas UM ni
deno deno April 21, 2012
wah!!! kegemaran deno nie... ma deno selalu masak nasi tomato time raya... tiap2 tahun... tapi biasanya ma buat dua lauk, aym msk merah ngan daging kurma.. tapi time raye je la kak.. hehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 21, 2012
eca dari pagi makan mee goreng je..tunggu kawan hantarkan burger uncle bob.hahahaha


klik samsung :D
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY April 21, 2012
wah specialnya menu..Nasi tomata ayam masak merah,
k.eija masak simple2 jerk utk menu hari ini..
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ April 22, 2012
salam Ina..tgk nasi tomato ina ni tingat kat anak2 k.atie masa depa sekolah rendah dulu.
Klu time raya..kwn2 depa dah 'cop' suh ibu depa ni msk nasi tomato ngan ayam masak merah..depa dtg nk mkn.hikhik
tiefazatie tiefazatie April 22, 2012
wah...best gle!adui la..
Nisa Nisa April 22, 2012
Masa ni lah nak post entri tentang makanan ya? Buat saya terliur sebaldi, tak baik tau! :P
anisalya anisalya April 22, 2012
memang sedap. nak mintak pos sikit blh? guna pos paling laju sekali la. hahaha...
NugRuL SakuRa NugRuL SakuRa April 22, 2012
laparrrrrrrrrr........uwaaaa nk buat xreti...telan air liur je la :(
Izan Ishak Izan Ishak April 22, 2012
bestnya tgk nasi tomato ina tu! mengancam betullah... k.izan pun biasanya kalau sabtu/ahad masak utk tengahari trus. tapi di sbbkan sabtu en hubby takde... masak simple2 ajelah.
anisalya anisalya April 23, 2012
tak masuk ek komen akak. adoii la... pening jugak guna tab ni. rasa macam malas pulak nak bagi lappy kat husben kalau komen guna tab pun tak masuk. huhuhu...
QasehnyaRania QasehnyaRania September 15, 2012
lama tak buat dan tak mkn ..tingin pulak ..