Saya dah jumpa pemenang baru untuk Coklat Praline 21 cavity

Sampai pukul 2 petang tadi.. pemenang ketiga pun masih tidak menyerah diri jugak... So, tanpa berpikir panjang, terus saya suruh Alisha cabut undi baru... Alhamdulillah, kali ni pemenang keempat, dah ada detail yer dia dengan saya.. so, dah takda peluang untuk orang lain menang lagi untuk hadiah coklat ni yer..hihii



Ohya, saya bagi masa hanya 4 jam pada pemenang sebelum ni sebabnya saya dah naik loya tunggu lama2 + blog pemenang tu pun, last update adalah bulan 2... so, saya memang tak boleh contact dia dekat lain selain blog.. widget fb pun takda jugak kat blog dia.. so, harap semua puas hati dengan penjelasan ibu mengandung yang dah tak larat nak menunggu ni yer... hihiii



Saya dah jumpa pemenang baru untuk Coklat Praline 21 cavity

{ 19 comments.. read them below or add one }

Che Azza Utsukushii Che Azza Utsukushii April 20, 2012
alolo. .rugi nya dorang x tuntut. . ^^
mimie.. mimie.. April 20, 2012
kak ina...blogger ni tengah dalam berpantang lah..tak tau dia boleh baca ke tak entry ni..nanti mimi try msg dia ye ^_^
aimi aimi April 20, 2012
npe adek alisha x cabut no akk =)


ahahhaha padahal x msk pon ahahhahahah
jemarisuri jemarisuri April 20, 2012
alhamdulillah selesai jugak akhirnya...hehe
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin April 20, 2012
huah akak dh jmpe pemenang baru ye.xd rezeki la spe yg terlepas tgk dy menang hadiah ni.hehe akak,mcm sdap je coklat tu.solehah pn bru menang hadiah coklat.xsbr nk tggu coklat smpai umah.hehe
fizafantagirO fizafantagirO April 20, 2012
Akhirya selesai :) tahniah pd pemenang ye :)
MamaEma MamaEma April 20, 2012
kenapa mereka tak elert (betul ke ejaannya) pasal GA mahupun contest yang mereka masuk erkh..agaknya mereka busy.atau dah lama tak online...
zareliqa afiqa zareliqa afiqa April 20, 2012
Hoyeahhh! dah ada pemenang jugak akhirnya.Baru lega kan kak :)
anisalya anisalya April 20, 2012
rezeki la tu. tahniah ye... dpt coklat free...
nanakimie nanakimie April 20, 2012
thniah ummi fatihah:)
Izan Ishak Izan Ishak April 20, 2012
akhirnyaa!!! dah ada pun pemenang tu ye ina. mesti hati dah lega sangat2 tu.
Azi Azi April 21, 2012
tahniah pada pemenang.. apsal alisha xtercabut no. sy :P
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat April 21, 2012
Tahniah!!...kalau mengandung memang loya duk depan komputer hihihi
♥CeR!TeR@ CiNtA f@!sha♥ ♥CeR!TeR@ CiNtA f@!sha♥ April 21, 2012
as salam, alhamdulillah...
makasih mimi & nanakimie sebb bgtaw pasal kemenangan ummi....

intanberlian da ada detail ummi ae....makasih dear...@_@
♥CeR!TeR@ CiNtA f@!sha♥ ♥CeR!TeR@ CiNtA f@!sha♥ April 21, 2012
pakai alamat opis je lah yer....
makasih dear
Puan Kutu Puan Kutu April 21, 2012
rezeki pemenang ke 4 la tu..:)